Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Deadpool & Wolverine (2023)

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...
 Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital
 Ce valoare stabiliti la RSSI la u...

Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS

Topul rușinii la nivelul PE
 probleme domeniu sau configuratie...

Se poate vedea on-line filmul ...

Mazda 3 IV Sedan 2.0 e-SkyActiv-G...

NATO - Articolul 5
 

Telefonie RDS

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
cagh

cagh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 475
  • Înscris: 25.11.2004
AM RENUNTAT LA telefonul ROMTELECOM!

Pe telefonul RDS am ecou (m-a aud in casca dupa o mica pauza) atunci cand vorbesc pe ROMTELECOM dar nu numai. Acest lucru se intampla indiferent de receptorul telefonic utilizat. S-a mai intalnit cineva cu o astfel de problema?

Cei de la tehnic RDS. Tel nu mi-au raspuns la nici o sesizare facuta.

Poate fi aceasta problema rezolvata daca inlocuiesc cablul coaxial din casa?


Multumesc  :peacefingers:

#2
jano

jano

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 327
  • Înscris: 11.11.2004

cagh, on Jan 23 2005, 18:09, said:

AM RENUNTAT LA telefonul ROMTELECOM!

Pe telefonul RDS am ecou (m-a aud in casca dupa o mica pauza) atunci cand vorbesc pe ROMTELECOM dar nu numai. Acest lucru se intampla indiferent de receptorul telefonic utilizat. S-a mai intalnit cineva cu o astfel de problema?

Cei de la tehnic RDS. Tel nu mi-au raspuns la nici o sesizare facuta.

Poate fi aceasta problema rezolvata daca inlocuiesc cablul coaxial din casa?
Multumesc  :peacefingers:

<{POST_SNAPBACK}>

Si eu am ecou. daca schimbi cablul nu rezolvi nimic, ecoul nu apare din cauza calitatii cablului coaxial.

#3
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002
offtopic : este adevarat ca taxarea la rds.tel se face la 10 sec?  :o

#4
cagh

cagh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 475
  • Înscris: 25.11.2004

geo2001, on Jan 24 2005, 00:04, said:

offtopic : este adevarat ca taxarea la rds.tel se face la 10 sec?  :o

<{POST_SNAPBACK}>


In factura detaliata primita de la RDS pe mail toate convorbirile apar ca multiplu de 10sec. Am chiar o convorbire de 10sec in decembrie. Dupa mine e clar: taxarea se face la 10sec!

#5
IP-XCENTRIC

IP-XCENTRIC

    pResident Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,631
  • Înscris: 13.03.2004
incercati cu linia 2.poate ajuta

#6
ebola23

ebola23

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,219
  • Înscris: 02.01.2005
Si eu am ecou,plus ca uneori se intrerupe convorbirea :angry:

#7
Kugarth

Kugarth

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 402
  • Înscris: 25.06.2003

IP-XENTRIC, on Jan 24 2005, 22:13, said:

incercati cu linia 2.poate ajuta

<{POST_SNAPBACK}>

La tine merge linia 2?
eu am ton dar nu pot forma pe linia 2...

#8
IP-XCENTRIC

IP-XCENTRIC

    pResident Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,631
  • Înscris: 13.03.2004
ceri activarea liniei 2 la rel clienti/tehnic.asa merge(la mine)fara probleme(nu mai aud tiuitul/pacanitul ala)

Edited by IP-XENTRIC, 24 January 2005 - 22:50.


#9
Swap

Swap

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 529
  • Înscris: 28.07.2003

IP-XENTRIC, on Jan 24 2005, 22:49, said:

ceri activarea liniei 2 la rel clienti/tehnic.asa merge(la mine)fara probleme(nu mai aud tiuitul/pacanitul ala)

<{POST_SNAPBACK}>

Din cate intelesesem eu, treaba asta cu line 2 este pentru un al doi-lea numar de telefon. Daca o activezi mai platesti ceva in plus? Acum merge si prima linie si a 2-a? Poti pune 2 telefoane simultan pe acelasi modem? (unul pe line 1 si altul pe line2)? Dar 2 telefoane cu numere diferite?
Te-am pus la zid! Ai 5 minute sa raspunzi corect la TOATE intrebarile! :)  :peacefingers:

#10
IP-XCENTRIC

IP-XCENTRIC

    pResident Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,631
  • Înscris: 13.03.2004

Swap, on Jan 28 2005, 09:19, said:

Din cate intelesesem eu, treaba asta cu line 2 este pentru un al doi-lea numar de telefon. Daca o activezi mai platesti ceva in plus? Acum merge si prima linie si a 2-a? Poti pune 2 telefoane simultan pe acelasi modem? (unul pe line 1 si altul pe line2)? Dar 2 telefoane cu numere diferite?
Te-am pus la zid! Ai 5 minute sa raspunzi corect la TOATE intrebarile! :)  :peacefingers:

<{POST_SNAPBACK}>


1)pt activarea L2 nu platesti nimic.....asta in conditiile in care te plangi de calitatea dp L1.
2)n-am mai incercat  L1 ca oricum mergea prost
3)Nu stiu dc poti pune 2 tel pe modem...probabil Nu
4)asta numai de la relatii clienti poti  afla

na ca am raspuns in 3,pacat ca nu te-am putut ajuta cu mai mult..... ;)

Edited by IP-XENTRIC, 28 January 2005 - 09:23.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate