![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
monitor defect
Last Updated: Dec 12 2004 18:51, Started by
arthurdeme
, Dec 12 2004 18:51
·
0

Posted 12 December 2004 - 18:51

Am un monitor de 19' care in urma defectarii l-am dus la "doctor".. dupa ce l-am recuperat deoarece cica are doua transformatoare arse si nu se gasesc...am constata cu stupoare ca "doctorul" a uitat sa puna inapoi tranzistorul din final linii (Q425) si se pare ca "l-am aruncat la gunoi ca nu era bun dar incearca un BU4527"
Pe monitor scrie: Model MS 19P FCC ID: HSUTRLX-19 Vobis Microcomputer Ag Germany Am cautat pe net si am gasit o schema de la un monitor Belinea care are acelasi FCC ID dar nu prea se potriveste cu ce am eu in monitor. As fi recunoscat daca are cineva o schema de la acest monitor. Multumesc anticipat |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users