![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Help
Last Updated: Jun 22 2010 16:13, Started by
onacadrianro
, May 07 2009 16:17
·
0

Posted 07 May 2009 - 16:17

NU stiu exact daca am ales bine topicu' unde sa postez... daca am gresit va rog sa ma scuzati.
Am si eu o problema la scoala si nu stiu dc nu-mi merge. Sa se afiseze numarul de fisiere, numarul total de cuvinte si numarul mediu de cuvinte din fisierele date ca parametri #!/bin/sh if [ $# = 0 ] then echo "parametrii!!" else echo "numarul de fisiere este $#" nr=0 m=0 for i do awk '{nr=nr+NF }' $i done echo "numarul total de cuv este $nr" m=`expr $nr/$#` echo "numarul mediu de cuv este $m" fi rezultatul este tot timpl 0, si nu inteleg dc .... |
Posted 11 May 2009 - 09:12

Pai tu cum rulezi scriptul?
./script fis1 fis2 fis3 o sa-ti dea output-ul 3. Eu am testat doar bucatica asta: #!/bin/sh if [ $# = 0 ] then echo "parametrii!!"; else echo "numarul de fisiere este $#"; fi Edited by Huza, 11 May 2009 - 09:13. |
Posted 22 June 2010 - 16:13

Pentru ca nu citesti manualul sau macar incerci sa cauti pe google comenzile cele mai simple meriti asta: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/VT36SjwatwU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users