Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Marcaje sau pancarda?

Recuperare numar telefon de pe sm...

”The Girl from Oslo” ...
 Probleme multiple sau problema un...

Ati manca asa ceva?!

vesnica tencuiala decorativa

Erori la tastare pe telefon mobil
 Intrebare: de ce era mai bine pe ...

Vase adecvate pentru..plita cu in...

Echivalare P6KE200A cu P6KE200

Materiale de constructii si inter...
 Material de studiat:Canepa, mater...

Cum ați ajuns sa lucrați in domen...

Wifi-conectat dar fara internet

Recomandare service aer condițion...
 

Nu stiu sa instalez YaBB SE = eu idiot

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Am incercat pe LOCALHOST si la pasu 8 primesc eroarea asta :

Warning: Failed opening '/apache/htdocs/yabb/Settings.php' for inclusion (include_path='.; apacheincludes;apachehtdocs;apachehtdocsphpmyadmin') in C:apachehtdocsyabbinstall.php on line 390

Warning: crypt() is not supported in this PHP build in C:apachehtdocsyabbinstall.php on line 397
Error: No Database Selected

Celalalte forumuri pe care le am instalate merg perfect.

see screenshot !

Attached Files

  • Attached File  yabb.jpg   19.98K   13 downloads


#2
SR

SR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 311
  • Înscris: 28.11.2001
Warning: crypt() is not supported in this PHP build.

Ia si tu ultima versiune de PHP de la www.php.net sau de aici, metropolitan, si mai incearca.

PS, aici, adica SN

#3
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 293,677
  • Înscris: 08.10.2015
Warning: crypt() is not supported in this PHP build in
      ce php ai?
Error: No Database Selected
       no comment :drac:

#4
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Vedeti

http://www.softnews....post&forumid=12

Si nu stiu de ce e cu NO DATABASE SELECTED. Ca si mircea a incercat !

#5
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,236
  • Înscris: 26.11.2001
Pai ati creat Baza de date MySQL?
Ia ca o sa mai incerc si eu acum sa instalez YaBB SE offline, dar eu folosesc Xitami.

P.S. Folosesti PHP ca modul sau PHP.exe ?
Iti recomand php.exe, YaBB are nevoie de unele optiuni de securitate care s-ar putea sa nu fie incluse in varianta modul.

#6
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Pai am facut ! Si e si mysql-lul pornit. pai e PHP...si cum sa fac cu php.exe ?

#7
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 293,677
  • Înscris: 08.10.2015
daca ai phptriad, il copiezi in c:apachephp

#8
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Asa peste..cu overmite... ?

#9
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,236
  • Înscris: 26.11.2001
Daca ai PHP Triad, atunci merge cu PHP.exe

Acum va spun pas cu pas cum am facut eu!

1. Creati un director yabb in root (in dir htdocs in apache, eu folosesc Xitami - dir webpages)
2. Copiati in yabb fisierele archive.ya si install.php.
3. Creati o baza de date MySQL numita yabb.
4. Avand grija ca serverul si MySQL-ul sa fie pornite rulati
http://127.0.0.1/yabb/install.php

Mesajele care apar sunt:

1.

Quote

Safe Mode Check:

It appears that safe mode has been disabled. You may continue.  

Click here to continue.
2.

Quote

This program will install YaBB SE on your webserver
Install to directory: C:/XITAMI/webpages/yabb

Aveti grija ca initial scrie C:/XITAMI/webpages/yabbse, deci taiati "se" din path - cred ca aici au gresit multi. :o

3. Incepe dezarhivarea...

Quote

Installation starts now...

Wrote C:/XITAMI/webpages/yabb/Packages/index.php ...
Wrote C:/XITAMI/webpages/yabb/Packages/server.list ...
Wrote C:/XITAMI/webpages/yabb/Sources/Admin.php ...
Wrote C:/XITAMI/webpages/yabb/Sources/BoardIndex.php ...
Wrote C:/XITAMI/webpages/yabb/Sources/Display.php ...
Wrote C:/XITAMI/webpages/yabb/Sources/gpl.txt ...
.
.
.
etc - merge :D
4. Setarea forumului...

Quote

You will now have to set some settings you need to set =)  
MySQL server name: localhost
This is nearly always localhost, so if you don't know use localhost  
MySQL username: voi stiti ce intoduceti aici[/b[
Fill in the username you need to connect to your MySQL database, if you don't know, try the username of your ftp account, most of the times those two are equal.  
MySQL password: voi stiti ce intoduceti aici
Fill in the password you need to connect to your MySQL database, if you don't know, try the password of your ftp account, most of the times they're the same.  
MySQL Database name: yabb - nu yabbse!!!!
Fill in the name of the database you want to use to let YaBB SE store it's data in, make sure it is empty or at least doesn't contain important info, it's very likely that it will be destroyed
If this database does not exist, we will try to create it.  
MySQL Database prefix: - puteti lasa gol
Fill in the prefix you would like to use on all your table names. You may leave this blank. This value will be prepended to all table names to allow for multiple YaBB SE installations in a single database.  

5. Creaza tabele in db

Quote

Inserting data package 1
No Errors

Inserting data package 2
No Errors

Inserting data package 3
No Errors
.
.
.
etc
6. Setarea path-ului/url forum

Quote

We now need to ask you for the forum URLs so you can use YaBB SE  
Board URL: http://127.0.0.1/yabb
This is the url of your site without the trailing '/'.  
Images URL: http://127.0.0.1/yabb/YaBBImages
This is the location of your yabb images including the buttons, icons etc.  
Faces URL: http://127.0.0.1/yab...BImages/avatars
This is the location of the avatars. It is, by default, the avatars sub-directory in your images folder.

7. :oK: :D

Quote

Settings.php was modified successfully

8. Creati un cont de admin

9. Stergeti install.php si archive.ya din directorul yabb.

[b]Asta e tot. La mine merge... ziceti exact unde va impotmoliti, la ce pas ?


#10
lauredd

lauredd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 416
  • Înscris: 06.12.2001
dar cand zice : a? ce fac?
Notice: Undefined variable: step in d:inetpubwwwrootyabbinstall.php on line 53
Safe Mode Check:

It appears that safe mode has been disabled. You may continue.

Click here to continue.

iar linia e : if(!$step)  // adica prima invocare de step
am incercat s-o initializez cu "2" sau altceva dar apar erori mai incolo . Link-ul "here" duce la pasul "zero " care e tot asta

I'm Lost !
IIS+MySql3.x.x

#11
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,236
  • Înscris: 26.11.2001
Ai si ultima versiune de PHP?
Eu folosesc php.exe nu modulele ISAPI

#12
lauredd

lauredd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 416
  • Înscris: 06.12.2001
da 4.2 . Php.exe , nu isapi  , DA . I'm still lost

#13
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,236
  • Înscris: 26.11.2001
CE server folosesti? Apache configurat de tine sau un pachet deja configurat ?

#14
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
phpTriad rulez ! Daca ar apare si o noua versiune...cu noul PHP...ar fi grozav !

#15
lauredd

lauredd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 416
  • Înscris: 06.12.2001
nu prea Apache ci IIS cum am mai scris Se pare totusi , acum incerc ca eroarea vine de la minim installul de php pt. ca cica si php_self <-instructiune , nu e recunoscuta . Asa ca ar cam trebui un full install de php si nu doar php.exe si ????ts.dll

#16
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,236
  • Înscris: 26.11.2001
Ia SoftNews Weeky News ca am detaliat cum sa instalezi Apache + Perl + PHP cu minim de efort si folosind fisierele mele repack.

La mine merge perfect, iar cand am facut tutorialul am reinstalat tot apache-ul ca sa fiu sigur de ceea ce scriu acolo :D

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate