UL overflow
Last Updated: Dec 23 2008 19:48, Started by
Ion_Cristoiu
, Dec 22 2008 11:39
·
0

Posted 22 December 2008 - 11:39

Am o lista de tip UL cu un numar de x elemente(numarul de elemente este fix, nu se schimba). LI-urile sunt aliniate vertical. As vrea sa stiu daca se poate face urmatorul lucru: in caz ca nu incap toate LI-urile in pagina din cauza rezolutiei, sa se continue afisarea lor pe o alta coloana.
Astept raspuns. Edited by Ion_Cristoiu, 22 December 2008 - 11:40. |
Posted 22 December 2008 - 20:34

<ul> <li>item</li> <li>item</li> <li>item</li> </ul> li { width:200px; float:left } Asta ar face aproximativ ce ai tu nevoie. Doar din css nu ai cum să faci să îți împartă conținutul în coloane. |
Posted 23 December 2008 - 10:21

Ca sa nu mai deschid alt topic continui aici.
Lucrez la o tema de joomla. Articolele si componentele se afiseaza printr <div id="content">. Vreau ca acest DIV sa fie afisat numai cand e cazul(ex: pe homepage nu-mi trebuie). In acelasi timp, vreau ca div-ul, in caz de overflow, sa aiba scroll. Din pacate nu reusesc sa le fac pe amandoua simultan, pt ca atunci cand setez atributul height pentru acel DIV in CSS, mi-l afiseaza si pe homepage, iar cand nu-l setez nu apare scroll-ul in caz de overflow, desi am setat overflow:auto. Stiti cum se poate face? Edited by Ion_Cristoiu, 23 December 2008 - 10:21. |
Posted 23 December 2008 - 19:48

Ion_Cristoiu, on Dec 23 2008, 09:21, said: Ca sa nu mai deschid alt topic continui aici. Lucrez la o tema de joomla. Articolele si componentele se afiseaza printr <div id="content">. Vreau ca acest DIV sa fie afisat numai cand e cazul(ex: pe homepage nu-mi trebuie). In acelasi timp, vreau ca div-ul, in caz de overflow, sa aiba scroll. Din pacate nu reusesc sa le fac pe amandoua simultan, pt ca atunci cand setez atributul height pentru acel DIV in CSS, mi-l afiseaza si pe homepage, iar cand nu-l setez nu apare scroll-ul in caz de overflow, desi am setat overflow:auto. Stiti cum se poate face? #homepage div {display:none} |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users