![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Problema inprimanta Canon mp210
Last Updated: Jan 20 2009 12:12, Started by
andonieandrei
, Jan 20 2009 11:53
·
0

Posted 20 January 2009 - 11:53

Salut
Mi sa terminat tusul color la imprimanta si de fiecare data cand vreau sa scot cva la imprimanta nu printeaza nimic deoarece imprimanta ia tus din tubul color, nu stiu cum sa fac sa nu mai ieie din tusul color ci din cel negru Multumesc |
Posted 20 January 2009 - 12:12

Salut Mi sa terminat tusul color la imprimanta si de fiecare data cand vreau sa scot cva la imprimanta nu printeaza nimic deoarece imprimanta ia tus din tubul color, nu stiu cum sa fac sa nu mai ieie din tusul color ci din cel negru Multumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users