Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Plafoniera led cu efect 3d :)

Rss <content:encoded>

Cum faceti cu curierii?
 Psihologia- este o știin5...

Lukașenko anunța ca a i...

Poziționare eficienta senzor...

stereotaxie
 curs desen - sau cum sa inveti si...

Sfat telefon buget 1000-1200 LEI

Cum se inchiriaza mai eficient un...

3 intrebari legate de electroliza...
 Sfat cumparare auto 4500 euro

Setare permisiuni user Linux Mint...

Probleme cu extenderul

drumuri expres...
 

We-Travel

- - - - -
  • Please log in to reply
259 replies to this topic

#19
crazyboy4yo

crazyboy4yo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 516
  • Înscris: 21.04.2009
aici aveti linkul cu folderul, inclusiv harta inclusa, il dezarhivati, copiati pe card si instalati .jar apoi .jad

2shared - download We Travell.rar

Edited by crazyboy4yo, 12 October 2009 - 14:53.


#20
sabyn34

sabyn34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 02.05.2009
stiti cumva cum se transforma hartile Garmin in harti pt We Travel?

#21
crazyboy4yo

crazyboy4yo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 516
  • Înscris: 21.04.2009

View Postsabyn34, on 12th October 2009, 21:00, said:

stiti cumva cum se transforma hartile Garmin in harti pt We Travel?
buna intrebare...chiar sunt si yo foarte curios cum se poate asa ceva...pt ca stiu ca cea garmin este mult mai detaliata decat cea we-travel(cea garmin are 800 mb si cea we-travel 200)...
...apropo despre garmin....am citit pe un forum unde se discuta despre el,un nene spunea ca programul e capabil sa te indrume pan la ce-a mai mica exactitate(strada X nr Z-in cazul caselor).as dori sa stiu daca si we-travel e capabil sa faca asa ceva....multumesc anticipat...

#22
sabyn34

sabyn34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 02.05.2009
eu am iGo-pc pe laptop care este aproape identic cu Garmin si  te ghideaza pana la nr caselor(blocurilor) cu Garmin nu am lucrat si vad ca fisierele din el nu sunt identice cu cele din Travel asa ca trebuiesc convertite,am gasit pe la spanioli ca merge. cea mai mare harta cu RO pe Travel are 415MO din care numai Atlasul are 390MO ,la ce se 200MO atlasul are 186MO  ,oricum nici in cea de 415 nu gasesti toate orasele atuci cand dai rutare dar le gasesti in cea de 200,ar trebui facuta o comasar intre cele doua sa iasa una completa
PS-despre softuri de navigare gasesti aici
http://forum.softped...p?showforum=292

Edited by sabyn34, 13 October 2009 - 12:34.


#23
crazyboy4yo

crazyboy4yo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 516
  • Înscris: 21.04.2009
baieti...nu stie nimeni cum se poate face sa mearga garmin XT mobile pe un telefon cu platforma java?sau macar sa putem pune harta garmin(mult mai detaliata) pe acest program(we-travel)...eu cred ca ar trebuii cumva sa facem o "petitie" la cei de la garmin romania,sa cerem creerea unui soft garmin compatibil pe telefoanele cu platforma java...voi ce credeti? :D

#24
moraru1975

moraru1975

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 27.09.2007

View Postcrazyboy4yo, on 12th October 2009, 15:52, said:

aici aveti linkul cu folderul, inclusiv harta inclusa, il dezarhivati, copiati pe card si instalati .jar apoi .jad

2shared - download We Travell.rar

acum ca sa ma lamuresc si eu....programul asta merge si pt telefoane cum ar fi Samsung S5600v care ARE doar Java , FARA GPS si FARA SYMBIAN ???

am luat programul l-am instalat pe mobil si intru in el, setez primul oras si apoi nu mai face nimic...

l-a incercat careva pe vreun telefon doar cu JAVA ??

si stiti programe de astea care sa-ti arate traseul pe harti dar pentru telefoane fara SYMBIAN si fara GPS ???

#25
crazyboy4yo

crazyboy4yo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 516
  • Înscris: 21.04.2009

View Postmoraru1975, on 16th October 2009, 00:05, said:

acum ca sa ma lamuresc si eu....programul asta merge si pt telefoane cum ar fi Samsung S5600v care ARE doar Java , FARA GPS si FARA SYMBIAN ???

am luat programul l-am instalat pe mobil si intru in el, setez primul oras si apoi nu mai face nimic...

l-a incercat careva pe vreun telefon doar cu JAVA ??

si stiti programe de astea care sa-ti arate traseul pe harti dar pentru telefoane fara SYMBIAN si fara GPS ???
poi  de aceea este acest program foarte special:pt ca functioneaza fara conexiune la net si fara a fi nevoie de java...insa,daca nu ai gps,nu are cum sa-ti mearga.in schimb pot folosi un gps atasabil(sau cum se spune)-receptor gps.....marog...nu stiu cum se cheama.
daca vrei neaparat fara gps,am impresia ca iti trebuie conexiunea la net--dar nu la acest program.poti cauta pe net...

#26
sabyn34

sabyn34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 02.05.2009
pentru a generare de harti se foloseste generatorul de pe site si MySQL.stie cineva cum se lucreaza cu MySQL?

#27
drq101

drq101

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 496
  • Înscris: 25.03.2007

View Postsabyn34, on 12th October 2009, 21:00, said:

stiti cumva cum se transforma hartile Garmin in harti pt We Travel?

nu se poate asa ceva.

#28
sabyn34

sabyn34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 02.05.2009

View Postdrq101, on 20th October 2009, 09:14, said:

nu se poate asa ceva.
se poate dar nu prea ma descurc cu MySQL,
Attached File  wtg1.jpg   108.43K   370 downloads

#29
crazyboy4yo

crazyboy4yo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 516
  • Înscris: 21.04.2009
baieti...a aparut  noua versiune(31)....deocamdata in varianta experimentala.intrati pe situl oficial la download si o veti gasi.va rog sa postati pareri despre cum vi se pare....

#30
Bosley

Bosley

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,187
  • Înscris: 19.07.2007
pe un Samsung S 5600V a testat careva ?
nu imi este foarte clar daca au scos modulul de GPS de tot cand l-au "personalizat" ptr Vodafone ;)

#31
sabyn34

sabyn34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 02.05.2009
am reusit sa convertesc o harta Garmin dar este mai completa cea de pe Openstreet ,cea pe pe Garmin ajunde pe la 200 si ceva MB iar cea de pe Open trece de 400MB

#32
sabyn34

sabyn34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 02.05.2009
a fost icarcata o harta noua pe We Travel
http://we-travel.co....op...p;limsn=60

#33
bilti

bilti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,884
  • Înscris: 14.11.2006

View Postsabyn34, on 10th November 2009, 14:38, said:

a fost icarcata o harta noua pe We Travel
http://we-travel.co....op...p;limsn=60
E cea a lui EasyRiderOnTheStorm. Am instalat-o dar am o nedumerire. De ce vad strazile cu denumiri in OSM dar nu apar deloc pe telefon.

De ex nu am Intrarea Orizont desi este in OSM. Asta pentru orasul Timisoara.

#34
sabyn34

sabyn34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 02.05.2009

View Postbilti, on 11th November 2009, 07:44, said:

E cea a lui EasyRiderOnTheStorm. Am instalat-o dar am o nedumerire. De ce vad strazile cu denumiri in OSM dar nu apar deloc pe telefon.

De ex nu am Intrarea Orizont desi este in OSM. Asta pentru orasul Timisoara.
ce telefon folosesti?eu am un SE k810i si nu se vad strazile incarcate de mine  decat daca departez harta dar pe LG KU990i se vad normal,de aici am tras concluzia ca dimensiunea ecranului conteaza

#35
bilti

bilti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,884
  • Înscris: 14.11.2006

View Postsabyn34, on 12th November 2009, 01:10, said:

ce telefon folosesti?eu am un SE k810i si nu se vad strazile incarcate de mine  decat daca departez harta dar pe LG KU990i se vad normal,de aici am tras concluzia ca dimensiunea ecranului conteaza

Am un Blackberry 8900 (wetravel versiunea 26).  

Strazile se va foarte bine dar problema e alta:
-de ex vreau sa dau ca destinatie o strada (ex Intrarea Orizont). pe OSM (adica pe pagina web a lor) exista dar in harta de pe telefon nu. Adica nu o gaseste in baza de date.
Asa e cam pe toata Timisoara. Exista strazile pe OSM dar daca dai"Navigate to" si introduci strada nu o gaseste. Oare o fi de la harta?

Asta e problema mea.

#36
sabyn34

sabyn34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 02.05.2009
eu nu gasesc nici orase si tu iti faci probleme ca nu gasesti strazi?ia incearca sa cauti orase din partea de est si imi spui si mie ce gasesti
spor

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate