Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Inmatriculare masina din UK cu vo...

Cum gasesti dentist bun

Retea mobila 4G pe Luna

Orange - internet 10Gbps
 Ce este Programul "program...

Ce este un tag?Cum se scrie?

Adaptor Bluetooth USB care nu nec...

Novum by the sea grand resort
 Relatii Publice - explicatii si e...

Samsung vrea sa lanseze un SSD de...

Laptop pentru Arhicad

Consideratii privind plata facuta...
 Sfaturi cabluri renovare apartament

Parcarea laterala - 2 metode dife...

Recomandare contorizare smart

C, produs

slakware boot problem

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

Vlad_int1

Vlad_int1

Active Member

• Grup: Members
Salut.
Am reinstalat un slakware 10.2 , totul a fost ok pana in momentul in care a incercat sa booteze si a ramas blocat. O sa atasez o poza ca sa intelegeti ce vreau sa zic.
Daca bootez de pe cd pot sa accesez sistemul de fisiere . M-am uitat peste lilo.conf si totul pare ok ... in momentul asta nu prea mai am alte idei despre ce ar putea merge prost ; poate ma ajutati voi.
Multumesc anticipat.
Poza:

Attached Files

Vlad_int1

Vlad_int1

Active Member

• Grup: Members
Am rezolvat problema prin varianta taraneasca si anume recompilare de kernel.
Apoi mi-a mai dat o eroare la bootare , ecran cu 99 99 99 99 99 ... asta se rezolva editand lilo.conf unde se pune boot=/dev/hda (chiar daca partitia ext este hda2 sau 3 ) dupa care se da comanda "#lilo -v" si mere.
Numai bine.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate