Copiere agenda de pe un mobil pe altul
Last Updated: Jul 13 2005 16:43, Started by
Piorel
, Apr 24 2005 16:26
·
0

Posted 24 April 2005 - 16:26

Mi-am facut recent un abonament la Connex si mi-am luat un T630. Vreau sa copiez intraga agenda de pe myx 5-2 pe telefonul nou cu ajutorul unui soft. Am pentru sagem cablu de date iar pentru amandoua port infrarosu...
Ceva sugestii? Multumesc. |
Posted 25 April 2005 - 06:10

iti copiezi agenda pe SIM(sper ca sagem sa aibe facilitatea asta) , pui cartela in telefonul nou, si acolo iti copieze agenda in memoria lui
|
Posted 25 April 2005 - 14:27

Ducule, analizeaza din nou (in caz ca ai facut-o prima data) ceea ce ai sugerat. Vei primi niste raspunsuri interesante.
|
Posted 26 April 2005 - 21:11

sorry omule, m-am incurcat
![]() n-am auzit de un soft separat care sa faca treaba asta, stiu doar ca la nokia este optiunea sa copii/muti numerele din memoria interna pe SIM sau invers, de pe SIM in memoria interna, a durat ceva pana am gasit-o la inceput dar a fost foarte folositoare pe urma, eu zic sa cauti mai bine prin meniu poate ai ceva asemanator...daca nu merge, creionul si hartia e garantat 100% ![]() |
Posted 26 April 2005 - 21:42

Softul Sagem-ului se numeste WellPhone si vine pe un CD in cutia tel. Instaleaza-l, descarca agenda pe PC si export-o ca fisier.csv si apoi importa fisierul .csv in lista de contacte a outlook. Mai departe instalezi softul de SE si dai synchronize..si that's it
![]() |
Posted 26 April 2005 - 22:42

EDGE misto. O sa incerc sa fac asta. Mersi frumos. Va tin la curent. Stiam de wellphone si am facut backup, sa vad cu exportatul cum merge.
|
Posted 28 April 2005 - 18:49

Nu a deschis outlookul nici un fel de fisier, am facut inclusiv text. Trist......
|
Posted 05 May 2005 - 16:48

de pe myx 5-2 poti trimite contactele din agenda prin irda pe orice telefon care are irda.
![]() dar de ce ti`ai facut abonament la conex si ti`ai luat un tel mai prost ca myx 5-2? ![]() Edited by slik, 05 May 2005 - 16:50. |
Posted 05 May 2005 - 20:27

da.. mai putin pe T630 care nu cred ca stie vcard... E un CACAT de telefon, softul e dintre cele mai proaste posibile, se aude f. incet soneria, primesc beepuri si nu aud, ca sa nu mai vb ca daca am 2 apeluri ratate acum 3 min, mi le arata si pe alea de acum 10 ani etc..
Deci de prost am luat un telefon mai slab decat myx 5-2.... am tot auzit laude despre el. As mai zice ceva.... sa vi-l bagati pe undeva. Nervi... O sa imi iau un myx 6-2 la liber de prin Germania cred si o sa scap de celebrul SE t630. |
Posted 14 May 2005 - 11:33

Eu am avut un Siemens M55 si tot la fel am procedat cu agenda..
am transferat (manual ce e drept) toata agenda in Outlook si de acolo i-am dat sincronize. A mers la mare arta. problema la chestii d'astea este ca fiecare (sau aproape fiecare) model de telefon are agenda intr-o alta forma. |
|
Posted 14 May 2005 - 11:35

Eu am avut un Siemens M55 si tot la fel am procedat cu agenda..
am transferat (manual ce e drept) toata agenda in Outlook si de acolo i-am dat sincronize. A mers la mare arta. problema la chestii d'astea este ca fiecare (sau aproape fiecare) model de telefon are agenda intr-o alta forma. |
Posted 13 July 2005 - 16:43

Vin si eu cu o intrebare, aproximativ asemanatoare. Am un telefon de acum 5 ani, Nokia 3310. Toata agenda e pe SIM. As vrea sa ii fac un back-up acendei cu nr de telefon (m-as bucura sa imi fure telefonul, dar doar dupa ce imi fac back-up la agenta). Am un prieten care are un nokia 6600.
Intrebarea este, se poate face, in symbian (vreo aplicatie ceva) un back-up la numerele de telefon dintr-o cartela SIM, astfel incat sa am toata agenda sub forma unui fisier, iar cand vin cu un sim nou sa pot pune numerele lla loc ? |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users