![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
colorat scroll
Last Updated: Jan 25 2009 20:28, Started by
Saurian
, Jan 24 2009 20:56
·
0

Posted 24 January 2009 - 20:56

Am un site în care apare fundalul galben. Din cauza unor probleme sunt nevoit să adaug un iframe într-un tabel. Există vreo posibilitatea să fie colorată acel scroll cu ceva mai pe forma fundalului? Sau ce altă soluție ar fi ? ( am de pus vreo 30 de imagini și pe lângă asta și scris și nu vreau să se plictisească utilizatorul făcând scroll la imagini până ajunge la scris)
|
Posted 25 January 2009 - 20:28

Am un site în care apare fundalul galben. Din cauza unor probleme sunt nevoit să adaug un iframe într-un tabel. Există vreo posibilitatea să fie colorată acel scroll cu ceva mai pe forma fundalului? Sau ce altă soluție ar fi ? ( am de pus vreo 30 de imagini și pe lângă asta și scris și nu vreau să se plictisească utilizatorul făcând scroll la imagini până ajunge la scris) Metoda pur css de colorat scroll-ul e suportata numa de Internet Explorer. Pentru alte browsere, din pacate (din fericire, de fapt, parerea mea) trebuie sa renunti sau sa folosesti javascript. Nu e nici o tragedie daca scroll-ul nu e fancy- dar asta e parerea mea! Ai aici exemplu de scrollbar cu javascript si css Solutie fara js (numai css), exclusiv pentru ie cam asa (culorile alea sint aruncate din burta, probabil sint hidoase): html{ scrollbar-arrow-color:#5689e4; scrollbar-track-color:#fe56ea; scrollbar-face-color:#786878; scrollbar-highlight-color:#deaa43; scrollbar-3dlight-color:#987fe4; scrollbar-darkshadow-color:#de87ae; scrollbar-shadow-color:#76deac;} Si in loc de iframe ai putea folosi un div cu dimensiuni fixe si overflow:auto. In genul: div.poze {width:600px;height:400xp;overflow:auto} Ca sa nu iti puna scrollbar si pe orizontala, sa ai grija ca tot ce e inauntru sa nu depaseasca latimea data. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users