Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Navigatie offline - Romania - Ger...

Pornit banda LED din 2 surse de c...

Auto turn off - Samsung galaxy wa...
 Ora exacta. Dar exacta, sa fie!

Problema golire butelie GPL ptr c...

Make Bucharest Great Again

Cum cereti de la farmacie asa cev...
 Aflare date card vechi

Inca un erou ucis - Justitiarul d...

Ceva in gat?

Sistem de constructie UniBlock, e...
 Probleme Gestiunea Financiara a Īn...

Ce masina AWD sa aleg?

Nu mai pot accesa anumite site-ur...

Apartament 2 camere 1 singur apom...
 

Samsung SyncMaster P2270HD

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,009
  • Înscris: 16.12.2006
Mi-am cumparat ieri un monitor Samsung SyncMaster P2270HD, full HD, ieri evident ca l-am conectat la PC prin intrarea analogica (D-Sub 15 pini), asta din cauza ca pachetul nu continea si cablu HDMI sau DVI ;
azi am zis sa imi iau un cablu HDMI;  m-am hotarat pentru cablul acesta !
Am totusi o nelamurire, placea mea video este un Saphire ATI Radeon HD3850 modelul de aici , cablul respectiv merge conectat direct in adaptorul HDMI ?  

atasez si cateva poze cu adatporul :)

Attached Files


Edited by catalinman, 11 September 2009 - 16:34.


#2
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,673
  • Înscris: 08.08.2002
da merge dar nu e prea scurt cablul acela HDMI doar 1m ?

#3
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,009
  • Înscris: 16.12.2006
ramane sa masor, ca sa fiu sigur  :lol:
daca e sa nu ajunga o sa iau unu de 2 metri !

#4
NightWishMaster

NightWishMaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 523
  • Înscris: 16.12.2006
Gasiti cablu DVI-HDMI sau HDMI-HDMI la hypermarket-uri la lungimi ceva mai mari la preturi ceva mai mici. Merita sa va informati.

Edited by NightWishMaster, 12 September 2009 - 22:44.


#5
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,009
  • Înscris: 16.12.2006
si pe net gasesc mai ieftin, de exemplu  am gasit pe site-ulasta si la 34 ron cu 4.5 metri sau 42 ron 5 metri ;
de cablu ala la 20 lei cu 1.8 metri ce ziceti ? :D si 19 T ala ce inseamna ? ca vad ca scrie HDMI 19 T - HDMI 19 T !

#6
NightWishMaster

NightWishMaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 523
  • Înscris: 16.12.2006
HDMI 19 T inseamna: High Definition Multimedia Interface, 19 (atatea contacte are mufa HDMI), si T e abrevierea de la "tata" (mufa taata e cea care o are cablul iar mufa mama e cea care o are televizorul sau placa video sau chiar DVD-ul. Exista si cabluri care la un capat au mufa tata iar la celalalt au mufa mama si sunt folosite ca "prelungitoare")

#7
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,009
  • Înscris: 16.12.2006
mersi de lamuriri, pentru adaptorul meu HDMI e bun un cablu HDMI 19 T - HDMI 19 T ? ma gandesc ca la o placa video gen ATI Radeon HD 4890 care are mufa HDMI s-ar potrivi la fix ; problema e ca eu la ATI Radeon HD 3850 nu am decat adaptor HDMI, merge si acolo sau as avea nevoie de un cablu cu mufa mama pentru placa video ?

#8
andrei_andyground

andrei_andyground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 07.06.2006
Salut. Poti sa spun cum ti se pare noua gama de LCD-uri P. Pe mine m-ar interesa modelul P2370 si sunt curios daca esti multumit de calitatea imaginii, de unghiuri, de constructia monitorului in sine. Mersi.

#9
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,009
  • Înscris: 16.12.2006
Salut, abia acum am intrat pe forum, asa ca iti raspund acum :)

Merge super si ca televizor si ca monitor, se vede ca e Samsung si are contrast de 50.000/1 , pana acum l-am folosit pe o intrare analogica, D-Sub, da azi am dat comanda pentru un cablu HDMI !

In privinta tunnerului tv, nu am apucat sa verific decat tunner-ul tv analogic si pe cel DVB-C, ar fi super sa aiba si DVB-T si sa stie si MPEG4 ; iti dai seama ca as sta numai pe TVR HD la competiile sportive !

Canalele analogice le arata cu ATV, iar cele digitale dupa Digi.Cablu cu DTV, pana acum pot sa zic ca l-am folosit la rezolutia full hd in filme Blu-Ray la 720p si 1080p si se vede extraordinar, de asemenea in jocuri se vede excelent !

Are si Scart si DVI si mufa HDMI, de asemenea are un cablu stereo, mufa RCA audio-video si sunet Dolby Digital ( pe RTL, pe digital imi scrie Dolby Digital ) !


Sunt super multumit de el, se vede excelent din orice unghi, chiar nu am ce sa ii reprosez !

Modelul care vrei vrei sa il cumperi tu are diagonala de 23 inchi, in rest este identic cu al meu :D

Toate cele bune  ;)

#10
andrei_andyground

andrei_andyground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 07.06.2006
Salut. Mersi pentru raspuns. Chiar mi-a placut. Daca are si DVB-T poate mai intri sa ne spui si noua. Sa-l stapanesti sanatos si inca o data mersi pentru raspuns.

#11
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,901
  • Înscris: 15.07.2005
Poate ma ajuta cineva
tocmai am luat un cablu hdmi 1.3 flat cable 3 m marca "hama" de la altex 94.90ron pe care vreau sa il conectez la calculator placa ati 4850 si monitor samsung 2333hd  full hd. durerea e ca nu imi afiseaza pe tot ecranul chiar daca il pun in rezolutia maxima 1920x1080. imi zice ca e in rezolutia asta dar se vede ff nasol ca si cum as merge cu el in 24 bit si nu pe tot ecranul.am incercat pe ambele porturi hdmi ale monitorului care defapt e si tv.in 1650x1050 se vede mai ok in sensul ca e pe tot ecranul si cu culoarea normal.

View Postdjmaxx, on 2nd October 2009, 19:39, said:

Poate ma ajuta cineva
tocmai am luat un cablu hdmi 1.3 flat cable 3 m marca "hama" de la altex 94.90ron pe care vreau sa il conectez la calculator placa ati 4850 si monitor samsung 2333hd  full hd. durerea e ca nu imi afiseaza pe tot ecranul chiar daca il pun in rezolutia maxima 1920x1080. imi zice ca e in rezolutia asta dar se vede ff nasol ca si cum as merge cu el in 24 bit si nu pe tot ecranul.am incercat pe ambele porturi hdmi ale monitorului care defapt e si tv.in 1650x1050 se vede mai ok in sensul ca e pe tot ecranul si cu culoarea normal.


nu are nimeni nici o idee? eu mi'am terminat resursele cablu e 1.3 si zice ca duce si pana la 1440p deci nu ar trebui sa fie o problema pentru el 1080p:((:((

Edited by djmaxx, 02 October 2009 - 18:40.


#12
s3nix

s3nix

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 21.08.2007
sal, ma intereseaza si pe mine modelul acesta. am tot cautat pe net si am gasit ca ar avea tuner hd. poate cineva sa confirme ca prinde tvr si protv hd.
Eu l-as lua pt meciuri si xbox. :D

#13
andrei_andyground

andrei_andyground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 07.06.2006

View Posts3nix, on 6th October 2009, 01:21, said:

sal, ma intereseaza si pe mine modelul acesta. am tot cautat pe net si am gasit ca ar avea tuner hd. poate cineva sa confirme ca prinde tvr si protv hd.
Eu l-as lua pt meciuri si xbox. :D
Sall. Si eu astept o confirmare la acelasi lucru. Din cate am citit fratele lui mai mare Samsung P3270HD ar avea tuner HD, dar este mai sscump.

#14
aschiuta

aschiuta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 952
  • Înscris: 24.06.2004
Salutare. Sunt si eu in cautarea unui Monitor LCD care sa aiba si tv-tuner. Am aflat fara sa vreau din oferta de la emag de modelul P2270HD, dar am dat si peste P2370HD. Din ce am citit pe un site, se pare ca are suport mpeg4 si mpeg 2, deci suporta TVR HD SI PROTV HD. Am o intrebare. Cumva Digi , oferta free prin catv pachetul digital de programe, plus cele doua programe HD? sau trebuie sa-mi iau antena digitala separat? eu am abonamentul analogic, cel de baza.
Mai astept pareri legat de modul cum se comporta in jocuri, ca prima lui functie va fi de monitor. Ce recomandati ca si conectare cu PC-ul? conectare DVI sau HDMI? Placa video va fi un ATI 5870HD. Cum sta cu luminozitatea, eu am un monitor samsung si este destul de luminos, desi are luminozitatea aproape de minim..La ce distanta este recomandat sa -l tin, mai ales ca monitorul actual, de 17" este destul de aproape, pe birou. Ca si tv, diferenta de nivel intre birou si pat, este cam de 10-15 cm in favoarea monitorului. Se va simti asa de rau, cel putin la monitorul actual, simt ca trebuie sa stau cat mai perpendicular pe el.
Multumesc si daca mai am intrebari, le voi posta.

#15
real_pacos

real_pacos

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.08.2007

View Postcatalinman, on 18th September 2009, 13:56, said:

Salut, abia acum am intrat pe forum, asa ca iti raspund acum :)

Merge super si ca televizor si ca monitor, se vede ca e Samsung si are contrast de 50.000/1 , pana acum l-am folosit pe o intrare analogica, D-Sub, da azi am dat comanda pentru un cablu HDMI !

In privinta tunnerului tv, nu am apucat sa verific decat tunner-ul tv analogic si pe cel DVB-C, ar fi super sa aiba si DVB-T si sa stie si MPEG4 ; iti dai seama ca as sta numai pe TVR HD la competiile sportive !

Canalele analogice le arata cu ATV, iar cele digitale dupa Digi.Cablu cu DTV, pana acum pot sa zic ca l-am folosit la rezolutia full hd in filme Blu-Ray la 720p si 1080p si se vede extraordinar, de asemenea in jocuri se vede excelent !

Are si Scart si DVI si mufa HDMI, de asemenea are un cablu stereo, mufa RCA audio-video si sunet Dolby Digital ( pe RTL, pe digital imi scrie Dolby Digital ) !


Sunt super multumit de el, se vede excelent din orice unghi, chiar nu am ce sa ii reprosez !

Modelul care vrei vrei sa il cumperi tu are diagonala de 23 inchi, in rest este identic cu al meu :D

Toate cele bune  ;)

Ciao,
si eu miam luat modelul 2270 acum 3 saptamani si se vede super ok. Singura problema a aparut acum cateva zile cand a inceput sa se auda un sunet ascužit atunci cand ma uitam la TV, insa atunci cand schimbam pe monitor sunetul acela inceta. Stie careva care ar putea fi problema?

#16
vimann

vimann

    Feed on Tragedy

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,547
  • Înscris: 06.07.2005

View Postdjmaxx, on 2nd October 2009, 19:06, said:

Poate ma ajuta cineva
tocmai am luat un cablu hdmi 1.3 flat cable 3 m marca "hama" de la altex 94.90ron pe care vreau sa il conectez la calculator placa ati 4850 si monitor samsung 2333hd  full hd. durerea e ca nu imi afiseaza pe tot ecranul chiar daca il pun in rezolutia maxima 1920x1080. imi zice ca e in rezolutia asta dar se vede ff nasol ca si cum as merge cu el in 24 bit si nu pe tot ecranul.am incercat pe ambele porturi hdmi ale monitorului care defapt e si tv.in 1650x1050 se vede mai ok in sensul ca e pe tot ecranul si cu culoarea normal.

In primul rand ti-ai luat cea mai mare teapa posibila cu cablul ala. Am un hdmi de 19 lei care face exact ce face si al tau.
In al doilea rand, eu cred ca e ceva cu firmware-ul monitorului. Nu inteleg cum lumea isi ia repede cablul scump pentru ca e "aurit" si trebuie sa fie neaparat hdmi. Ai incercat cu cablu DVI ? Vei avea tot rezolutie full hd si sunt sigur ca va merge fara figuri.

#17
nicuit1981

nicuit1981

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 11.04.2008
am monitor tv LG de 32 si se vede mai bine cand e legat prin VGA decat prin HDMI.

#18
Christi_St

Christi_St

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 05.08.2007
salut am si eu modelul asta,
am o mica problema
compania de cablu la care sunt abonat transmite si TVR HD
insa nu dau de el, nu stiu unde sa setez frecventa (626.25 Mhz)
ma puteti ajuta sa-l setez ?
multumesc

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate