![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Probleme monitor LCD Fujitsu Siemens
Last Updated: Mar 27 2020 08:34, Started by
leandrud
, Jul 26 2009 10:55
·
0

Posted 26 July 2009 - 10:55

De Aproximativ 5 zile ma confrunt cu o problema.
Cand deschid calculatorul, la un interval mai mare de 4 ore, monitorul se aprinde si se stinge intermitent aproximativ 3-4 minute, isi revine, si apoi, functioneaza normal. Acest lucru se intampla nu doar cand deschid calculatorul. Am incercat sa deschid monitorul prima data si pe urma calculatorul vrand sa vad daca, nu este cumva o defectiune de la placa video. Si tot asa face. (respectiv, am deschis monitorul, se aprindea si se stingea intermintent, apoi, dupa 3-4 minute cand isi revenea am deschis calculatorul). Acum as vrea sa stiu daca: 1. Acest defect se poate repara. 2. Acest defect duce in timp la defecte si mai grave? Multumesc anticipat. Edited by leandrud, 26 July 2009 - 10:58. |
Posted 01 August 2009 - 23:12

Posted 06 February 2012 - 00:15

Salut! Am si eu un monitor lcd fujitsu siemens si face la fel, palpaie ledul albastru si nu apare imaginea abia dupa 15-20 minute. Ce era stricat la al tau leandrud pt ca am inteles ca l-ai reparat si cat te-a dus toata "afacerea"?
|
Posted 06 February 2012 - 12:22

Salut! Am si eu un monitor lcd fujitsu siemens si face la fel, palpaie ledul albastru si nu apare imaginea abia dupa 15-20 minute. Ce era stricat la al tau leandrud pt ca am inteles ca l-ai reparat si cat te-a dus toata "afacerea"? |
Posted 06 February 2012 - 14:41

multumesc frumos, o sa il duc la cineva care se pricepe sau mai bine la un service, sper sa nu ma duca mai mult de 50 lei
|
Posted 27 March 2020 - 08:34

De Aproximativ 5 zile ma confrunt cu o problema. Cand deschid calculatorul, la un interval mai mare de 4 ore, monitorul se aprinde si se stinge intermitent aproximativ 3-4 minute, isi revine, si apoi, functioneaza normal. Acest lucru se intampla nu doar cand deschid calculatorul. Am incercat sa deschid monitorul prima data si pe urma calculatorul vrand sa vad daca, nu este cumva o defectiune de la placa video. Si tot asa face. (respectiv, am deschis monitorul, se aprindea si se stingea intermintent, apoi, dupa 3-4 minute cand isi revenea am deschis calculatorul). Acum as vrea sa stiu daca: 1. Acest defect se poate repara. 2. Acest defect duce in timp la defecte si mai grave? Multumesc anticipat. Salut! Am si eu o problema la monitor exact ca si la tine, imi spui si mie te rogce-a fost si cum ai rezolvat treaba? Multumesc! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users