Bani pe net
Last Updated: Apr 04 2017 11:51, Started by
mufa
, Oct 07 2009 11:03
·
0

Posted 20 October 2009 - 11:29

Posted 01 November 2009 - 00:47

M-am cracanat de ras!!!
Am intrat urmand link-ul din semnatura, de curiozitate, ma gandeam ca e vreo chestie noua prin regulamente... tare de tot!!! Tre' sa incep sa urmaresc aria fun, e clar. |
Posted 04 November 2009 - 13:56

Dar trebuie sa trimit in $...Damn...cat imi ia la exchange,mai bine trimit mesaje din Ciocafone
![]() |
Posted 15 November 2009 - 09:00

nu va recomand sa puneti bani in plic si sa trimiteti cu posta romana
![]() ![]() |
Posted 29 December 2009 - 22:02

Posted 01 January 2010 - 16:46

Posted 21 June 2013 - 19:44

Noi deja ne-am imbogatit prin metoda lui MUFA - vezi primul post - caruia ii multumim.
In portul Constanta cand vi cu vaporu, vei vedea ceva asemanator cu Statuia Libertatii - este MUFA tinanad plicuri cu bani arzand in mana in loc de torta pe care o are statuia libertatii Noi - noii miliardari ai romaniei am comandat-o pentru cel ce ne-a adus bogatie, multe foarte multe plicuri cu bani. PS credeam ca a fost sters threadul asta si m-am bucurat cand am vazut ca inca exista. Edited by onlyone, 21 June 2013 - 19:45. |
Posted 05 October 2013 - 17:26

Asa castig eu cate 4 euro pe zi: www.####.ro/h/07410b3533
M-am inscris pe acest si primesc cate 5 sms-uri pe zi cu reclame. |
Posted 05 October 2013 - 17:46

... Intr-un interval de 2.5 ore am inceput sa primesc bani in cutia postala. ... Quote
A doua zi mi-am luat o cutie mai mare. Nu mai puteam dormi noaptea de frica c-or sa-mi sparga hotii cutia postala. M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar nu, cosmarurile mele erau tot mai dese, iar banii au continuat sa vina! ![]() Quote
Cei de la posta au fost nevoiti sa angajeze 3 oameni care sa lucreze non-stop doar pentru casuta mea postala. Uite la ce povesti se ajunge cand se infloreste si se infloreste si se infloreste si se traduce din Engleza fara sa ganditi... Am ras de m-am spart. Se pot face bani, dar nu asa, prin escrocherii. Cine face bani, nu o sa spuna si la altii!!! CLAR. |
Posted 25 August 2016 - 16:06

Interesant. Topicul asta e pe locul 3 cand cauti pe google "bani pe net". Sunt sigur ca-s destul de multe persoane dezamagite cand intra.
![]() Din fericire, chiar exista modalitati ok de a castiga bani pe net fara sa a avea vreun "talent" anume (web designer, programator etc etc). Trebuie doar sa te duca mintea putin si sa fii capabil sa filtrezi toate informatiile pe care le gasesti (peste 90% dintre site-urile care-ti promit "bani") sunt scam-uri. Nu cred ca am nevoie sa pun vreun link pe aici, dar daca e cineva curios, poate sa-mi trimita mesaj privat. Quote Se pot face bani, dar nu asa, prin escrocherii. Cine face bani, nu o sa spuna si la altii!!! CLAR. Sunt programe care se bazeaza pe rev share/comisioane, pe langa altele. Tocmai asta e ideea, sa mai spui si altora ca sa-ti asiguri conversii si sa castigi mai multi bani. ![]() Edited by MrDerpson, 25 August 2016 - 16:08. |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users