![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
problema majora in firefox
Last Updated: Jun 27 2008 22:30, Started by
AndyM
, Jun 24 2008 17:03
·
0

Posted 24 June 2008 - 17:03

Lucrez la un site si in Opera si IE arata asa cum ar trebuii (pozitionarea textului), dar in Firefox apare la mijloc (precizez ca site-ul este facut din tabele)
Pun un scren, dar scuzati cenzura, doar ca nu vreau sa se afle multe lucruri despre el pan la lansare ![]() edit. observati ca in fata linkurilor la meniu am pus <li>. Acestea sunt in afara tabelului in firefox, iar in opera si IE sunt in interior, asa cum ar trebui. Attached FilesEdited by AndyM, 24 June 2008 - 17:04. |
Posted 24 June 2008 - 17:27

ma scuzati, dar de css nu m-am ocupat nicio data
![]() template-ul mi-l facu cineva (il facu asa cum ii spusei eu). Dar nu prea stiu cum sa folosesc list-style-type: none PS. Gasii mai jos un topic si rezolvai partea cu <li> ![]() |
Posted 24 June 2008 - 19:07

Ma poate ajuta cineva in legatura cu asta?
![]() EDIT. Mai aveam o problema, am rezolvat-o asa ca o stersei Edited by AndyM, 24 June 2008 - 19:27. |
Posted 25 June 2008 - 17:51

va rog mult sa ma ajutati cu aceasta problema
Edited by AndyM, 25 June 2008 - 17:52. |
Posted 27 June 2008 - 21:38

nu crezi ca ne iei putin peste picior?
1: eu si multi din cei avansati de aici suntem foarte reticenti la tabele. asta ca sa nu zic ca daca te prind pe strada te scalpz pt "propagarea" acestui mod absolut stupid de a formata un document html. 2: daca nu te-ai ocupat niciodata de css, sincer ne cam pare rau "despre" tine. poate ar trebui sa te ocupi nu? daca tot faci site-uri. 3: warn pt intrebari stupide sau la care putea raspunde google? PS: puneti magh mana si invatati si veniti cu probleme serioase nu sa va rezolva noi mizeriile pe care le numiti site-uri, pagini web and stuff. |
Posted 27 June 2008 - 22:30

nu crezi ca ne iei putin peste picior? 1: eu si multi din cei avansati de aici suntem foarte reticenti la tabele. asta ca sa nu zic ca daca te prind pe strada te scalpz pt "propagarea" acestui mod absolut stupid de a formata un document html. Layoutul in CSS are avantaje si dezavantaje, nu ai descoperit "Sfantul Graal" daca folosesti doar CSS. Cu ce te deranjeaza pe tine cum isi formateaza omul site-ul? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users