Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @sfantu.dracu!

Indiana Jones and the Dial of Des...

Ariston Genus One 24kw - sa o aru...
 Robot smart cu comanda vocala goo...

Moduri de a evita anumite persoane

Panouri pe acoperis cu horn

Transformers: Rise of the Beasts ...
 Hatufim - Prizonieri de razboi

Receiver AV 8K

rog un pic de ajutor in legatura ...

Ce defect sa fie ( centrala nu at...
 Jocuri - Generals si Generals Zer...

Video Night mode

Mp5 player auto

Nu-mi vede pc-ul telefonul
 

Batch pt. creere User in WinXP

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
neostar

neostar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 25.03.2004
Exista vreun soft sau se poate salva ceva .reg care odata executat sa-ti creeze un nou cont de admin cu setari specificate de mine? Cum as putea sa fac asta?  :notangel:

#2
The|SpAwN

The|SpAwN

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,333
  • Înscris: 09.07.2002
Nu. Conturile de utilizatori nu sunt tinute in registrii.

#3
mrproper

mrproper

    10 ani de Softpedia...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,063
  • Înscris: 13.11.2002
Ar fi ceva... da nu gasesc acu. Poti da un sir de vreo 3 comenzi cu crearea de conturi de useri si introducerea in grupuri folosing NET shell.

Am gasit...

C:\Documents and Settings\mrproper>net users /add
The syntax of this command is:

NET USER
[username [password | *] [options]] [/DOMAIN]
         username {password | *} /ADD [options] [/DOMAIN]
         username [/DELETE] [/DOMAIN]

dati NET pentru lista de comenzi

Edited by mrproper, 21 February 2005 - 23:53.


#4
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003

neostar, on Feb 21 2005, 20:01, said:

Exista vreun soft sau se poate salva ceva .reg care odata executat sa-ti creeze un nou cont de admin cu setari specificate de mine? Cum as putea sa fac asta?  :notangel:

<{POST_SNAPBACK}>


da mai multe detalii ... ce fel de setari, in ce conditii vrei sa folosesti, retea cu AD, fara, etc. ...

#5
neostar

neostar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 25.03.2004
am reusit sa creez un user dar cum pot sa-i acord drepturi de administrator tot din linie de comanda?


doresc sa pot sa creez user cu drept de admin din linie de comanda....

asta este mai simplificat ce doresc sa fac.


am reusit cu ajutorul comenzii "net user " prezentate de mrpropper sa creez un user( net user cucu cucu72 /add) (creaza un user cucu cu parola cucu72) dar nu-mi dau seama cum sa-i dau drept de admin.....

Astept alte sugestii.

Multumesc pt. cele de pana acum.

#6
TIC

TIC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,695
  • Înscris: 05.03.2003

neostar, on Feb 22 2005, 14:09, said:

am reusit sa creez un user dar cum pot sa-i acord drepturi de administrator tot din linie de comanda?
doresc sa pot sa creez user cu drept de admin din linie de comanda....

asta este mai simplificat ce doresc sa fac.
am reusit cu ajutorul comenzii "net user " prezentate de mrpropper sa creez un user( net user cucu cucu72 /add) (creaza un user cucu cu parola cucu72) dar nu-mi dau seama cum sa-i dau drept de admin.....

Astept alte sugestii.

Multumesc pt. cele de pana acum.

<{POST_SNAPBACK}>


net user cucu cucu72  /ADD /expires:never
net localgroup Administrators cucu /ADD

#7
neostar

neostar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 25.03.2004
Minunat TIC!

exact ceea ce doream sa fac!

Multumesc frumos tuturor celor ce sau implicat in a ma ajuta!

:D

#8
mrproper

mrproper

    10 ani de Softpedia...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,063
  • Înscris: 13.11.2002
Scuze, nam pus localgroup option in postu meu. Probabil am presupus ca o sa te joci putin.:)

Hmmm... oare are drepturi de acces de la distanta? Se poate ascunde la welcome screen?

#9
neostar

neostar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 25.03.2004
hehe!

exact la asta ma gandeam si eu acum....
stiu ca se poate face cumva sa se logheze direct pe un anumit user(pt meniu: in run: CONTROL USERPASSWORDS2)...... dar nu stiu daca  din linie de comanda merge.......
se pot crea useri invizibili gen aia default de microsuft support?


drepturi de acces la distanta normal ca ai dc nu e scos  shareul administrativ.

#10
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
aveti grija pe ce panta aluneca discutia ...

#11
mrproper

mrproper

    10 ani de Softpedia...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,063
  • Înscris: 13.11.2002
:naughty: Nu cobi PreTXT! La mine in retea a venit un hacker mercenar si eu eram cu treaba cu portile deschise la calculator ca verificam niste servicii prin retea si a facut un cont la mine in calculator. Nu avea acces decat la share-uri cu el dar cum sunt si share-urile cu $...

Sa presupunem ca am rezolvat in mare problema treadului.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate