![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
slakware boot problem
Last Updated: Aug 05 2008 13:44, Started by
Vlad_int1
, Aug 05 2008 12:16
·
0

Posted 05 August 2008 - 12:16

Salut.
Am reinstalat un slakware 10.2 , totul a fost ok pana in momentul in care a incercat sa booteze si a ramas blocat. O sa atasez o poza ca sa intelegeti ce vreau sa zic. Daca bootez de pe cd pot sa accesez sistemul de fisiere . M-am uitat peste lilo.conf si totul pare ok ... in momentul asta nu prea mai am alte idei despre ce ar putea merge prost ; poate ma ajutati voi. Multumesc anticipat. Poza: Attached Files |
Posted 05 August 2008 - 13:44

Am rezolvat problema prin varianta taraneasca si anume recompilare de kernel.
Apoi mi-a mai dat o eroare la bootare , ecran cu 99 99 99 99 99 ... asta se rezolva editand lilo.conf unde se pune boot=/dev/hda (chiar daca partitia ext este hda2 sau 3 ) dupa care se da comanda "#lilo -v" si mere. Numai bine. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users