Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Obtinere gratuitati Legea 189/2000

La mulți ani @BlueKing-69!

suspectez un switch ca are probleme

Poate cineva sa imi indice de ce ...
 Votați-l pe Cap de Porc

Igienizare teren Bucuresti

Pompa submersibila-Pornire/Oprire

Streamer Logitech squeezebox duet
 Spatiile sanitare din Romania

Se poate seta mai jos de 1940 aici?

Canon EOS R1

Dimensionare corecta a tevilor/tr...
 System data 100GB din 256GB

Pot sa schimb routerul?

Taxa pod " Sold peaje neexpir...

Problema stabilizator tensiune cu...
 

CINEMAX - Lansare pe 16 februarie 2005

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
xndoe

xndoe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,439
  • Înscris: 16.08.2003
Ce este Cinemax?

Cinemax este un canal de filme.

Cinemax va prezenta filme de succes, cu actori dintre cei mai buni, cu povești extraordinare, filme din întreaga lume, premiate la festivaluri internaționale.

Cinemax este un serviciu creat pentru adevărații iubitori de film care vor întotdeauna mai mult.  

Cu ce este diferit Cinemax față de HBO?

HBO este dedicat marilor hituri hollywoodiene, noilor filme cu box-office mare și seriilor HBO originale. Cinemax va fi dedicat filmelor apreciate ale tuturor timpurilor, filmelor fără un succes comercial mare, dar iubite de cunoscători, filmelor europene și filmelor care au făcut vâlvă în festivaluri.    

Cine deține Cinemax?

Cinemax îți este adus de HBO Central Europe, cei care au lansat HBO în 9 țări din Europa Centrală. HBO Central Europe e o companie deținută de cele trei mari studiouri americane: Warner, Sony și Disney.    

De ce lansează HBO Cinemax în Europa Centrală?

HBO Central Europe lansează Cinemax pentru a lărgi oferta sa pentru abonații amatori de filme de toate genurile. Canalul Cinemax va fi o completare perfectă pentru HBO. Pachetul de programe HBO/Cinemax – HBO Maxpak – va oferi o mai mare varietate de valoare abonaților, care vor beneficia astfel de o extraordinară grilă de programe, producții originale și evenimente speciale.

Odată cu introducerea platformelor digitale în industria de cablu, HBO își va oferi suportul și va participa la dezvoltarea industriei de cablu.    

În ce țări se va lansa Cinemax?

Proiectul prevede lansarea Cinemax în Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, România și Bulgaria.    

Care este data estimată pentru lansare?

16 februarie 2005    

Ce înseamnă programe localizate?

Cinemax va oferi conținut și materiale promoționale în limba locală. În Ungaria, Cehia și Slovacia canalul va fi dublat, cu voice-over în Polonia și subtitrat în România și Bulgaria.    

Câte ore pe zi va emite Cinemax?

18 ore în timpul săptămânii și 24 de ore în timpul weekend-ului.    

Ce studiouri vor furniza conținutul programului Cinemax?

Programele Cinemax vor conține producții ale celor mai mari cinci studiouri de la Hollywood – dintre care trei sunt partenerele noastre – Warner Brothers, Disney și Sony. Spectatorii vor avea ocazia să vadă pe acest canal și producții MGM și Paramount.    

Ce fel de filme vor fi pe Cinemax?

Printre premierele de sâmbătă, spectatorii vor putea vedea, de exemplu, Evelyn cu Pierce Brosnan, The Matchstick Men cu Nicolas Cage, Hope Springs cu Colin Firth, A Man Apart cu Vin Diesel. La Clubul Cinemax de marți veți vedea, câte două realizări ale unor mari regizori sau actori, cum ar fi Oliver Stone sau Sean Penn. Ziua de miercuri este dedicată cinematografului internațional și veți putea vedea filme aclamate în întreaga lume, cum ar fi Solino (Germania), Purple Butterfly (China), Astronauts (Spain) și Minimal Stories (Argentina). În Zona crepusculară veți găsi SF-uri și filme de suspans ca Species 3, Pet Sematary, Invasion of the Body Snatchers. Lunea este dedicată comediilor și dramelor pentru femei și despre femei. Câteva exemple ar fi Saving Jessica Lynch, Holiday Heart, She Is Having a Baby. Dintre filmele clasice ale zilelor noastre, Cinemax va prezenta Grease, The Return of the Pink Panther, The Adventures of Priscilla: Queen of the Desert. Vinerea va fi ziua pentru subiecte de actualitate și nonconformiste: The Trench, Palookaville, Dream With the Fishes și Baadassss!

Sâmbăta, e vremea instinctului primar, cu filme ca Disclosure, cu Michael Douglas și Demi Moore, The Ranch, Love Crimes.    

Care sunt principalele atribute ale programului Cinemax?

Cinemax le va oferi abonaților săi un program simplu de urmărit – în fiecare seară vă prezintă cele mai bune filme la orele 20.00 și 22.00. De asemenea, Cinemax vă va oferi pachete de filme de excepție, reunite sub o aceeași temă, câte una specială pentru fiecare seară.    

Cu cine s-au semnat contracte de distribuție până acum?

Ne aflăm în discuții cu operatorii de cablu din regiune și ne așteptăm la o lansare într-o arie cât mai extinsă, în funcție de dotările tehnice ale operatorilor.    

Aveți target de distribuție pe țări?

Întotdeauna urmărim să atingem cea mai largă distribuție posibilă pentru canalele noastre.    

Care este distribuția celorlalte canale Cinemax?

Această informație nu este publică    

Care sunt competitorii Cinemax în regiune și cu ce este oferta Cinemax mai specială decât a altor canale ?

Nu există în regiune competitori direcți. Cinemax umple un gol și împlinește dorințele spectatorilor de a vedea nu numai blockbustere, ci și filme deosebite, care nu beneficiază de o promovare spectaculoasă. Cinemax va avea filme bune, cu povești extraordinare, cu actori americani, dar și europeni, iar aceste filme vor fi premiere în exclusivitate pe Cinemax. Aceste filme vor face din Cinemax un canal unic și diferit.    

Considerați că acest canal va oferi programele pe care publicul chiar dorește să le vadă?

Da. Cercetările ne-au arătat că abonații își doresc o varietate de filme, atât după țara de orgine cât și după genul filmului. Este o cerere uriașă de producții locale, filme clasice sau filme cu temă erotică. Toate aceste genuri se vor regăsi pe Cinemax.    

La ce cost va fi oferit operatorilor de cablu? Cum va afecta acest lucru prețul cerut consumatorului?

Negocierea costurilor se bazează pe o serie de factori. Obiectivul este ca operatorul de cablu să ofere Cinemax la un preț mai mic comparativ cu HBO, într-un pachet nou numit HBO MAXPAK.    

Ce succes a avut acest canal pe alte piețe din întreaga lume? Este o afacere profitabilă?

Cum nu putem oferi detalii specifice despre alte piețe, și cum fiecare piață este diferită, nu vă putem spune dacă Cinemax a avut un rol valoros în fiecare piață oferind programele dorite de abonați.    

Ce plan de lansare aveți? Veți organiza un eveniment special?

Evenimentele de lansare vor fi diferite în funcție de fiecare țară, dar vor fi specifice fiecăreia dintre piețe. Mai multe informații vor putea fi oferite pe măsură ce se apropie data lansării.    

Va fi publicitate pe canal?

Nu, nu vor fi reclame.    

Explicațin-ne relațtia HBO CE cu Cinemax

HBO CE deține HBO și, de asemenea, Cinemax. HBO CE administrează în întreaga regiune distribuția canalului și oferă operatorilor de cablu suport pe partea de marketing și vânzări pentru canale. HBO a stabilit distribuții proprii în fiecare dintre piețele inițiale (Polonia, România, Ungaria, Republicile Cehă și Slovacă, și Bulgaria).    

Lucrați la HBO. Va oferi Cinemax filme de aceeași calitate ca și HBO? Nu va exista oare o concurență între cele 2 în orele de difuzare a filmelor?

Cinemax nu este un competitor pentru HBO, este un complement pentru HBO. HBO se concentrează pe succesele mari de la Hollywood, cele mai recente titluri de top ca box office și seriale originale HBO. Filmele apar pentru prima dată la o televiziune. Cinemax se va concentra pe filme noi premiate la festivaluri internaționale, europene, filme favorite din toate timpurile, filme care s-au bucurat de aprecierea criticilor.

Cele două canale vor constitui împreună un pachet puternic, pe care noi îl numim HBO MAXPAK. Acest pachet de canale va oferi un puternic mix de produs care să întrunească gusturile tuturor.    

Este Cinemax același tip de canal ca HBO, oferă aceleași programe ca HBO?

Spre deosebire de HBO2, Cinemax nu este un multiplex, ci un canal unic, care oferă programe ce nu pot fi vazute pe HBO și care constituie astfel un complement pentru HBO.    

Cinemax va fi un serviciu premium? Cum se pot abona consumatorii?

Cinemax este un canal de filme premium. Consumatorii vor putea să se aboneze la un pachet (HBO MAXPAK) care conține 3 canale pentru un preț puțin mai mare. (3 canale în Polonia, Ungaria, și în Republicile Cehă și Slovacă, 2 canale în România și Bulgaria)    

Ce este HBO MAXPAK?

Maximum de opțiuni. Este un pachet complet care oferă 3 canale (3 canale în Polonia, Ungaria și Republicile Cehă și Slovacă, și 2 canale în România și Bulgaria) - HBO, HBO2 și Cinemax, aducând mai multă valoare și oferind abonaților acces la divertisment de calitate la un preț rezonabil. HBO MAXPAK oferă consumatorilor mai mult decât își doresc - o multitudine de alegeri pentru orice moment, o calitate mai bună datorită unei varietăți mai mari.

Alegere: poți alege dintr-o ofertă de 3 canale

Flexibil: un orar creat astfel încât să se acomodează stilului tău de viață

Varietate: poți alege dintre succese mari de Hollywood, serii originale câștigătoare a numeroase premii, filme europene și internaționale, succese ale festivalurilor de film, producții independente, clasice etc

Valoare: mai multe canale pentru un preț puțin mai mare decât valoarea unui abonament la HBO și HBO2    

Mai multe detalii la http://www.cinemax.ro

#2
Yorks6

Yorks6

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,417
  • Înscris: 07.06.2004
Fain, abea astept ;)
Sper totusi sa nu mai asteptam inca 2 ani pana o sa fie pe cablu.
Cel putin Astral nu da semne ca ar avea de gand sa bage Cinemax.

Pentru cine nu are revista HBO, am sa scriu mai jos un fragment legat de Cinemax.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Cum vedeti intrarea CINEMAX-ului in pachetul HBO in anul viitor?

Aurel Costea,
Director General, Astral

Aici problema e destul de delicata.
Eu inteleg foarte bine si respect strategia HBO-ului ce sta la baza lansarii CINEMAX-ului, si care a stat la baza tentativei de introducere a HBO 2, dar aici sunt doua probleme.
Din punctul de vedere al fidelizarii abonatilor sau doritorilor de filme si a familor HBO, lucrurile stau foarte bine si aparitia CINEMAX-ului nu poate sa fie decat un lucru de valoare. Insa din punct de vedere tehnic si financiar am oarecare retineri. In primul rand ca tehnic, asa cum v-am spus, intr-o transmisie analogica nu e loc de mai mult de 50-60 de canale si cam toate astea in momentul de fata exista si sunt ocupate aceste frecvente, iar din punct de vedere financiar nu stiu cata lume isi va permite sa plateasca suplimentar. Atat acest aspect cat si aspectul tehnic sper sa le rezolvam, dar va trebui sa lucram impreuna la acest capitol.

Revista HBO - ianiarie 2005  
----------------------------------------------------------------------------------------------
si inca o parte dintr-un interviu cu Phil Roter, Chief Executive Officer al HBO CEE.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Sunt sistemele de cablu pregatite pentru lansarea CINEMAX?

Phil Roter

Pentru a distribui CINEMAX, un operator de cablu trebuie sa aibe un set--top-box. Cea mai noua tehnologie digitala este luata in calcul acum de cativa dintre operatorii romani.
Tehnologia digitala le va permite sa creasca de la o oferta de 50 de canale la 200 de canale. Contiinutul va determina succesul cablului digital, asa ca rolul nostru este sa furnizam operatorilor niste canale noi, care sa fie interesante pentru abonati. Pe masura ce aceasta noua tehnologie va deveni accesibila, operatorii vor putea oferi abonatilor lor Cinemax.

Revista HBO - ianuarie 2005
----------------------------------------------------------------------------------------------

#3
DanyBoss

DanyBoss

    Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,110
  • Înscris: 28.01.2004
Este bine venita aceasta initiativa, m-am uitat prin programul lor de filme si este destul de bogat..

#4
xndoe

xndoe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,439
  • Înscris: 16.08.2003
Pentru inceput CINEMAX va fi disponibil doar abonatilor platformelor DTH. Iata si raspunsul oficial primit pe mail

"Stimate domn,

Va multumim pentru interesul dvs. fata de noul canal de film Cinemax.

Venind in completarea ofertei de programe oferite de catre HBO, Cinemax va fi lansat in prima parte a acestui an!  
Veti putea viziona Cinemax daca veti deveni abonat al unei platforme DTH - direct to home television, prin utilizarea antenelor si receptoarelor de satelit.
Aceste platforme se vor lansa cat de curand in Romania.

Alte informatii cu privire la canalul Cinemax gasiti pe site-ul nostru www.cinemax.ro - care este actualizat in permanenta cu noi detalii.
De asemenea, despre Cinemax puteti afla si prin intermediul celorlalte canale de comunicare media (radio, revista de film HBO, alte publicatii).

Cu cele mai bune ganduri,
Echipa HBO "

#5
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,037
  • Înscris: 08.08.2002
Adica astia lanseaza un canal pt. cateva sute de abonati ... hai sa zicem mii ( oare?) ai DTH . Crazy people... acum nu zic ca si cei de la Astral sunt de un tembelism rar, lipsa de canale e o abureala pt. cititorii unui magazin TV care habar nu au ca in unele orase alte firme ofera 10-20 canale in plus fata de ce le ofera lor Astralul  si la un pret poate chiar mai mic. Iar ei cica nu mai au loc de CINEMAX in grila.
Ideea cu set-top-box nu e noua UPC foloseste asa ceva insa mi-se pare o destul de aiurea fiindca la fel ca si sistemele DTH nu o poti folosi decat la un singur TV. Astral si-au facut alte setari pt. programele PayTV (sigur mai ieftine pt. ei dar si mai convenabile pt. utilizator care poate vedea toate programele pt. care a platit pe toate TV din casa) si trecerea la set-top-box nu cred sa le convina.

Edited by MD, 18 January 2005 - 14:58.


#6
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002
Problema nu e de largime de banda (loc in grila) ci de filtrare; la ora asta HBO se "codeaza" cu un spike care este filtrat la client acasa (vezi decodoarele HBO) sau pe retelele stelare cu filtre negative (taie complet banda respectiva).
Intrebarea e: mai pui un set de filtre in retea pt. Cinemax?

Raspunsul evident este ca nu merita; solutia corecta ar fi de fapt televiziune digitala si criptare. Dar merita oare sa dai banii pe asha ceva? Asta este o intrebare pentru RCS, Astral sau UPC, pentru ca ceilalti trebuie sa se intrebe: cu ce bani?

#7
Calibra

Calibra

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 10.01.2005
In alta ordine de idei, CINEMAX va fi la inceput (pentru cateva luni) in pachetul de baza pe DIGI.

#8
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002

MD, on Jan 18 2005, 14:34, said:

Adica astia lanseaza un canal pt. cateva sute de abonati ... hai sa zicem mii ( oare?) ai DTH . Crazy people... acum nu zic ca si cei de la Astral sunt de un tembelism rar, lipsa de canale e o abureala pt. cititorii unui magazin TV care habar nu au ca in unele orase alte firme ofera 10-20 canale in plus fata de ce le ofera lor Astralul  si la un pret poate chiar mai mic. Iar ei cica nu mai au loc de CINEMAX in grila.
Ideea cu set-top-box nu e noua UPC foloseste asa ceva insa mi-se pare o destul de aiurea fiindca la fel ca si sistemele DTH nu o poti folosi decat la un singur TV. Astral si-au facut alte setari pt. programele PayTV (sigur mai ieftine pt. ei dar si mai convenabile pt. utilizator care poate vedea toate programele pt. care a platit pe toate TV din casa) si trecerea la set-top-box nu cred sa le convina.

<{POST_SNAPBACK}>


se estimeaza ca numarul abonatilor DTH sa fie in jur de 100.000 pina la sfirsitul anului. Prima transa de kituri RCS sa epuizat deja in toate orasele. Cunosc persoane care si-au comandat 2 sau 3 kituri pt acasa desi au acces la cablu. In curind HBO + Cinemax va fi disponibil pt abonatii RCS si pretul va fi beton  :naughty:

#9
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,037
  • Înscris: 08.08.2002
pana la sfarsitul anului poate dar astia lanseaza programul peste 3 saptamani ... cati abonati DTH vor fi peste 3 saptamani ? Oricum 100.000 e cred estimarea lor daca nu maresc numarul de canale cel putin la nivelul celor de pe cablu nu stiu daca vor atinge cifra.
mtest asa cum dau HBO pot da si CINEMAX codat la fel cu acelasi filru intr-un pachet cam la acelasi pret deoarece Astralul au pret enorm fata de RCS la HBO. UPC are set-top-box si ei pot rezolva simplu si rapid pb. cu transmiterea CINEMAX ...doar sa vrea . De RCS nu am idee cum vor sa transmita CINEMAX pe cablu dar eu zic ca solutii se pot gasi ... doar sa existe bunavointa.

Edited by MD, 19 January 2005 - 23:56.


#10
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,484
  • Înscris: 30.08.2003
Eu personal o sa ma abonez la DTH numai pentru Cinemax ... imi place ideea ce se afla la baza programelor Cinemax si sper ca va fii superb ...

#11
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002

MD, on Jan 19 2005, 23:53, said:

pana la sfarsitul anului poate dar astia lanseaza programul peste 3 saptamani ... cati abonati DTH vor fi peste 3 saptamani ? Oricum 100.000 e cred estimarea lor daca nu maresc numarul de canale cel putin la nivelul celor de pe cablu nu stiu daca vor atinge cifra.

<{POST_SNAPBACK}>



...din moment ce prima transa de kituri sa epuizat ma gindesc ca ar trebui sa fie intre 10-20000 de abonati deja. E foarte bine pt o luna de zile, mai ales ca nu au inca reclama.

#12
retele

retele

    Acest etern fabulos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,788
  • Înscris: 29.04.2004

MrMxyzptlk, on Jan 20 2005, 09:17, said:

imi place ideea ce se afla la baza programelor Cinemax si sper ca va fii superb ...
și mie îmi place ideea, dar în mare parte e cam nepusă în practică, se vorbea inițial de filme europene, internaționale, premiate la diverse festivaluri, dar constat că în grila lor o singură zi este dedicată filmului european, și-n rest, americane din greu...nu cred că se va deosebi prea tare de hbo (cel puțin la limba filmelor)

#13
Yorks6

Yorks6

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,417
  • Înscris: 07.06.2004

MrMxyzptlk, on Jan 20 2005, 09:17, said:

Eu personal o sa ma abonez la DTH numai pentru Cinemax ... imi place ideea ce se afla la baza programelor Cinemax si sper ca va fii superb ...

<{POST_SNAPBACK}>



haha numai pentru cinemax sa platesti 7 euro sau cat este ... nah nu se merita.
cu 7 euro inchiriezi 5 dvd'uri, pe cand daca alegi cinemax te uiti la ce iti dau ei...

#14
contabilul

contabilul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 31.01.2005
Piata e plina de ce dau ei, dar sa nu uitam ca in Romania mai sunt si oameni care n-au ce face cu banii. Tinerii entuziasti vor lucra la decodoare, , toata lumea castiga.
     Sau credeti ca vor disparea cd-urile cu ultimele aparitii, trase din internet de studenti neinfricati, deschizatori de drumuri cinematografice ? :D

#15
bogdan4ice

bogdan4ice

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,407
  • Înscris: 15.04.2004
pe mbit in tulcea care isi modernizeaza reteaua si o pune pe fibra odata cu venirea celor de la astral in localitate au zis ca il vor baga CINEMAX-ul in pachetele de programe pe care il vor lansa

#16
AdiGale1

AdiGale1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 11.01.2004
Suntem in 17.02 si nu am vazut nici un cinemax in grila de programe DIgiTV. Mai asteptam?

#17
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002
Ai rabdare pana maine dimineatza; Cinemax a amanat lansarea.

#18
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003
CINEMAX a inlocuit Duna in grila DigiTV!
Vizionare placuta!

;)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate