![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cablu sincronizare VW, AUDI, SEAT, SCODA
Last Updated: Nov 28 2004 22:58, Started by
BorisFlokow
, Nov 28 2004 10:40
·
0

Posted 28 November 2004 - 10:40

Unde se poate gasi la bani mai putini sau daca se poate face un cablu de sincronizare pentru VW, AUDI, SEAT, SCODA cu PC-ul, pentru programul VAG-COM ? VAG-COM Web Site
|
Posted 28 November 2004 - 14:33

Interfata pt. PC pe portul serial pt. diagnosticare cu VAG-COM se poate face dar nu suporta decit varianta veche 3.1. pt. a folosii celelalte variante trebuie cumparata interfata de la ei[probabil are inglobat un microcontroler] si nu ai nevoie de codul de activare.Programul in general este destul de bun comunicind cu toate VW,AUDI dar atentie nu este freeware si avind in vedere ca il vei folosii probabil pt a produce banii eu unu nu ti-o pot oferii gratis.Cauta pe net si vei gasii o multime de scheme pe care le experimentezi pina o gasesti pe cea buna,eu asa am procedat.Da-mi un mesaj pe PM.
|
Posted 28 November 2004 - 16:59

Nu fac chestia asta pentru a face bani, tata are VW Polo si pentru el am nevoie. Programul il iau Shareware de pe net si rezolv in vreun fel :). Imi poti face un astfel de cablu ?
|
Posted 28 November 2004 - 17:19

Incearca aici http://forum.vwforum...opic.php?t=2708
Eu la fostul meu Golf 4 Variant am avut cablu de la el si mi-a mers perfect (diagnoze, adaptari , loguri ) ! |
Posted 28 November 2004 - 17:48

Vezi ca te omoara tac-tu daca iti bagi nasul in ea :)
|
Posted 28 November 2004 - 18:22

Vezi ca ti-am trimis o schema pe PM. Descarcati si instructiunile progr. si fi f. atent la pasajul cu AIRBAG-ul.Bafta si daca nu esti de meserie GRIJA MARE programul oferind facilitati multe.
|
Posted 28 November 2004 - 22:47

Alice, nu ma omoara, ca el m-a rugat sa fac rost :). Poate i-o mai tunez putzin :P
|
Posted 28 November 2004 - 22:58

Foarte mishto oferta tipului de pe vwforum, o sa imi iau cablu. Apropo, cam ce poti modifica la masina cu el ? Poti doar diagnostica sau si modifica optiuni ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users