![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Vanzari produse (alimentare ,etc) online
Last Updated: May 08 2005 19:42, Started by
s4cr3d
, Jan 16 2005 20:43
·
0

#1
Posted 16 January 2005 - 20:43

ma gandeam sa pornesc o afacere cu livrari la domiciliu .de tot felu de prod. alimentare . idee buna ? de ex omu vrea paine si carne de vrabie din locu x si angajatul meu i le aduce si bineintzeles imi iese shi mie ceva.
ar merge o astfel de afacere ? mai ales k nu e de facut cine shtie ce investitie daca are cineva o astfel de afacere pls post ![]() |
#3
Posted 18 January 2005 - 13:35

sacred fa un studiu de piata intr-o zona X. intereseaza-te cati oameni au net acasa si cati ar face asemenea comenzi. sau prin telefon ar merge si mai bine! insa aminteste-ti ca traim in Romania si destul de putina lume isi permite sa faca chestia asta. probabil ar merge intr-un cartier de bogatasi!
|
#4
Posted 19 January 2005 - 15:37

... dar eu nu ma gandeam la un cartier... ma gandeam la tot orashul .. anume BC.
nu neaparat bogatashi .. ca de ex mie miar comvine a trimit pe cineva sa-mi faca cumparaturile shi sa economisec 2-3 ore chiar daka dau nishte bani in + |
#5
Posted 03 March 2005 - 23:36

e nevoie si de ceva documente..acte? domeniu de activitate ? ca ma batea si pe mine gandu mai demult...da creca imi mancau painea baietii de la taxi shoping..in zona stau multi studenti straini care apelea la greu la astfel de servicii
la taxi shoping plateshti transportu si ceva bacshish..deci nu prea mare lucru..si daca mai ai si angajatzi..mai bine scoti mashini la strada |
#6
Posted 04 March 2005 - 16:46

ia vezi ce fac dansii,asa ca un fapt suplimentar
http://www.casadecomenzi.ro/ poti sa-i depasesti sau sa gasesti o nisa ?BAFTA !!! |
#7
Posted 04 March 2005 - 17:07

tre sa tii foarte din scurt afacerea. majoritatea marfurilor alimentare sunt perisabile => pierderi mari.
|
#8
Posted 05 March 2005 - 07:58

deci in bucureshti nu am sa ajung sa fac asha ceva...dar se pare ca nici la iasi...mergea o investitzie minima care sa aduca ceva venit suplimentar...dar nu e atat de valoroasa ideea pt a investi si ocupa in mod special de kestia asta...se pare ca e mult mai rentabil taxi shoping
![]() |
#9
Posted 14 April 2005 - 14:27

Sau mai incearca http://www.cumparaieftin.ro si vezi daca iti place site-ul si poate reusesti! Din cate am vazut au chiar si preturi mai mici ca ceilalti si mai actualizate!
|
#10
Posted 14 April 2005 - 18:12

s4cr3d, on Jan 16 2005, 20:43, said: ma gandeam sa pornesc o afacere cu livrari la domiciliu .de tot felu de prod. alimentare . idee buna ? de ex omu vrea paine si carne de vrabie din locu x si angajatul meu i le aduce si bineintzeles imi iese shi mie ceva. ar merge o astfel de afacere ? mai ales k nu e de facut cine shtie ce investitie daca are cineva o astfel de afacere pls post ![]() ...dca ai un (sau mai multe) punct(e) alimentar(e) ai putea pune un afis in geam cu ''livrari la domiciliu'' ....stiu pe cineva care a procedat asa si a trebuit sa-si angajeze un om special numai ptr. treaba asta...pui o valoare minima (sa zicem 20RON) ,un nr. de telefon si sa vezi cate gospodine distrate sunt in cartier...acte nu stiu ce e nevoie,doar mijlocul de transport si omul respectiv sa corespunda normelor ![]() Edited by cristian_sen, 14 April 2005 - 18:12. |
|
#11
Posted 19 April 2005 - 09:06

Cam greu in Romania!
Gandeste-te ca trebuie sa fi de veghe non-stop! Asta insemana multi angajati. Daca te apelaeaza cineva din capatul celalalt al orasului si comanda o paine nu poti sa-i ceri 100.000 lei pe ea doar pentru facptul ca tu stai in celalalt capat! Ar fi frumos sa ai tu un magazin iar acel magazin sa poata sa livreze acasa iar de pe internet sa-si comande omul ce vrea si in maxim sa zicem o ora ar fi livrata marfa! Gen pitzerie, cu livrare la domiciliu! Omul vrea spre exemplu o paine, tu o duci acasa si el iti zice pai e prea coapta sau e prea alba. Existra tot felul de oameni! In bucuresti stiu ca exista o astfel de firma, "Facem de toate" cred ca asa se numeste. Ei chiar fac de toate: iau copii de la scoala, gradinita, merg la cumparaturi, platesc taxe, etc... In romania nu e nimeni dispus sa dea 10.000 lei in plus la o paine, parera mea sau fff putini! |
#12
Posted 19 April 2005 - 09:07

Cea mai buna solutie cred ca ar fi a lui cristian_sen!
![]() |
#13
Posted 19 April 2005 - 21:40

...detalii in plus :
* neaparat un telefon ''clip'' ,nu se preiau comenzi de pe numere secrete sau de la telefoane publice,ori ciutani...mai mult ca sigur ca la inceput o sa iei ceva tzepe,dar pe parcurs clientul hotarat se va cunoaste numai dupa ton....teparii nu vor mai fi serviti niciodata,desi poate chiar au nevoie de ceva! La preluarea comenzii se va mentiona expres ca marfa nu poate fi luata innapoi si se va face o recapitulare a produselor. * alaturi de biletele gen ''cumpar apartament in acest bloc'' ,nu va deranja inca unul discret cu '' livrari la domiciliu''in cutia postala ...dintre cele doua ghici pe care o sa-l pastreze omul?? ...nu e nevoie decat de o imprimanta (si nici macar laser....in plus mai toate vin cu un soft de facut carti de vizita, dar bineinteles,textul va fi altul...) * cea mai buna reclama e ''cea din gura in gura'' ...se va insista pe fidelizarea bunilor clienti prin mici daruri si servire prioritara...acestia se vor inmulti!..nu cred ca la o comanda de cateva sute de mii se cunoaste o bricheta sau un pix acolo...si daca sunt personalizate cu atat mai bine...atentie la clientii ''grasi'' ,desi acestia prefera supermaketurile,cateodata mai uita una alta ...decat sa se calce cu taranimea in alimentara mai bine da un telefon...asa sa moara vecinii...iar ultimii vor da comenzi mai mari,la ambitie...ghici cine castiga aici??? * seriozitate :omul care face efectiv livrarea (un student in cazul stiut de mine) va fi bine si corect imbracat...spalat,ras si parfumat,nici nu stiti ce efect are asta asupra gospodinelor plictisite de burtoshi microbishti ...iar daca stie sa vorbeasca poate sa pastreze si ''restu''care sigur pica ...marfa care necesita regim termic poate fi transportata in genti termice,asemanatoare celor ptr. picnicuri..totul legal, bonul de casa si nota de comanda nu trebuie sa lipseasca (desi la un control s-a recomandat aviz de insotire a marfii plus csv !) * aceasta e o afacere de cartier,nimeni nu te obliga sa te hazardezi in zone necunoscuta aflate in oras la km departare ...risti sa-i superi pe cei de acolo,oricine ar fi ei,in plus nu prea e rentabil...aici timpul si implict distanta conteaza! ...bine pe hartie (sau monitor !) totul suna bine si frumos...in realitate e muuuulta munca si bataie de cap,dar in principiu acesta activitate e profitabila...si in curand se va dezvolta si acest segment.I deea e ca primii intrati pe piata vor fi foarte greu de combatut...deci inca odata cei rapizi in gandire si miscari castiga !! ...si dupa cum am zis, ideal e ca aceasta activitate sa fie o completare a unui punct alimentar,astfel incat marfa refuzata din varii motive sa fie reintrodusa imediat in circuit. succes! Edited by cristian_sen, 19 April 2005 - 21:47. |
#14
Posted 19 April 2005 - 23:59

Imi venise si mie o idee d-asta numai ca am dat peste cateva impedimente. Cu cat poti sa umflii preturile astfel incat sa iti platesti angajatii, darile catre stat si eventual benzina (ca tre sa folosesti masina) astfel incat sa gasesti clienti?
|
#15
Posted 22 April 2005 - 13:38

cerbra, on Apr 19 2005, 23:59, said: Imi venise si mie o idee d-asta numai ca am dat peste cateva impedimente. Cu cat poti sa umflii preturile astfel incat sa iti platesti angajatii, darile catre stat si eventual benzina (ca tre sa folosesti masina) astfel incat sa gasesti clienti? ..pai am zis: afacerea are un profit( mic,dar totusi profit!) numai daca e sustinuta in spate de unul sau mai multe magazine ... ea insusi nu prea are sanse de supravietuire,datorita costurilor,cum adevarat ai zis...acum depinde de fiecare firma in parte daca-si permite asta sau nu,nu toata lumea are masini diesel disponibile sau scutere electrice ....desi nici unul clasic nu e de lepadat! ...cum am spus,eu personal stiu un exemplu reusit ,asta nu inseamna ca toate trebuie sa fie asa! |
|
#16
Posted 08 May 2005 - 19:42

Am gasit intamplator aceasta discutie si am si eu de spus cate ceva:
In urma cam cu o juma de an am vrut sa fac o firma cum era descrisa mai sus. M-am apucat serios de treaba: studiu de piata, cautat materie prima, furnizor.... Aveam ceva banuti si un spatiu ultracentral (o casa foarte mare, curte, gradina...)in orasul meu. In acel spatiu, mai bine zis in curte vroiam sa renovez o magazie care avea canalizare, 2 camere, apa curenta si gaz. Totul era pregatit dar am ajuns la partea legala. Am mers la Sanepid (sau cum i-o fi zicand) unde s-a infundat toata ideea mea. Avand in vedere ca stau intr-un oras unde aceasta idee nu exista (nici macar in apropiere) inspectorii dadeau din colt in colt si mi-au spus urmatoarele: - ca sa fac un hamburger (sau ceva care sa contina carne, salata, paine...) trebuie sa am o gramada de spatiu, fiecare ingredient avand conditii speciale de preparare. - transportul nu era legal (chiar daca am incercat sa le explic ca sunt caserole si genti care izoleaza termic, nu am avut cu cine vorbi iar marfa ajungea la client in mai putin de 10 min dupa ce "iesea din productie") Inspectorii cu pricina mi-au zis ca daca produsele se fac intr-o incapere care are deschidere la strada (gen chiosc, snack-bar) pot sa fac totul in spatele unui bar sau intr-un chiosc, dar daca fac asa cum am vrut (undeva unde clientul nu are acces) e considerat productie si e jale cate iti trebuie. La momentul respectiv am cautat pe net ceva legislatie, sfaturi dar nu am gasit nimic. Inca nu am abandonat ideea pt ca cererea exista si nu e deloc acoperita dar ma lovesc de mentalitatea inspectorilor sanitari. Sunt profund recunoscator daca cineva imi poate da un sfat. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users