Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...
 Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade
 Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 

Valkyrie

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
Bitch_in_Red

Bitch_in_Red

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,271
  • Înscris: 07.05.2004

Valkyrie  (2008)


Attached File  valkyrie.jpg   25.69K   64 downloads


Probabil ca majoritatea celor care au vizionat Valkyrie, au clasificat acest film la categoria "drama istorica", o raza de lumina aspura unui complot impotriva coplesitoarei forte a raului intruchipata de catre Adolf Hitler si gasca lui de nazisti maniaci. Dar s-ar putea sa fi gresit. In realitate, acest film este cel mai costisitor, scump si elaborat serviciu public impotriva fumatului care s-a produs vreodata; si aceasta multumita constiintei de santate pe care a avut-o Fuhrer-ul.

Putini oameni au sesizat ca Hitler nu a fost numai un criminal psihopat inclinat catre genocid si dominatia planetei, dar si un radicalist impotriva fumatului. El refuza sa fie inconjurat de fumatori si a interzis ofiterilor sa fumeze in prezenta sa, sau in cladirile unde el lucra si locuia. Desi acesta pare sa fie un fapt minor ce merita importalizat intr-o pelicula, de la prima apartitie a avionului privat a lui Hitler spre pista de aterizare, camera de filmat se concentreaza catre tigarile care cad din mainile fumatorilor si apoi sunt strivite pe caldarâm de catre cizmele lor. Acest motiv este ulterior repetat pe toata durata filmului: regizorul Bryan Singer (Superman Returns, X-Men 2) strategic ghideaza aparatul de filmat pentru a face zoom asupra fumului de tigara prezent in aproape fiecare scena, permitând privirii spectatorilor sa hoinareasca asupra simbolului de cancer ucigas la fel cum masina unui condamnat pedofil ar incetini in momentul in care trece pe langa terenul de joaca din incinta unei scoali primare. Dar tigarile nu sunt singurul detaliu insignifiant ridicate la un bizar nivel de importanta in acest film despre razboi; Atunci cand ni se prezinta bunkerul din munit al lui Hitler, numit "Bârlogul Lupului" ne este prezentat un montaj despre tantari, plase de tantari si necesitatea de a ne proteja impotriva acestor mici vampiri nenorociti. Damn, sa-mi spuneti mie acum, cati dintre voi au stiut ca germanii erau confruntati cu un razboi pe trei fronturi? Est, Vest si insecte!?

Nu este neobisnuit pentru un regizor sa-si garniseasca repetitiv (presupusa) lucrare de arta cu un numar de teme si detalii pentru a ascunde faptul ca fata imparatului e dezbracata. Iluzia constructiva este mai usor de intretinut decat un complot interesant, si din acest punct de vedere Valkyrie sufera din cauza faptului ca toata lumea stie ca nu a existat nici un complot de asasinare reusit impotriva lui Hitler inainte ca acesta sa se sinucida la sfarsitul razboiului. Poate dupa aceea... :) Hai sa luam de pilda vaporul Titanic: cat de mult poate sa surprinda orice film pe tema asta? poate doar unul pe care-l regizez eu si in urma ciocnirii cu un aisberg, vaporul isi schimba directia fara sa se scufunde. In Valkyrie intrega schema de inlaturare a lui Hitler este executata minutios, cu precizie si tactica asa cum ii sta bine unei natii germane. Tom Cruise, are o privire de licean indragostit inflacarat gata sa rastoarne si sa salveze lumea, chiar daca ne priveste printr-un singur ochi tot timpul.
Si daca tot m-am de gol despre cum as regiza io Titanicul, sa vedem ce as fi putut face ca sa imbunatatesc acest film de la greutatea proprie a plictiselii: pai sa zicem ca as fi vazut o oportunintate in a explora posibilitatile Robocop deschise de catre pierderea bratului drept a lui Tom Cruise. I-au dat o medalie pentru asta, dar nu era mai apropiat de caracterul nazist sa-i fi grefat un fel de super arma mecanica pe chistocul ala ramas? Poate o gheara de robot, o pusca cu impulsuri (pulse cannon) sau orice ar fi putut aduce putin condiment in aceasta poveste plictisitoare al carei final il stie deja toata lumea; Deja aici vad un sfarsit promitator in care in loc sa incerce sa-l omoare pe Hitler cu o bomba, cei doi s-ar fi putut duela precum in Intoarcerea lui Jedi, Tom Cruise tintuit cu bolturi de fulger in timp ce se zvarcoleste pe podeaua operationala a Planetei Mortii (Death Star), adica pe cimentul bukerului din barlogul lupului. Probabil ca George Lucas nu a fost disponibil :(

Da, asta a fost starea in care m-a lasat filmul asta, sa-mi doresc ca Lucas sa fi lucrat la script...

Vizionare Placuta!

#2
floraur

floraur

    pitic insignifiant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,277
  • Înscris: 22.07.2005
Ma inclin!
Un ochi critic excelent...

Edited by d4m4g3, 03 April 2009 - 18:47.
Fara quote. Era un singur post mai sus.


#3
Anjin`

Anjin`

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,160
  • Înscris: 10.05.2005
Catea in rosu, in  ce parte a postului ai scris despre filmul valkirie?

Quote

Damn, sa-mi spuneti mie acum, cati dintre voi au stiut ca germanii erau confruntati cu un razboi pe trei fronturi? Est, Vest si insecte!?
Pai trei fronturi si erau dupa debarcarea din Normandia. unu in est unu in vest si unu in sud.
Attached File  435px_1944_07_01GerWW2BattlefrontAtlas.jpg   72.99K   59 downloads
Mai incolo erau si patru.
In fine postul tau nu e nimic din ce scrie ca ar fi aria, asta e o penibilitate stravezie.

Edited by Anjin`, 01 April 2009 - 00:53.


#4
Bitch_in_Red

Bitch_in_Red

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,271
  • Înscris: 07.05.2004

View PostAnjin`, on Mar 31 2009, 19:02, said:

bine ca ti-au dat sa poti scrie cacat si alte tampenii. Cred ca ti-au dat numai ca sa nu poluezi restul forumului.
Tu observi ca e dificil pentru cineva sa inteleaga ce vrei sa zici fara sa fi vazut filmul?
...
dar nu ar fi util sa scrii ceva de film daca tot pretinzi ca despre asta e vorba?

View PostAnjin`, on Mar 31 2009, 18:52, said:

Catea in rosu, in  ce parte a postului ai scris despre filmul valkirie?
...

Hmmm... dupa trecerea ta pe aceasta arie a ramas un iz de adversitate netratata nici macar cu o masturbare mica dis-de-dimineata la un dus rece. Era un doctor pe aici care recomanda calduros un  :death:

Daca vrei sa-ti povestesc filmul, atunci ma confunzi cu bona care-ti citeste Alba ca Zapada la ora 9:30pm.

Pentru a identifica locatia unde am scris despre filmul Valkyrie, te rog sa privesti sus de tot, adica la Nord. Daca nu gasesti nu-ti fa sânge negru, se mai intampla si cine stie, poate ca e tratabil, de fapt orice e tratabil, insa din pacate rezultatele nu sunt garantate.

Sa traiesti bine!

#5
Anjin`

Anjin`

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,160
  • Înscris: 10.05.2005

View PostBitch_in_Red, on Mar 23 2009, 17:31, said:

Valkyrie  (2008)

Probabil ca majoritatea celor care au vizionat Valkyrie, au clasificat acest film la categoria "drama istorica", o raza de lumina aspura unui complot impotriva coplesitoarei forte a raului intruchipata de catre Adolf Hitler si gasca lui de nazisti maniaci.Oare? Hitler apare in film bolnav si diform. Iar gasca din jurul lui numai ca o forta nu-mi vine sa-i descriu. Dar s-ar putea sa fi gresit. In realitate, acest film este cel mai costisitor, scump si elaborat serviciu public impotriva fumatului care s-a produs vreodata; si aceasta multumita constiintei de santate pe care a avut-o Fuhrer-ul.Fumatorii sunt in antiteza cu Fuhrer deci fumatorii sunt rai? Sau de aia pierd ca fumau?

Putini oameni au sesizat ca Hitler nu a fost numai un criminal psihopat inclinat catre genocid si dominatia planetei, dar si un radicalist impotriva fumatului. El refuza sa fie inconjurat de fumatori si a interzis ofiterilor sa fumeze in prezenta sa, sau in cladirile unde el lucra si locuia. Desi acesta pare sa fie un fapt minor ce merita importalizat intr-o pelicula, de la prima apartitie a avionului privat a lui Hitler spre pista de aterizare, camera de filmat se concentreaza catre tigarile care cad din mainile fumatorilor si apoi sunt strivite pe caldarâm de catre cizmele lor.Acuma eu n-am fost in armata, poate tu, si ne poti zice cand vine nus ce superior cum fumai in fata lui Acest motiv este ulterior repetat pe toata durata filmului: regizorul Bryan Singer (Superman Returns, X-Men 2) who gives a crap?strategic ghideaza aparatul de filmat pentru a face zoom (intre a face zoom si a focaliza este o diferenta, da cunoscatorii ca tine...)asupra fumului de tigara prezent in aproape fiecare scena, permitând privirii spectatorilor sa hoinareasca asupra simbolului de cancer ucigas la fel cum masina unui condamnat pedofil ar incetini in momentul in care trece pe langa terenul de joaca din incinta unei scoali primare. Dar tigarile nu sunt singurul detaliu insignifiant ridicate la un bizar nivel de importanta in acest film despre razboi; Atunci cand ni se prezinta bunkerul din munit al lui Hitler, numit "Bârlogul Lupului" ne este prezentat un montaj despre tantari, plase de tantari si necesitatea de a ne proteja impotriva acestor mici vampiri nenorociti. Damn, sa-mi spuneti mie acum, cati dintre voi au stiut ca germanii erau confruntati cu un razboi pe trei fronturi? Est, Vest si insecte!?Montajul descria indivizii care pazeau barlogu vietii si tantarii eventual serveau sa te faca sa consideri efortul uman implicat in apararea vietii gunoiului ala.

Nu este neobisnuit pentru un regizor sa-si garniseasca repetitiv (presupusa) lucrare de arta cu un numar de teme si detalii pentru a ascunde faptul ca fata imparatului e dezbracata. Iluzia constructiva este mai usor de intretinut decat un complot interesant, si din acest punct de vedere Valkyrie sufera din cauza faptului ca toata lumea stie ca nu a existat nici un complot de asasinare reusit impotriva lui Hitler inainte ca acesta sa se sinucida la sfarsitul razboiului. Poate dupa aceea... :) Pai vezi bine lumea e interesata si in plus au fost si alte filme, ca ziua sacalului care tot au fost interesante fara ca sa aiba boala pe de Gaulle in nici un caz ca pe Hitler.   Hai sa luam de pilda vaporul Titanic: cat de mult poate sa surprinda orice film pe tema asta? poate doar unul pe care-l regizez eu si in urma ciocnirii cu un aisberg, vaporul isi schimba directia fara sa se scufunde. In Valkyrie intrega schema de inlaturare a lui Hitler este executata minutios, cu precizie si tactica asa cum ii sta bine unei natii germane. Tom Cruise, are o privire de licean indragostit inflacarat gata sa rastoarne si sa salveze lumea, chiar daca ne priveste printr-un singur ochi tot timpul.Mda numa ca nu a fost precizia pacii: N-au pus a doua inarcatura, n-au mers in buncar, n-au pornit planul imediat si poate de asta a avut goebels timp sa afle ca hitler e ok. In plus n-au preluat controlul radioului si a centrului ala de comunicatii unde se intalnesc ordinele contradictorii. Si spre deosebire de arhitectul lui hitler astia chiar au faut ceva ca de aia i-a impuscat.
Si daca tot m-am de gol despre cum as regiza io Titanicul, sa vedem ce as fi putut face ca sa imbunatatesc acest film de la greutatea proprie a plictiselii: pai sa zicem ca as fi vazut o oportunintate in a explora posibilitatile Robocop deschise de catre pierderea bratului drept a lui Tom Cruise. I-au dat o medalie pentru asta, dar nu era mai apropiat de caracterul nazist sa-i fi grefat un fel de super arma mecanica pe chistocul ala ramas?Nu mai era mai bine sa-l puna ministru de razboi? In cateva zile poate castiga chiorul razboiul. Poate o gheara de robot, o pusca cu impulsuri (pulse cannon) sau orice ar fi putut aduce putin condiment in aceasta poveste plictisitoare al carei final il stie deja toata lumea; Deja aici vad un sfarsit promitator in care in loc sa incerce sa-l omoare pe Hitler cu o bomba, cei doi s-ar fi putut duela precum in Intoarcerea lui Jedi, Tom Cruise tintuit cu bolturi de fulger in timp ce se zvarcoleste pe podeaua operationala a Planetei Mortii (Death Star), adica pe cimentul bukerului din barlogul lupului. Probabil ca George Lucas nu a fost disponibil :(
Asta nu e sf, de aia i-au impuscat, ce vrei sa rescrie istoria sau sa nu fi facut filmul ca nu-ti place tie ca arata aia ca oameni?
Da, asta a fost starea in care m-a lasat filmul asta, sa-mi doresc ca Lucas sa fi lucrat la script...

Vizionare Placuta!
Pace!
Si sursa principala a aversiunii mele e din gluma aia cu dizenteria despre India. Numa ca n-ai trecut prin asta iti permiti sa glumesti.
In fine incearca sa observi ca despre comentaiul despre film tot comentez

Edited by Anjin`, 01 April 2009 - 18:02.


#6
Bitch_in_Red

Bitch_in_Red

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,271
  • Înscris: 07.05.2004
Anjin, ai dreptate, ochiul tau critic vede mult mai bine decat al meu, care nici macar nu e patch-uit ca al chiorului din valkirie (sic).
Si te rog sa ma ierti, n-am stiut ca ai avut dizenterie, sper ca acum totul e normal la tine, macar acolo in dos...

#7
eliz

eliz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 394
  • Înscris: 17.02.2004

View PostBitch_in_Red, on Apr 1 2009, 19:56, said:

Anjin, ai dreptate, ochiul tau critic vede mult mai bine decat al meu

ai pretentia de a avea un ochi critic ? ai pretentia ca este "critica" (de film) ceea ce faci aici ? pfff

ceea ce faci aici se numeste improscare cu rahat. iar avand in vedere ca nu ai cunostiinte minime de istoria celui de al doilea razboi mondial se pare ca mai esti si inculta.

diferenta dintre tine si doi tigani pe strada care mananca seminte si se injura ca la usa cortului este ca tu probabil esti ceva mai bine imbracata , mai bine educata si folosesti cuvinte mai elevate. personalitatea este la fel. obraznicia si lipsa constiintei morale ating aceleasi cote. se pare ca cineva ti-a dat si un loc numai al tau sa iti pui in valoare aceste "infirmitati" psihice. vai de ei.
norocul meu este ca spre deosebire de specimenele pe langa care vrand, nevrand trebuie sa treci pe strada, spre sectiunea asta nu sunt obligat sa trec. si nici nu se va mai intampla sa trec pe aici. a fost doar o trista intamplare sa dau cu ochii de asemenea aberatii.

#8
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007

View PostBitch_in_Red, on Mar 23 2009, 17:31, said:

In realitate, acest film este cel mai costisitor, scump si elaborat serviciu public impotriva fumatului care s-a produs vreodata; si aceasta multumita constiintei de santate pe care a avut-o Fuhrer-ul.

......

Desi acesta pare sa fie un fapt minor ce merita importalizat intr-o pelicula, de la prima apartitie a avionului privat a lui Hitler spre pista de aterizare, camera de filmat se concentreaza catre tigarile care cad din mainile fumatorilor si apoi sunt strivite pe caldarâm de catre cizmele lor.

Amice, in orice armata dintr-o tara chiar necivilizata, in momentul in care vine Comandantul Suprem al Armatei si tu il astepti cu tigara in mana te trazneste instant un fulger din ceruri, chiar daca toti sunt fumatori (inclusiv sefu') este o eticheta care trebuie respectata.


Quote

Tom Cruise, are o privire de licean indragostit inflacarat gata sa rastoarne si sa salveze lumea, chiar daca ne priveste printr-un singur ochi tot timpul.

Tom Cruise are o privire tampa. Nu se ridica nici pe departe la nivelul rolului, fapt pt. care a si fost criticat de familia lui Stauffenberg.

#9
Mr_Woppit

Mr_Woppit

    the last of them..

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 17,834
  • Înscris: 26.11.2001

View Posteliz, on Apr 2 2009, 12:24, said:

ai pretentia de a avea un ochi critic ? ai pretentia ca este "critica" (de film) ceea ce faci aici ? pfff

ceea ce faci aici se numeste improscare cu rahat. iar avand in vedere ca nu ai cunostiinte minime de istoria celui de al doilea razboi mondial se pare ca mai esti si inculta.

ignora .. nu e primul asa-zis review pe care-l face in acelasi stil, cu o figura de intelectuala acra sau de producator ofticat ca a pierdut el contractul .. in plus e in State, prin urmare, noi suntem niste amarati care n-avem habar de adevarul absolut care se gaseste peste ocean din abundenta


View Postedy_wheazel, on Apr 2 2009, 12:40, said:

Tom Cruise are o privire tampa. Nu se ridica nici pe departe la nivelul rolului, fapt pt. care a si fost criticat de familia lui Stauffenberg.
ce-i drept mergea un neamt in rolul lui insa am citit ca pana la urma familia lui Stauffenberg a acceptat ideea, unul din nepoti chiar jucand in film .. n-a fost tocmai rau dar se putea mult mai bine

#10
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007

View PostCelest, on Apr 2 2009, 13:03, said:

ce-i drept mergea un neamt in rolul lui insa am citit ca pana la urma familia lui Stauffenberg a acceptat ideea, unul din nepoti chiar jucand in film .. n-a fost tocmai rau dar se putea mult mai bine

Am vazut o varianta germana a filmului, parea recenta. Tipul care il juca pe Stauffenberg chiar semana fizic cu "originalul". Nu am reusit inca sa vizionez tot filmul ci doar secvente.

#11
Bitch_in_Red

Bitch_in_Red

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,271
  • Înscris: 07.05.2004

View PostAnjin`, on Mar 31 2009, 18:52, said:

Catea in rosu, in  ce parte a postului ai scris despre filmul valkirie?
...
Pai trei fronturi si erau dupa debarcarea din Normandia. unu in est unu in vest si unu in sud.
Attachment 435px_19...ontAtlas.jpg
Mai incolo erau si patru.
In fine postul tau nu e nimic din ce scrie ca ar fi aria, asta e o penibilitate stravezie.
FYI: tehnic sau geografic vorbind era razboi mondial, deci era de jur imprejur, si erau mai mult de 4 daca consideram 3D.
In alta ordine de idei, daca te duci pe un site precum wikipedia sau rasfoiesti manualele de istorie, ai sa gasesti in discutie si in principal 2 fronturi: de Est si de West. Daca tu ai descoperit si Southern Front  :coolspeak:  te propun pentru crucea de Fier si titlul de istoric al anului. :smoke:
Intre noi fie vorba, daca germanii ar fi dislocat o divizie de tancuri si s-ar fi luptat exclusiv cu bastinasii de pe continentul African, cred ca si astazi s-ar fi plimbat in lung si-n lat daca intre timp n-ar fi murit de plictiseala si ar fi avut suficienta benzina.

View Postedy_wheazel, on Apr 2 2009, 05:40, said:

Amice, in orice armata dintr-o tara chiar necivilizata, in momentul in care vine Comandantul Suprem al Armatei si tu il astepti cu tigara in mana te trazneste instant un fulger din ceruri, chiar daca toti sunt fumatori (inclusiv sefu') este o eticheta care trebuie respectata.
...
Nu pot sa ma consider "amica" ta. Dar daca-mi spui ca tu ai fost soldat in al 2-lea razboi mondial si ai vazut cu ochii tai cum statea treaba cu fumatul in fata superiorilor sau macar ai legaturi la cel de sus si te ocupi cu partea electrica si traznete atunci iti respect opinia. Dar imi permit sa ma indoiesc.

#12
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007

View PostBitch_in_Red, on Apr 2 2009, 17:47, said:

Nu pot sa ma consider "amica" ta.

Initial credeam ca altcineva a deschis topicu', de aici si dezacordul.

Quote

Dar daca-mi spui ca tu ai fost soldat in al 2-lea razboi mondial si ai vazut cu ochii tai cum statea treaba cu fumatul in fata superiorilor sau macar ai legaturi la cel de sus si te ocupi cu partea electrica si traznete atunci iti respect opinia. Dar imi permit sa ma indoiesc.

Am experienta cu armata si fumatul in armata, iar din experienta personala pot sa spun ca baietii aia daca nu isi aruncau repejor tigarile isi doreau sa-i loveasca ceva de sus (fulger, meteorit, whatever), si asta repet, chiar daca Hitler era fumator.

#13
Bitch_in_Red

Bitch_in_Red

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,271
  • Înscris: 07.05.2004

View Postedy_wheazel, on Apr 2 2009, 10:53, said:

Initial credeam ca altcineva a deschis topicu', de aici si dezacordul.

Am experienta cu armata si fumatul in armata, iar din experienta personala pot sa spun ca baietii aia daca nu isi aruncau repejor tigarile isi doreau sa-i loveasca ceva de sus (fulger, meteorit, whatever), si asta repet, chiar daca Hitler era fumator.
Amice, si eu stiu geografie, dar asta nu inseamna ca ma pricep la navigat vapoare.
Evident, fiecare cu propria perceptie referitor la experienta personala si cunoasterea celor mai mici detalii ale razboiului mondial de acum shaizeci si ceva de ani... dar atat timp cat nu-ti poti sustine afirmatiile cu dovezi irefutabile considera ca si eu am dreptul la o opinie personala.

#14
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007

View PostBitch_in_Red, on Apr 2 2009, 19:50, said:

Amice....

Multumesc.

Quote

si eu stiu geografie, dar asta nu inseamna ca ma pricep la navigat vapoare.

Comparatia ta este fortata. Trebuia sa fie ceva de genu' "stiu sa navighez dar nu am facut-o decat in Marea Neagra pt. o vreme, niciodata in Pacific".

Quote

Evident, fiecare cu propria perceptie referitor la experienta personala si cunoasterea celor mai mici detalii ale razboiului mondial de acum shaizeci si ceva de ani... dar atat timp cat nu-ti poti sustine afirmatiile cu dovezi irefutabile considera ca si eu am dreptul la o opinie personala.

In ultimii 60 de ani desi au avut loc schimbari semnificative legate de tehnica, dotari, strategii, etc... nu cred ca eticheta militara sau respectul fata de un ofiter superior este diferit. Si atunci, ca si acum, sa-ti astepti superiorul cu tigara in mana si nu in pozitie de drepti echivaleaza cu o flegma pe obraz. Putem sa polemizam asa la nesfarsit, dar sunt sigur ca cei care au experienta militara, chiar si din perioada actuala imi vor da dreptate.

#15
siddharta

siddharta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 07.04.2007
:lol: Eu nu inteleg de ce o tot bagati in zeama pe cocostarca asta,se vede clar ca traieste in lumea ei ... i-a pus omu clar in fata harta cu cele 3 fronturi da ea tot o tine cu aberatiile ei, asta ca sa zicem numa o singura chestie ca daca ne apucam si de altele  :deadtongue:

Edited by siddharta, 10 April 2009 - 23:23.


#16
retro56

retro56

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 21.01.2007
Bitch! Credeam,ma bucuram, cind am vazut titlul, ca ai sa ne spui niste taine ,secrete nedeslusite  ale filmului.Cind colo ,aflu ca filmul este despre fumat ,fumatori si nefumatori si cit de sanatos era Fuhrerul,Tom Cruise avea un ochi mai vesel....Si mai era ceva  despre Titanic si despre cit de spirituala iti inchipui ca esti.Si cind te intreaba un cetatean/ o cetateanca (Anjin) daca tot ai lansat subiectul Valkyrie, unde ai scris despre el ?...tu sari de fund in sus si invrajbesti un forum intreg.Pleaca!Lasa-ne!Apuca-te de altceva.

#17
kastor

kastor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 17.12.2006
Si review-ul unde e? :huh:

#18
g_force

g_force

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,307
  • Înscris: 03.08.2004

View PostCelest, on Apr 2 2009, 12:03, said:

ignora .. nu e primul asa-zis review pe care-l face in acelasi stil, cu o figura de intelectuala acra sau de producator ofticat ca a pierdut el contractul .. in plus e in State, prin urmare, noi suntem niste amarati care n-avem habar de adevarul absolut care se gaseste peste ocean din abundenta

Da, mai, celest/endless, dar faptul ca esti SM nu ti-l poate lua, este?  :D

Buna recenzia! Senzatia mea era ca l-am mai vazut pe acest film, si chiar il mai vazusem: pe Discovery.  :w00t:

Edited by g_force, 03 May 2009 - 22:09.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate