Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare frontala

Meciuri euro cu comentariu in eng...

Dop furtun evacuare condens combi...

Ce poze faceti?
 Sticker ciudat pe cutia aerului c...

lentile de contact vs ochelari d...

Eroare zoom la Lumix FZ82

kia optima vs vw passat
 Scoala de soferi pe cutie automat...

ANCOM: Localizarea apelantului la...

Marirea numarului de echipe calif...

Prosumatorii peste 10.2 kW obliga...
 Cazier judiciar politia de sector?

Curatare bord auto

Google Pixel 9 & 9 Pro

Cine livreaza in RO pachete trimi...
 

Cosmeticele la analizat

- - - - -
  • Please log in to reply
904 replies to this topic

#271
strumphyy

strumphyy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 06.11.2006
Buna,
Vin si eu cu doua produse pe care le folosesc de vreo 2 ani.

Florame: Bio Sublim Shampoo cu Sweet Orange si Ylang-Ylang


Aqua, Ammonium laury sulfate, Lavandula angustifolia, Cocamyopropil betaine, Decyl glucoside, capryl glucoside, Glycerin, Citrus aurantium dulcis, Citrus medica limonum, Cananga odorata, Yogurt powder, Inulin, Guar hidroxypropyltrimonium  chloride, Sodium benzoat, Potassium sorbate, Parfum, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Citral, Benzyl salicylate, Farnesol, Geraniol(naturally present in essential oils de la Limonene incoace)



IOWSTIN PURRITIN Face Cleansing Gel for snesitive, oily, acne-prone skin


Aqua, Iwonics Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Betainamide Mea Chloride,  Glycerin,  Peg-7 Glyceryl Cocoate, Aloe Barbadensis Leaf juice, Sodium PCA, Magnesium PCA, Zinc PCA, Melaleuca Alternifolia Oil, Lactic Acid, PEG-12 Dimethicone, Allantoin, Sodium Benzoate, Triclosan, Disoidum EDTA, 2-bromo-2-nitropane-1,3-diol, Parfum


Sper sa ma poti ajuta cel putin cu un da sau un ba mai ales la primul. E o gama care mi-e draga :P  Cel de-al doilea produs, are niste ingrediente destul de ciudate, sau cel putin asa mi se pare mie, si m-a facut tare curioasa
Multumesc mult!

Edited by strumphyy, 30 September 2009 - 03:28.


#272
Khmerul

Khmerul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 499
  • Înscris: 31.03.2009

 adynutzaa, on 22nd September 2009, 19:32, said:

Pt ca am lasat recent AC am probleme cu tenul ... ca la adolescenta: cosuri, etc

Si tot trec prin diverse creme ;  ... momentan am cumparat garnier Pure A si vad ca imi priesc. Cat de rele is? oricum fata mea se plictiseste repede de el, ce sa incerc next?
Fata ta sau tu te plictisesti?
POti incerca o crema neutra si un tratament - vezi raspunsul catre MogaClaudia pagina 14 prezentul topic.

Noapte:
Aqua/Water, Alcohol Denat, Glycerin, BIS-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Camphor, Centella Asiatica/Centella Asiatica Extract, Cucumis Sativus/Cucumber Fruit Extract, Hamamelis Virginiana/Witch Hazel Extract, Salicylic Acid, Zinc PCA, Hexylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

zi:
Aqua/Water, Cyclohexasiloaxane, Glycerin, Alcohol Denat, Nylon-66, Hydrogenated Polyisobutene, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Salicylic Acid, Zinc PCA, Cucumin Sativus/Cucumber Fruit Extract, AloeAloe Barbadensis Leaf Juice,Hamamelis Virginiana/Witch Hazel Extract, Acrylates/C10-30 Alykl Acrylate Crosspolymer, Cetyl Alcohol, CI 42090/Blue 1, Dimethicone, Disodium EDTA, Ethylhexyl Mehtoxycinnamate, Glyceryl Stearate, Hexylene Glycol, PEG-100 Sterate, Propylene Glycol, Triehanolamine, Propylparaben, Parfum /Fragrance, Benxyl Salicylate, Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool


Primum e un produs care are active antiacneice - acid salicilic si Zinc PCA. Si extractul de centella ajuta. Ca si baza e destul de chimicos - un polimer structural neutralizat cu TEA, silicon.
Se poate si mai rau. Daca merge - OK nu este chiar proasta.

La a doua....mai bine cauta altceva. Este mult mai plasticoasa, sincer, nu-mi prea place.

Edited by Khmerul, 30 September 2009 - 08:29.


#273
Khmerul

Khmerul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 499
  • Înscris: 31.03.2009

 tina_bucur, on 26th September 2009, 17:25, said:

multumesc mult karinutza :)
cam asta e chestia cu produsele naturale ca nu fac ele rau dar nici vreun efect spectaculos n-au.dar cum totushi hraneste pielea crema asta pt mine e numa' buna.ms mult.o sa incerc s-o achizitionez :D
apropo de sampoane eco,bio,mama lor...m-am saturat de ele:)...am incercat din astea de la hofigal(care stiu ca nu-s bio,dar am citit ca-s mai putin nocive) si de la favisan si am facut o matreata de mi-a picat parul mai rau incercand sa scap de ea:D...asa ca am revenit la head&shoulders :))....macar nu-mi mai pica parul de la pieptanat permanet :))...
si am o intrebare despre gazul...de la pompa :D...o fi bun de ceva sau e prea distilat?:))....[sper ca nu arde pielea]
paaa

Incearca sa nu folosesti gaz decat in cazuri cu atevarat problematice.
Matreata - trebuie sa vezi daca e o descuamare de scalp sau e produsa de pytirosporum ovale (malasensys furfur). Prima se rezolva usor prin relipidare (un pic de ulei de masline/porumb) in balsam. A doua are nevoie de un  antifungic (ketoconazol, hexamidine diisethionate, zinc phyritionate, ocopirolamina etc). Cel mai bun este ketoconazolul dar nu abuza. Al doilea ar fi hexamidina (f indicat ca produs non medicamentos pentru utilizare "domestica" )

 karinutza, on 25th September 2009, 19:26, said:

Eu mi-am cumparat o crema de la ei si intr-adevar toate ingredientele postate pe site sunt si pe eticheta.INSA daca este sa ne referim la creme, ele sunt solide mai mult,foarte consistente, se tin ferite de lumina si caldura pentru ca nu contin apa ci mai multe uleuri si nu au nici vreun conservant asa ca rancezesc foarte repede.Cand aplici trebuie sa masezi pe palme prima data ca sa se mai desfaca compozitia si apoi aplicat pe fata un pic umeda. Nu imi pot exprima parerea daca se poate folosi crema de zi inainte de machiaj -mi se pare destul de uleioasa/ grasa si intra mai greu in piele.
Dpdv al calitatii, as spune ca sunt OK- un produs care nici nu miroase, nici nu arata bine, nu te atrage prin vreo culoare interesanta sau vreun ambalaj exotic, nici nu simti cine stie ce racoare sau senzatii tari pe piele... insa hraneste pielea. :peacefingers:


Produsul nu e crema in sensul ueni emulsii. Este mai degraba o solutie solida de uleiuri in trigliceride solide. Evident ca da senzatia de gras - e un amestec de grasimi pure.

#274
mariaroxana

mariaroxana

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.08.2009

 Jaqueline, on 18th September 2009, 22:49, said:

Lotiune regeneranta cu petroleum - Gerovital Plant S-a vorbit mult despre lotiunea asta pe celalalt topic dedicat parului, dar am vazut ca n-a fost inca analizata. :D
Ingrediente: Ricinus Communis (Castor) Oil, Deodorized Kerosene, Isopropyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Coumarin, Limonene, Parfum (Perfume).


Multumesc!  :bigwhitegrin:

DACA AFLI CUM SE NUMESTE SA NE SCRII PE SITE CA SA STIM SI NOI

 diorama, on 20th September 2009, 01:19, said:

Este o crema pentru ochi de la Herbagen. Nu am numele ei, mama mi-a trimis pe mail ingredientele iar eu le-am luat cu copy si le-am facut paste aici. Saru'mana si din partea ei.

Deci: aqua,cetearyl glucoside (and) cetearyl alcohol, vitis vinifera (grape) seed oil, dicaprylyl carbonate, butyrospermum parkii, glycerin, ceteareth-30, propylene glycol (and) ruscus aculeatus root extract (and) centella asiatica extract (and) panthenol (and) water (and) calendula officinalis flower extract (and) hydrolyzed yeast protein (and) aesculus hippocastanum (horse chesnut) extract (and) ammonium glycyrrhizate, polysorbate 80, methylparaben propylbaraben diazolidinyl urea, phenoxyethanol, ethylparaben, butylparaben, isobutylparaben, tocopherol (and) hydrogenated palm glyceride citrate.
Cu exceptia parabenilor, cum e?



DACA AFLI CUM SE NUMESTE SA NE SCRII PE SITE CA SA STIM SI NOI

#275
Dev

Dev

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,612
  • Înscris: 28.04.2005

 Khmerul, on 1st October 2009, 08:06, said:

Incearca sa nu folosesti gaz decat in cazuri cu atevarat problematice.
Matreata - trebuie sa vezi daca e o descuamare de scalp sau e produsa de pytirosporum ovale (malasensys furfur). Prima se rezolva usor prin relipidare (un pic de ulei de masline/porumb) in balsam. A doua are nevoie de un  antifungic (ketoconazol, hexamidine diisethionate, zinc phyritionate, ocopirolamina etc). Cel mai bun este ketoconazolul dar nu abuza. Al doilea ar fi hexamidina (f indicat ca produs non medicamentos pentru utilizare "domestica" )

Eu am scapat rapid de matreata (facuta dupa ce-am fost la salon, ori de la sampon ori de la vreun fungus capatat de prin piaptan <_< ) cu ulei de cocos pur.

Se ia una lingura ulei de cocos (sau mai mult daca aveti parul foarte lung), se maseaza bine scalpul si parul pe toata lungimea si se lasa de preferat peste noapte. Daca aveti chef si timp puteti sa puneti pentru vreo juma de ora o punga in cap si pe deasupra un prosop umed incalzit vreo 2 minute la microunde (sa fie destul de fierbinte dar sa nu va friga pielea). Daca nu vreti sa murdariti lenjeria folositi un prosop pe fata de perna. Dimineata va spalati normal.

Eu am vreo 2 luni de cand fac chestia asta de fiecare data cand ma spal (mai putin partea cu punga pentru ca mi-e lene) si parul arata din ce in ce mai bine. De matreata am scapat dupa 2 utilizari.

Uleiul de cocos il puteti folosi si in loc de serum: puneti putin pe degete si dati pe varfuri. Aveti grija sa nu puneti prea mult pentru ca devine uleios.

#276
Jaqueline

Jaqueline

    HyperActive Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,834
  • Înscris: 08.09.2005

 mariaroxana, on 1st October 2009, 09:25, said:

DACA AFLI CUM SE NUMESTE SA NE SCRII PE SITE CA SA STIM SI NOI
Am scris deja cum se numeste! :huh:

#277
nile

nile

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 999
  • Înscris: 03.10.2006

 Dev, on 1st October 2009, 13:22, said:

Eu am scapat rapid de matreata (facuta dupa ce-am fost la salon, ori de la sampon ori de la vreun fungus capatat de prin piaptan <_< ) cu ulei de cocos pur.

Se ia una lingura ulei de cocos (sau mai mult daca aveti parul foarte lung), se maseaza bine scalpul si parul pe toata lungimea si se lasa de preferat peste noapte. Daca aveti chef si timp puteti sa puneti pentru vreo juma de ora o punga in cap si pe deasupra un prosop umed incalzit vreo 2 minute la microunde (sa fie destul de fierbinte dar sa nu va friga pielea). Daca nu vreti sa murdariti lenjeria folositi un prosop pe fata de perna. Dimineata va spalati normal.

Eu am vreo 2 luni de cand fac chestia asta de fiecare data cand ma spal (mai putin partea cu punga pentru ca mi-e lene) si parul arata din ce in ce mai bine. De matreata am scapat dupa 2 utilizari.

Uleiul de cocos il puteti folosi si in loc de serum: puneti putin pe degete si dati pe varfuri. Aveti grija sa nu puneti prea mult pentru ca devine uleios.
Apropos de ulei de cocos:
Stie cineva pe unde se gaseste asa ceva la noi?

#278
adrianatoma

adrianatoma

    matz matz

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,302
  • Înscris: 08.01.2008
Sampon Volum Phyto:
Achillea Millefolium Extract (Coada-Soricelului), Potentilla Erecta Extract din radacina (Sclipeti), Apa, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine (Derives D`Huille De Coco), Peg-120 Methyl Glucose Dioleate (Derive De Mais), Disodium Ricinoleamido Mea-Sulfosuccinate (Derive D`Huille De Ricin), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Magnesium Laureth Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Magnesium Oleth Sulfate (Derives D`Huille De Coco), Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein (Derie De Ble), Polyquaternium-22, Parfum, Myristamine Oxide, Hydroxypropyl Chitosan, Sodium Chloride, Tetrasodium Eda, Alcohol Denat, Propylene Glycol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

pare ok, are multe alte ingrediente inaintea SLS-ului. ma intereseaza daca este eficient, inainte de orice altceva.

#279
tina_bucur

tina_bucur

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 16.09.2009
multumesc pt sfaturi...o sa incerc ulei de cocos indata ce o sa-l gasesc pe undeva...am auzit ca stimuleaza cresterea parului (yuppy)....ca de matreata aproape am scapat....Head&Shoulders si-a facut efectul de la prima aplicare!  :D ...si nu fac reclama,pt ca il urasc pt facptul ca n-are si el nik natural in el :)))...dar n-am ce face,celelate sampoane ma nenorocesc....as putea incerca din nou alt sampon si eventual in paralel uleiul de cocos(probabil,da,nu s-ar mai descuama pielea),dar mi-e prea frica....lol....dar sincer,nu mai suport smapoane cu efect anti-cadere care ma scot din minti si-mi incalcesc parul :D....ma gandeam ca gazul e o sollutie mai simpla desi mirositoare :))....vad eu ce fac,mai bine iau lotiunea aia cu petrol de la georvital

si mai am si eu o intrebare,desi stiu ca scopul forumului e altul,dar poate cineva sa-mi recomande si mie o crema de fata(nici nu ma mai intereseaza dc e bio,non-bio) care sa-mi hidrateze fata fara sa-mi produca si...cosuri?

#280
ladycroft

ladycroft

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 26.09.2009
I'm very curious about this one:

Avon Solutions a.m. Maximum Moisture ( aqua, ethylhexyl metroxycinnamate, glycerin, ethylhexyl salicylate, ethylhexyl palmitate, cetearyl alcohol, , butylene glycol, benzophenone-3, polymethyl methacrylate, propylene glycol stearate, peg-40 stearate, lauryl lactate, cyclopentasiloxane, glycine soja oil, phenoxyethanol, tromethamine, cera alba, carbomer, hydroxyethylcellulose, choleth-24, parfum , disodium EDTA, ceteth-24, dimethicone, methylparaben, bht, panthenol, simmondsia chinensis oil, squalene, tocopheryl acetate, trimethylsiloxysilicate, ethylparaben, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, propylparaben, retynil palmitate, caprylic/capric triglyceride peg-4 esters, coffea arabica oil, sodium hyaluronate, caprylyl glycol, eucaliptus globulus extract, lupinul albus extract, tocopherol, hexylene glycol, DNA.

In prospect scrie ca ar contine oxibenzen si sa se evite contactul cu ochii. Care-i faza cu oxibenzenul?

Multumesc frumos!

Edited by ladycroft, 03 October 2009 - 10:43.


#281
Khmerul

Khmerul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 499
  • Înscris: 31.03.2009

 ladycroft, on 26th September 2009, 18:28, said:

Buna Khmerul, mi-am facut si eu cont, in mod special pentru asta. pun pariu ca nu esti singura  :lol: Am asa:

-crema hidratanta IWOSTIN( cu ulei de struguri si vita E)- ( aqua, Iwonicz aqua, MIneral Oil, Polyglyceryl-3, Methylglucose Distearate, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cyclomethicone, Vitis vinifera oil, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, propylene glicol, diazolidylin urea, methylparaben, propylparaben, Sodium acrylate/ acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Tocophenyl Acetate, Disodium Edta, Peg-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, ascorbic Acid, Citric Acid

Crema "clasicutza". Mineral oil (mde e ieftin), silicon, parabeni. Ca active - ulei de samburi de struguri (bun) Vit E, Vit C in forma liposolubila si Vit C ca atare - frectie la cat de putina e. Made in Poland cumva??? Forget about it.


-demachiant este de la Cosmetic Plant( cu aloe vera si unt de cacao) ( aqua, Paraffinul liquidum, Stearic acid, Glicerin, Propylene Glycol, Isopropyl myristate, Cetyl alcohol, Glyceril stearate, Triethanolamine, Theobroma cacao seed butter, Aloe barbadensis leaf extract, lanolin, ceteareth-25, Tocopheryl acetate, Methylparaben, Sodium benzoate, Disodium EDTA, parfum , BHA.

Sunt lapti demachianti mult mai buni. Asta e cam din topor. Comedogenic. Parabeni, ulei mineral, BHA, lanolina.....

-sampon Elseve anti -rupere
( apa, sodium laureth sulfate, dimethicone, disodium cocoamphodiacetate, sodium chloride, cetyl alcohol, hydroxystearyl cetyl ether, guar hydroxypropyltrimonium chloride, cocamide MIPA, sodium methylparaben, DMDM Hidantoin, sodium cocoate, sodium hydroxide, safflower glucoside, PPG-5-ceteh-20, lomonene , linalool, benzyl salicylate, propylene glycol, 2-oleamido-1, 3-octadecanediol, carbomer, citronellol, butylphenyl methylpropional, methyl cocoate, citric acid, hexyl cinnamal, parfum.
Si care o fi activul antirupere ??? Sampon cam prea incarcat pe gustul meu dar merge. E un rinse off asa ca nu ma ofilesc prea tare cu cate chimicozenii are



-masca par Elseve anti-rupere
( apa , cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, peg-180, glycerin, amodimethicone, cetyl esters, hydroxiethylcellulose, safflower, glucoside, trideceth-6, chlorhexidine dihidrochloride, limonene, 2-oleamido-1, 3-octadecanediol, alpha-isomethyl ionone, methylparaben, citric acid, butylphenyl, parfum.

Aceeasi intrebare ca mai sus. Destul de chimicoasa dar merge.

-crema imp. caderii parului Vivanatura( apa , ulei de masline, aethilicum alcohol, soft petroleum parafinic distilate, ulei de ricin , ulei de germeni de grau, ulei de jojoba, ulei de palmier, coriandru, tea tree, brusture, mesteacan , urzica, podbal, iarba mare, sodium poliacrylate, hydrogenated polydecene trideceth-6, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin)
:death:





-sampon favisan: natrii laurylsulfas, sorbitolum, natrii chloridum, natrii lactas, alcoholum, ginko biloba, aroma, natrii benzoas, acidum lacticum, C.I.42090, aqua

:death:  :w00t:  :puke:

-Sampon emolient" farmacia naturii" MASLINE: apa , S laureth S chiar asa scrie sau ai avut tu niscai fantezii de prescurtare ???, cocamidopropyl betaine, SC, Cocamide Dea, Coco-Glucoside, Hydrolizes Wheat Protein, Olive Oil Peg-8 esters, citric acid, polyquaternium-7, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, tetrasodium EDTA, CI 15985, CI 42090, Ci caramel, parfum, Buthylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, linalool, hexylcinnamal, hydroxumethylpentylcyclo-hexenecarboxaldehyde.

Merge



-masca de par este kallos cu miere: apa, cetearyl alcohol, quaternium 18, cocamide mea, cetrimonium chloride, glicerin, mel extract, CI 19140, propylene glycol, sodium dehydroacetate, acid citric, parfum, magnesium nitrate, magnesium Chloride, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Asa si asa, sistem dual de conditionatori. Nu-mi place cocamida, propilenul si faptul ca se foloseste un quaternar de generatia 1.Multam! :)

Cu placere


#282
tina_bucur

tina_bucur

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 16.09.2009
Crema de zi coloranta LOGONA:


Aqua [Apa], pudra de talc, Glyceryl Stearate SE, Glycine Soja (soia) ulei, Ulei Prunus Amygdalus Dulcis (Ulei de migdale dulci), Ulei de Simmondsia Chinensis (Jojoba) , fructe de Butyrospermum Parkii (Unt de shea), Squalane, Tapioca Starch, Glicerina, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Extract de flori de Calendula Officinalis, Hectorite, Lanolin Alcool, ulei din fructe de Olea Europaea (masline), Calcium Alginate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Xanthan Gum, Parfum [Essential Oils], Limonene, Linalool, Galactoarabinan, Sodium Lactate, Lactic Acid, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.




Crema de zi vitaminizanta cu morcovi LOGONA



Compozitie:
Aqua (apa), Glyceryl Stearate SE, Prunus amygdalus dulcis (ulei de migdale dulci), Theobroma cacao (unt de cacao), Simmondsia chinensis (ulei de jojoba), Oryza sativa (ulei de germeni de orez), Glycine soja (ulei de soia), Lanolin, Tocopheryl Acetate, Calendula officinalis (Extract de galbenele), Glicerina, Helianthus annuus (ulei de floarea soarelui), Parfum (uleiuri esentiale), Sodium Lactate, Lactic Acid, Tocopherol, Beta Carotene.


Crema de zi cu Hamamelis LOGONA



Aqua,glycine soja,glyceryl stearate SE,glycerin,lanolin,triticum vulgare,olea europaea,chamomilla recutita,hamamelis virginiana,malva sylvestris,sodium PCA,parfum,tocopherol,xanthan gum,sodium citrate,citric acid.

Edited by Jaqueline, 09 October 2009 - 18:50.


#283
Khmerul

Khmerul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 499
  • Înscris: 31.03.2009

 AlexaF, on 26th September 2009, 19:36, said:

I-ai dat de lucru, nu gluma.
khemerul incep sa contorizez mieii......analizeaza-mi si mie te rog asta:Sampon Hidratant Pentru Stralucire de la Herbal Esences: Aqua, Amonium Laureth Sulfate, ammonium laureth sulfate, sodium chloride, glycol distearate, dimethicone, citric acid, sodium citrate, ammonium xylenesulfonate, cocamide MEA  :whistling: , parfum, guar hydropropyltrimonium, chloride, sodium benzoate, disodiumEDTA, hexyl cinnamal, DMDM hidrantion, tetrasodium EDTA, benzyl salicylate, propylene glycol, limonene, linalool, vanilla planifonia friut, cocos nucifera fruit extract, paraffinum liquidum, CI 42090, methylchloroisothiazolinnone, CI61570 methisothiazolinone, potassium sorbate.
este unul dintre noile sampoane herbal esences. Am avut o mostra dintr-o revista si mi-a placut samponul,mai ales mirosul, acum as vrea si o analiza a ingredientelor sa vad daca il cumpar.
P.S. Nu vreau o analiza asa exacta, zi-mi daca il consideri bun sau nu, si de ce.

E pe sistemul lui P&G. Ei folosesc combinatia de laureth de amoniu si lauril de amoniu. E un pic mai blanda decat SLES+SLS dar nu mai blanda decat SLES+CAPB+APG (laureth +betaina+glucozida).
Are si un silicon si ciudatenia de xilensulfonat (hidrotrop la detergenti), ulei mineral. Cam incarcat
Dar daca iti place.....

#284
Judith

Judith

    Iubita mileniului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,477
  • Înscris: 17.12.2008
Vin si io cu o cerinta mai ciudata.
Nu ma supar daca n-ai sa-mi raspunzi si nici nu ma grabesc.

Dar cam ce ingrediente ar trebui sa contina un sampon/balsam ca sa fie eficace impotriva caderii parului si a despicarii lui.
Ca io ma duc cu ingredientele astea prin farmacii/magazine/si pe unde mai apuc si ma jur ca am uit la fiecare produs la ingrediente.

#285
Khmerul

Khmerul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 499
  • Înscris: 31.03.2009

 kerkyra, on 28th September 2009, 08:05, said:

Deodorant BALEA balsam, fara alcool: butane, propane, cyclopentasiloxane, aluminium chlorohydrate, parfum, octylodecanol. C12-15, alkyl benzoate, bisabolol, disteardimonium hectorite, propylene carbonate.
Multumesc.


butan si propan sunt gazele propulsoare, practic se evapora instantaneu la pulverizare. Silicon pentru senzatie placuta (nu ca-mi place) clorohidratul de aluminiu - agentul antiperspirant, octil dodecanol e un emo;lientm la fel alchil benzoatul.

E un antiperspirant facut pentru scopul acesta. Nu se poate altfel.
Cel mult ca sfat - evita aerosolii si mai bine mergi pe roll-on/crema/stick.

#286
Khmerul

Khmerul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 499
  • Înscris: 31.03.2009

 M_O_I_R_A, on 29th September 2009, 09:32, said:

Crema pentru fata Logona cu aloe si ulei de masline - daily care.  


aqua, olea europaea fruit oil, elaeis guineensis oil, aloe barbadensis leaf juice, cera alba, glycerin, glyceryl stearate citrate, sorbitan stearate, behenyl alcohol, shea butter, jojoba seed oil, palmitic acid, stearic acid, lime oil, xanthan gum, sucrose cocoate, sodium lactate, lactic acid, benzyl alcohol, potassium sorbate, tocopherol, parfum (essential oils), limonene, linalool, citronellol, geraniol, benzylalcohol, kaliumsorbat.

DA DA DA, super misto facuta.

Cred ca este cea mai buna crema pe care am folosit-o pana acum. Producatorii spun ca e bio si e mai ieftina ca altele (pana in 30 lei).

Garnier nutritionist - roll-on cu cafeina pentru ochi

aqua, butylene glycol, glycerin, caffeine, panthenol, escin, guanosine, hydroxyproline, biosaccharide gum-1, sodium hyaluronate, xanthan gum, aluminum hydroxide, C13-14 isoparafin, disodium EDTA, laureth-7, mica, polyacrylamide, caprylyl glycol, methylparaben (cel mai nasol, stiu), phenoxyethanol, imidazolidinyl urea (F>I>L> B29143/1).

Hmmm, active misto, multe, dar mucii-n fasole la coada. Ma-sa, chiar nu puteau pune altceva in loc de isoparafina si poliacrilamida ?????? Nu stiu, poti sa incerci

Aslavital - crema lift intensiv contur ochi si buze.

aqua, methylsilanol mannuronate ethoxydiglycol, glycerin, ferulic acid, PEG 40 hydrogenated castor oil, oryza sativa oil, cyclomethicone, cetearyl alcohol, cateareth-20, oenothera biennis oil, squalane, propylene glycol, glyceryl stearate, dimethicone, alcohol, acmella oleracea extract, sodium polyacrylate, hydrogenated polydecene, trideceth-6, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, isobutylparaben (offf...trebuiau pusi toti?), dipalmitoyl hydroxyproline, calendula officinalis oil, dipropylene glycol, boswellia serrata extract, retinyl palmitate, tocopheryl acetate, magnesium aluminum silicate, EDTA, parfum, BHA.

Sper ca ultimele doua produse sa reduca cearcanele pe care le am de cand m-am nascut. <_< Am folosit si produse bio pentru asta (inclusiv shea butter pur), hranesc/hidrateaza bine pielea, dar nu reduc deloc cearcanele. Stiu ca in trecut am folosit un produs care continea cafeina, si m-a ajutat.

Daca unele ingrediente ajuta, fac un compromis si aplic pe piele si ceva parabeni. Ce parere ai Khmerule, merita cumparate/folosite astea doua? Macar pentru activele pe care le au?

[color="#000000"]Aici cred ca as merge pe Garnier si nu pe Aslavital. Si asta de la Aslavital are active misto dar si destule porcarele - 3 siliconi, baza polimerica, toti parabenii, BHA, glicol[/color]

Merci anticipat pentru raspuns. :)

Cu multa placere


#287
bianca345

bianca345

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 10.09.2009
draga Khmerule, to buy or not to buy?

Its a 10 - Miracle Leave In Product

Features and Benefits:

•Repairs dry, damaged hair
•Adds shine
•Detangles
•Controls Frizz
•Seals and protects hair color
•Prevents split ends
•Stops hair breakage
•Creates silkiness
•Enhances natural body
•Flat iron spray and thermal protector

Ingredients:

Purified Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Methylparaben, Propylparaben, Proploylene Glycol, Panthenol, Cydomethicone, Silk Amino Acids, Heli Anthus Annus (Sunflower) Seed Extract, Quaternium-80, Fragrance/Parfum, Eugenol3, Coumarin 3, Cinnamel 3, Linalool 3, Methylchloroisothiozolinone and Methylisothiozolinone


Kerastase Ciment Anti-Usure

Ingredients:

Water (Aqua), Cetyl Alcohol, PEG-180, Stearamidopropyl Dimethylamine, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Lanolin, Laurylmethicone Copolyol, Cetyl Esters, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Quaternium-87, 2-Oleamido-1,3, Octadecanediol, Tricontanyl PVP, Chlorhexidine Dihydrochloride, Blue 1 (CI 42090), Yellow 10 (CI 47005), Fragrance (Parfum)

Kerastase Ciment Termique

Ingredients:


Aqua/Water, Cyclopentasiloxane, Propylene, Glycol, Dimethiconol, Triethanolamine, PEG/PPG-17/18 Diemthicone, Phenoxyethanol, Carbomer, Behentrimonium Chloride, Polyquaternium-4, Potato Starch Modified, Hydroxypropyl Guar, Methylparaben, Limonene, Amodimethicone, Cetyl Alcohol, Quaternium-87, Behentrimonium Methosulfate, Quaternium-33, Trideceth-6, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Geraniol, Linalool, Cetrimonium Chloride, Citral, Dimethyl Tin Dineodecyl Ester, Parfum/Fragrance. C25582/1.


Cele doua produse de la Kerastase ar trebui sa proteje parul impotriva ruperii si sa-l intareasca! ?

Multumesc :D

Edited by bianca345, 13 October 2009 - 15:58.


#288
kalualemonade

kalualemonade

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 11.10.2009
Buna Kmerule am comandat si eu o crema de fata f. scumpa (150 euro ) nu stiu daca sa o mai iau sau nu ingredientele sunt urmatoarele :
: water , macadamia ternifolia seed oil , glycerin , squalane , cetyl lactate , palmitoyl-pentapeptide 3 , glyceryl stearate , PEG-100 stearate , saccharum officinarum (sugar cane) extract , citrus aurantium dulcis (orange) fruit extract , citrus limonum , pyrus malus (apple) fruit extract , camellia oleifera seed (green tea) extract , ahnfeltia concinna extract , PEG-4 olivate , citrus bigaradia-aurantiumessential wax , sodium carboxymethyl betaglucan , hyaluronic acid , chondrus crispus (carrageenan) , sorbitan olivate , pearl powder , salicylic acid , hydrogenated lecithin , butyrospermum parkii (shea butter) fruit , b-alanlyl-l-histidine , vitis vinifera (grape) seed oil , retinyl palmitate , tocopherol , glycine soja (soybean) sterol , echinacin , glycyrrhiza glabra (licorice) extract , superoxide dismutate , bisabolol , folic acid , phytonadione , pantothenic acid , silver , gold , cooper PCA , PEG-8/SMDI copolymer , cyclomethicone , dimethicone , fragrance , C30-45 alkyl methicone , butylene glycol , silica , phenoxyethanol , polyacrylamide , C13-14 isoparaffin , laureth-7 , methylparaben , trisodium EDTA
Multumesc mult

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate