Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung Galaxy S23 Ultra

369 degree Photography

FOOTBALL...THE IMPORTANT MATCHES ...

Samsung Galaxy S23 Ultra
 hatchback SH

FOOTBALL...TOP 10...INTERNATIONAL...

Norma de poluare Euro 7 = un nou ...

Sfat achizitie BMW E90 320D M47 i...
 Problema router wifi

anti ransomware

Robinet gaz - parti componente, r...

TikTok battle
 Protestele din Fran■a

La Scala TV

Imobil aflat in proprietatea bancii

Samsung Unpacked 2023
 

Monitorul se stinge si se aprinde

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
A_L_E_X

A_L_E_X

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,097
  • Înscris: 18.03.2006
Am un monitor Samsung T200HD conectat pe DVI iar dupa ce ies dintr-un joc displayul monitorului se stinge si se aprinde . Daca stau in desktop nu se intampla nimic. Are cineva idee ce ar trebui sa-i fac ?

#2
shiva

shiva

    Nameless hero. Professional bug slayer mom.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,389
  • Înscris: 06.10.2003
Cel mai probabil e din cauza ca-si schimba rezolutia. Daca o schimbi de manuta, tot asa face?

#3
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 64,514
  • Înscris: 15.06.2004
E cumva Vista  sistemul de operare ?

#4
loco21

loco21

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 02.02.2008
Samsung T200HD ? Cum e monitorul ? Culorile ? Contrastul ? Comparatie cu un Horizon ?

#5
A_L_E_X

A_L_E_X

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,097
  • Înscris: 18.03.2006
SIstemul de operare este Windows Xp. Sa explic mai bine ce se intampla : Intru intr-un joc. Cand ies din joc ecranul monitorului se face negru odata la cateva zeci de secunde. Dupa cateva minute de stins si aprins isi revine. Treaba asta se intampla numai dupa ce intru intr-un joc care are alta rezolutie. Daca stau si ascult muzica sau fac browsing nu se intampla nimic. Deci intr-adevar problema este de la schimbarea rezolutiei. Dar nu stiu cum as putea sa rezolv problema. Driverele la monitor le-am instalat. Precizez ca am Drivere Omega pe o placa video ATI X800. O sa reinstalez mai pe seara si driverele placii video .
loco21, fiind primul meu lcd nu prea am cu ce sa compar. Pot sa spun ca este MARE si mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu marimea dar si cu rezolutia destul de mare comparativ cu 1024x768 pe care o aveam la crt. Culorile sunt destul de vii, adica naturale. Cam ca si la crt. Contrastul este destul de bun (1000:1). Trebuie sa stai ceva timp ca sa il reglezi cum vrei tu. Ce mi-a placut la el este designul.

Edited by A_L_E_X, 08 January 2009 - 14:46.


#6
A_L_E_X

A_L_E_X

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,097
  • Înscris: 18.03.2006
La placa video am 2 mufe DVI. Am mutat monitorul pe cealalta mufa dvi. Problema pe care am avut-o s-a rezolvat in sensul ca la iesirea din jocuri nu se mai stinge monitorul. Dar acum se stinge si se aprinde la revenirea din stand by. Stie cineva ce trebuie facut ? Driverele Omega sa fie de vina ? Sau ar trebui sa mai fac vreo setare speciala ?

#7
A_L_E_X

A_L_E_X

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,097
  • Înscris: 18.03.2006
Revin cu informatii noi. Am pus monitorul pe VGA (cu adaptor deaorece placa video are numai mufe DVI) si nu mai este nicio problema. Deci clar mai trebuie facuta vreo setare ca monitorul sa functioneze si pe dvi.

#8
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 64,514
  • Înscris: 15.06.2004
E ciudat. Sper sa nu-mi faca si mie la fel cand o sa am DVI... Eu am un T260HD, versiunea mai mare. Pe VGA merge perfect, fara probleme. La fel si pe HDMI.

#9
A_L_E_X

A_L_E_X

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,097
  • Înscris: 18.03.2006
Sunt sigur ca este de la drivere deoarece am facut un test si am scos driverele placii video si toate problemele au disparut. Momentan il am pe vga dar parca se vedea ceva mai bine pe DVI.

#10
shiva

shiva

    Nameless hero. Professional bug slayer mom.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,389
  • Înscris: 06.10.2003
Probabil e ceva din constructia monitorului pentru ca pe LG-ul meu n-am observat dinastea, si e pe DVI de cand l-am luat...
Ok, recunosc ca mi se stange iremediabil cand dau Alt+Tab in Assassin's Creed, da' e prostutz jocul, ca-mi tot pierd calul  :lol:

#11
T_T

T_T

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.11.2008
Buna si La Multi Ani,

Am si eu o problema.
De o saptamana, fara nici o schimbare in PC, calculatorul meu nu mai porneste normal. Adica dupa ce-l pornesc, apare genericul pe monitor de pornire la WXP, professional, si dupa 2 secunde mi se inchide monitorul. Doar imaginea, pt ca ledul ramane verde si calculatorul booteaza in rest normal, aud sonorul cum intra, numai ca nu vad nimic. Daca sting monitorul, il aprind din nou, apare imaginea, se vede ca e deschis calc si e OK dar dispare imaginea iar intr-o secunda. Isi revine doar dupa cateva resetari din buton, eventual daca aleg cea mai buna pornire dupa ce apas F8. Uneori nici cel din urma nu functioneaza si incepe la fel cu monitorul care se inchide doar la imagine, repet, ledul ramane verde.
Prima faza era sa-l scanez de virusi dar n-a gasit nimic. Am formatat hardul si am reinstalat totul, nu s-a schimbat nimic.
Am schimbat placa video, nici o imbunatatire. Am testat de RAM-i, am desfiintat placutele vechi, tot nu-si revine. M-am gandit ca monitorul meu are probleme, am facut un test la un alt calc din casa si merge normal, intra in sistem normal. In acelasi timp cu alt monitor functioneaza calculatorul meu ca altadata, merge perfect.
Am un monitor la acest calculator, cel care imi face figurile descrise mai sus inca in garantie pana-n decembrie. De 2 ani il folosesc si nu mi-a facut probleme pana-n prezent. M-am gandit sa-l duc la schimb dar functioneaza normal cu alt PC.
Stie cineva care ar fi cauza?

Calculatorul meu:
Intel®
Pentium® 4 CPU 2.40Ghz
2.39Ghz, 2.00Gb of RAM

Placa video:
ATI All-In-Wonder 9800 Series,
Radeon 9800 AGP (0x4E48)
Internal DAC (400 MGh)
128 Mb

Monitor:
Belinea 1925 S1W (LCD Wide 19")

In bios am verificat si temperaturile sunt intre 30 si 40 de grade.
Am curatat si interiorul, ventilatoarele.
Are cineva vreo idee ce are si ce pot sa fac?

Multumesc anticipat.

#12
A_L_E_X

A_L_E_X

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,097
  • Înscris: 18.03.2006
Dar la mine nu se stinge de tot, ci ecranul se face negru. Deci neoanele din spate raman aprinse. Si face asa de cateva ori si isi revine. Cel mai straniu este faza cu mufele. Cum am spus mai sus, pe una din mufele DVI, imaginea se face neagra numai dupa iesirea din jocuri iar pe cealalta mufa DVI imaginea se face neagra doar la pornirea Windowsului sau la revenirea din standby, la iesirea din jocuri nemaifiind nicio problema.

#13
ritz

ritz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 21.11.2005

 T_T, on Jan 12 2009, 19:01, said:

Buna si La Multi Ani,

Am si eu o problema.
De o saptamana, fara nici o schimbare in PC, calculatorul meu nu mai porneste normal. Adica dupa ce-l pornesc, apare genericul pe monitor de pornire la WXP, professional, si dupa 2 secunde mi se inchide monitorul. Doar imaginea, pt ca ledul ramane verde si calculatorul booteaza in rest normal, aud sonorul cum intra, numai ca nu vad nimic. Daca sting monitorul, il aprind din nou, apare imaginea, se vede ca e deschis calc si e OK dar dispare imaginea iar intr-o secunda. Isi revine doar dupa cateva resetari din buton, eventual daca aleg cea mai buna pornire dupa ce apas F8. Uneori nici cel din urma nu functioneaza si incepe la fel cu monitorul care se inchide doar la imagine, repet, ledul ramane verde.
Prima faza era sa-l scanez de virusi dar n-a gasit nimic. Am formatat hardul si am reinstalat totul, nu s-a schimbat nimic.
Am schimbat placa video, nici o imbunatatire. Am testat de RAM-i, am desfiintat placutele vechi, tot nu-si revine. M-am gandit ca monitorul meu are probleme, am facut un test la un alt calc din casa si merge normal, intra in sistem normal. In acelasi timp cu alt monitor functioneaza calculatorul meu ca altadata, merge perfect.
Am un monitor la acest calculator, cel care imi face figurile descrise mai sus inca in garantie pana-n decembrie. De 2 ani il folosesc si nu mi-a facut probleme pana-n prezent. M-am gandit sa-l duc la schimb dar functioneaza normal cu alt PC.
Stie cineva care ar fi cauza?

Ma scuzi ALEX ca ma bag peste topicul tau, chiar daca problema mea e doar asemanatoare cu a ta, in schimb este identica cu cea a lui T_T.
Mentionez ca am un monitor HORIZON 2206SW, care a mers ok doar in prima seara, adica acum 5 zile, iar din a doua zi a inceput aceasta problema.
Asta se intampla, din cate am observat, dupa mai multe ore in care monitorul e in standby(peste 12h). Daca sta doar vreo 6h in standby, porneste din prima, sau mai porneste daca il opresc de tot in momentul in care opresc calculatorul, tot dupa vreo 6-7h de nefunctionare. Banuiesc ca doar tuburile acelea de neon nu raman aprinse, nu m-am uitat. Imaginea se vede in fundal, mai ales portiunile care contin mult alb, un click dreapta iese imediat in evidenta.
Presupun ca nu este o alta problema decat una a monitorului, insa daca ne poate lamuri cineva sau ne poate da un alt sfat, asteptam cu mare interes si cu multumiri :)

#14
shiva

shiva

    Nameless hero. Professional bug slayer mom.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,389
  • Înscris: 06.10.2003
Indiferent ca-i pe conexiune DVI sau VGA?

#15
ritz

ritz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 21.11.2005
Nu am incercat conexiunea pe VGA, abia maine seara as putea sa dau un raspuns, sa-l las cateva ore bune in standby. Insa chiar daca ar merge pe VGA, tot ar fi o problema sa nu functioneze pe DVI... insa e bine de stiut exact ce si cum nu functioneaza.

#16
A_L_E_X

A_L_E_X

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,097
  • Înscris: 18.03.2006
Uitandu-ma mai bine pe la setarile placii video am gasit niste optiuni in legatura cu DVI. Stie cineva ce fac ? Incerc maine sa il pun din nou pe DVI si sa debifez setarile respective. Am facut un print-screen si am incercuit setarile.

Attached Files



#17
ritz

ritz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 21.11.2005
Pe VGA a pornit iluminarea, dupa aprox. 12h in standby, dar se poate sa fie si o concidenta... nu stiu. Cablul pt DVI a fost scos in tot acest timp, insa acum mai intervine o nelamurire.
Banuiesc ca ambele cabluri pot fi conectate in acelasi timp, eu avand optiunea sa selectez modul de functionare, VGA sau DVI. Problema este ca nu se schimba acest mod, daca sunt pe VGA, ramane tot asa, si nu pot schimba pe DVI decat daca scot cablul VGA si dau restart la PC. La fel si daca sunt pe DVI si incerc sa trec pe VGA. Asa e normal sau selectia ar trebui sa aiba un efect imediat ?

In continuare cred ca monitorul are o problema, toate astea nu mi se par normale, dar pana sambata n-am sanse sa-l duc la service. Ramane sa urmaresc cum se mai comporta.

#18
ritz

ritz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 21.11.2005
Revin tot eu :)
Dupa mai bine de 18h de standby, cu ambele cabluri conectate, insa setat pe modul DVI, monitorul a pornit asa cum as fi vrut si ar fi trebuit sa o faca de la bun inceput. Ma indoiesc ca problema era de la faptul ca era conectat doar cablul DVI, insa daca functioneaza cu ambele cabluri conectate, banuiesc ca nu mai are rost sa apelez la service, cine stie ce mai fac si aia. Se poate sa fie doar o intamplare faptul ca a pornit, insa sper sa o tina tot asa.
In continuare, alte pareri sunt binevenite... desi observ ca ceilalti doi care aveau probleme poate le-au rezolvat :)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate