![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Murphy
Last Updated: Feb 06 2023 12:01, Started by
atg1105
, Jan 24 2009 13:05
·
0

Posted 17 November 2013 - 13:32

Daca cineva este interesat am eu toate versiunile in format ISO. Nu cred ca se mai gasesc pe varu Google.
|
Posted 20 November 2013 - 01:08

Salutare as dori si eu toate versiunile de murphy daca se poate si daca le are cineva cum as putea sa le descarc si de unde sa le descarc ca eu am instalat versiunea 4.5 si nu merge ... nu limiteaza nu filtreaza dupa mac address nu s einstaleaza bine mai exact daca ma poate helpui si pe mn cineva .... raman dator.
Respecte |
Posted 30 December 2013 - 19:54

Mai foloseste cineva Murphy?
Ma intereseaza partea de facturare de la el dar problema e ca eu facturez la fiecare 1 ale lunii pentru luna in curs iar programul factureaza pentru luna anterioara. Daca cineva a reusit sa schimbe asta il rog sa ma anunte. |
Posted 13 January 2015 - 02:05

Ok, am luat de la AdiMax versiunea 4.5 de la Murphy... am instalat-o pe un server mai vechi... si acum? Ce fac? Ca nu stiu sa intru in acest program, deoarece nu stiu linux... iar de pe un alt calculator, prin Internet Explorer, daca nu are IPuri setate, cum il accesez? Ma poate ajuta cineva cu setarea initiala? Ca pe urma ma descurc... Folosesc Murphy de 7 ani pe un alt server...
|
Posted 08 May 2015 - 12:28

@Huza. Am eu CD-ul de instalare de la versiunea 4.5 parca (ultima). Daca mai ai nevoie de el iti fac o imagine si o urc pe un server file-sharing. Salut adimax. Mai ai CD-ul?Mi-a picat servarul,si cand sa instalez Murphy-ul,Ia-l de unde nu-i! De 6 ani a mers struna ,asa ca nu am avut nevoie de CD de instalare ,prin urmare nu-l mai gasesc (l-am pierdut pe undeva sau l-am imprumutat cuiva). Daca poti sa ma servesti,iti multumesc anticipat.tel:0740458317 Sanatate maxima! Mihai
Salut adimax. Mai ai CD-ul?Mi-a picat servarul,si cand sa instalez Murphy-ul,Ia-l de unde nu-i! De 6 ani a mers struna ,asa ca nu am avut nevoie de CD de instalare ,prin urmare nu-l mai gasesc (l-am pierdut pe undeva sau l-am imprumutat cuiva). Daca poti sa ma servesti,iti multumesc anticipat.tel:0740458317 Sanatate maxima! Mihai Sau oricine care poate sa ma ajute. Merci! |
Posted 13 May 2015 - 12:44

Daca cineva este interesat am eu toate versiunile in format ISO. Nu cred ca se mai gasesc pe varu Google. Mai ai CD-ul?Mi-a picat servarul,si cand sa instalez Murphy-ul,Ia-l de unde nu-i! De 6 ani a mers struna ,asa ca nu am avut nevoie de CD de instalare ,prin urmare nu-l mai gasesc (l-am pierdut pe undeva sau l-am imprumutat cuiva). Daca poti sa ma servesti,iti multumesc anticipat.tel:0740458317 Sanatate maxima! Mihai |
Posted 13 August 2015 - 07:46

Salut TrueBSD. Mai ai CD-ul?Mi-a picat servarul,si cand sa instalez Murphy-ul,Ia-l de unde nu-i! De 6 ani a mers struna ,asa ca nu am avut nevoie de CD de instalare ,prin urmare nu-l mai gasesc (l-am pierdut pe undeva sau l-am imprumutat cuiva). Daca poti sa ma servesti,iti multumesc anticipat.tel:0740458317 Sanatate maxima! Mihai Salut, Acum am vazut acest mesaj, nu am mai calcat de mult pe acest forum. Am sigur toate versiunile si am sa le pun la dispozitie pe un ftp daca mai doreste cineva. Eventual poate aruncam si ceva update-uri la el ![]() |
Posted 30 May 2017 - 22:35

Salutare,
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un ISO de Murphy 4.5??? Multumesc. |
Posted 13 January 2018 - 12:28

Salutare,
Mai folositi acest soft ?? Inca mai munceste pentru voi? |
Posted 04 September 2018 - 15:34

Salutare la toata lumea!
Ma bucur sa vad ca inca mai exista discutii (macar) despre Murphy Sunt foarte curios, mai foloseste cineva softul? Aici Razvan (solutiiretele). Daca aveti nevoie de ajutor cu ceva puteti sa-mi scrieti pe razwork[email protected] O zi faina! |
Posted 07 November 2018 - 11:25

Salutare la toata lumea! Ma bucur sa vad ca inca mai exista discutii (macar) despre Murphy Sunt foarte curios, mai foloseste cineva softul? Aici Razvan (solutiiretele). Daca aveti nevoie de ajutor cu ceva puteti sa-mi scrieti pe [email protected] O zi faina! Salut, Daca poti furniza sursele ar fi o chestie sa il putem muta pe o versiune actualizata de debian |
|
Posted 06 February 2023 - 12:01

Salutare,am folosit si eu acest soft in trecut pentru aprox 60 useri si era ok,exceptand usa din spate,userul ascuns parca...
S-a reusit actualizarea lui? As vrea sa mai arunc un ochi pe el.... ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users