![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Nu se afiseaza nimix... XHTML CSS
Last Updated: Aug 03 2008 21:48, Started by
klm_blood
, Jun 24 2008 23:46
·
0

Posted 24 June 2008 - 23:46

am urmatoarea pagina XHTML:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <?xml-styesheet href="stylesheet.css" type="text/css"?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <title>Nume</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=UTF-8" /> </head> <body> <div id="wrapper"> <div id="header"></div> <div id="content"> <div id="side_a"></div> <div id="center"></div> <div id="side_b"></div> </div> <div id="footer"></div> </div> </body> </html> impreuna cu urmatorul CSS: html, body { margin: 0px; padding: 0px; text-align: center; background-color: #ffffff; } #wrapper { position: relative; margin: 0px auto 0px auto; width: 738px; height: 768px; } #header { margin: 0 0 0 0; float: left; width: 738px; height: 154px; background-image : url("images/header.gif"); } #content { float: left; width: 738px; height: 522px; } #side_a { margin: 0 0 0 0; float: left; width: 185px; height: 522px; background-image : url("images/side_a.gif"); } #center { float: left; width: 389px; height: 522px; background-image : url("images/center.gif") } #side_b { margin: 0 0 0 0; float: right; width: 164px; height: 522px; background-image : url("images/side_b.gif"); } #footer { text-align : center; font : normal 0.6em/1.2 arial, helvetica, sans-serif; margin: 0 0 0 0; width: 738px; height: 92px; background-image : url("images/footer.gif") } m-am uitat si reuitat peste cod si tot nu imi dau seama de ce pagina se vede alba... nu afiseaza nici o imagine. si daca se poate... sa imi dati anumite sfaturi de exemplu: De ce ai folosit ... ? era mai bine sa folosesti ... . Edited by klm_blood, 24 June 2008 - 23:49. |
Posted 25 June 2008 - 01:11

da... am reusit sa fac aia... trebuia pus <link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles.css" />. am uitat de aia... am crezut ca merge cu <?xml-styesheet href="stylesheet.css" type="text/css"?>. Eu tot astept anumite sfaturi
![]() |
Posted 03 August 2008 - 21:48

Inca un sfat bun. Daca stii bine engleza, atunci intra aici pentru CSS.
Iar daca vrei sa inveti mai multe limbaje de programare si stii bine engleza, atunci iti recomand acest site. E identic cu cel de sus, doar ca acolo te invata CSS, iar aici iti insira toate limbajele de programare care le poti invata de pe acel site. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users