![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
o carte HTML
Last Updated: Nov 01 2008 11:21, Started by
maximilianxp
, Oct 27 2008 12:28
·
0

Posted 27 October 2008 - 12:28

salut! vreau si eu sa-mi cumpar o carte HTML care sa includa si CSS (sa zic pentru incepatori). sunt foarte multe..nu stiu pe care s-o aleg....ce editura/carte imi recomandati?
nu pot sa citesc tutoriale de pe net..... multumesc! Edited by maximilianxp, 27 October 2008 - 12:29. |
Posted 27 October 2008 - 15:59

Posted 30 October 2008 - 19:44

nu mai o au pe stoc nici Teora nici librariile on-line....ce alta carte imi mai recomandati? ms!
|
Posted 01 November 2008 - 00:07

nu mai o au pe stoc nici Teora nici librariile on-line....ce alta carte imi mai recomandati? ms! invata de aici http://www.w3schools.com/ html css si ce mai vrei... e site-ul cu cele mai usor de inteles tutoriale plus ca poti si exersa. |
Posted 01 November 2008 - 11:21

Oricum la un moment dat va trebui sa te asezi in fata tastaturii si sa aplici practic, moment in care vei observa ca desi stii teoria, ceea ce e bine, practica e cu totul alta mancare de peste. Cel mai eficient se invata cu cartea in mana, care iti explica terminologia, stand in fata tastaturii si testand ceea ce inveti (nu reproductiv, ci: citesti, intelegi, tii minte ce ai invatat, apoi aplici in notepad).
Deoarece oricum stai la calculator, acea carte chiar e recomandabil sa fie digitala. Astfel nu mai trebuie mereu sa-ti muti ochii din carte in monitor si invers, lucru din cauza caruia ai pierde foarte mult timp, dar mai ales ai pierde din concentrare. Si ca o nota ultima: majoritatea cartilor de programare si/sau tehnice sunt de proasta calitate, bune de aruncate la gunoi, sau de pus tigaia pe ele. PS: HTML este limbaj de formatare a documentelor, nu de programare (asa cum si microsoft word are propriul lui limbaj de formatare). Edited by OriginalCopy, 01 November 2008 - 11:21. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users