Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Alcoolul, , cum scap ? (Din nou)

Solar Assistant - discutii, probl...

inregistrare contract inchiriere ...

FOOTBALL...TOP 10 CHAMPIONSHIPS.....
 Gratar pe gaz incorporabil. Aveti...

Deceptive site ahead

Receptor cablu TV Amiko Mini t2-c...

Am ales bine combinatia jante-anv...
 Baterie moarta si webasto

Acord vecini obligatoriu pentru s...

SPD sau Separator cu fuzibile in ...

Filtre centrala termica
 Ce boli pot indica o jena insupor...

Aproape 100 de medici din Spitalu...

Rulota, home-made, RAR

La multi ani @ccf_cristi!
 

Program de rulat la logon

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
rocknum

rocknum

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 439
  • Înscris: 16.08.2006
Salut.
Am un AD pe un server 2003 si la un anumut user vreau ca atunci cand se logeaza sa ii porneasca notepad-ul automat. Pana acum credeam ca se face de la environment tab de la user properties, dar acela e pt remote sessions.
Cum fac la startup sa porneasca automat notepadul doar pentru un user anume?

#2
cielo

cielo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,523
  • Înscris: 09.02.2004
Incearca asa :

Attached Files


Edited by cielo, 13 June 2008 - 20:32.


#3
rocknum

rocknum

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 439
  • Înscris: 16.08.2006

View Postcielo, on Jun 13 2008, 21:31, said:

Incearca asa :
n-am flashu instalat
stai sa il iau :)

#4
rocknum

rocknum

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 439
  • Înscris: 16.08.2006

View Postrocknum, on Jun 13 2008, 22:18, said:

n-am flashu instalat
stai sa il iau :)
Nu stiu daca ar merge asa intr-un server 2003 envirnoment...  :huh:

#5
cielo

cielo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,523
  • Înscris: 09.02.2004

View Postrocknum, on Jun 13 2008, 23:38, said:

Nu stiu daca ar merge asa intr-un server 2003 envirnoment...  :huh:
Nici eu nu cred ;) - am citit printre randuri si am omis lucrul esential : este vorba de un user din domeniu.
Revin cu alta idee : creezi un script care sa contina :
start C:\Windows\notepad.exe
in %SystemRoot%\sysvol\sysvol\<domain DNS name>\scripts. Pentru a porni acest script poti sa te folosesti de campul Logon script din MMC-ul de definire a userilor din domeniu -> user -> properties -> profile -> logon script

#6
born2lose

born2lose

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,400
  • Înscris: 06.09.2004
pai de ce nu ii faci pur si simplu un .bat in startup? n-o sa fie legat in nici un fel de domeniu, dar o sa ruleze la fiecare logare...

#7
cielo

cielo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,523
  • Înscris: 09.02.2004

View Postborn2lose, on Jun 14 2008, 08:52, said:

pai de ce nu ii faci pur si simplu un .bat in startup? n-o sa fie legat in nici un fel de domeniu, dar o sa ruleze la fiecare logare...
Pai doreste sa faca rularea per user nu per statie iar startup-ul este global nu per user

#8
born2lose

born2lose

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,400
  • Înscris: 06.09.2004

View Postcielo, on Jun 14 2008, 08:56, said:

Pai doreste sa faca rularea per user nu per statie iar startup-ul este global nu per user

just  :)  nu m-am gandit la asta.

#9
rocknum

rocknum

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 439
  • Înscris: 16.08.2006

View Postcielo, on Jun 14 2008, 07:06, said:

Nici eu nu cred ;) - am citit printre randuri si am omis lucrul esential : este vorba de un user din domeniu.
Revin cu alta idee : creezi un script care sa contina :
start C:\Windows\notepad.exe
in %SystemRoot%\sysvol\sysvol\<domain DNS name>\scripts. Pentru a porni acest script poti sa te folosesti de campul Logon script din MMC-ul de definire a userilor din domeniu -> user -> properties -> profile -> logon script
Ok mersi, luni o sa incerc  :coolspeak:  :lol:

Nici ideea cu batch fileu nu e rea pt ca userul respectiv are laptop si nu se logheaza niciodata de la alt calc.
Pe langa Notepad vreau sa ruleze si explorer.exe pt ca am primit plangeri ca la logon cateodata desktopu e gol si tre sa dea logoff si relogin ca sa mearga si banuiesc ca nu ii porneste explorer.exe

Edited by rocknum, 14 June 2008 - 12:31.


#10
born2lose

born2lose

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,400
  • Înscris: 06.09.2004

View Postrocknum, on Jun 14 2008, 13:29, said:

Nici ideea cu batch fileu nu e rea pt ca userul respectiv are laptop si nu se logheaza niciodata de la alt calc.

pai atunci n-are nici un sens sa te complici. bat-ul il scrii in 2 min. solutia lui cielo probabil ca este ok, dar prea complexa pentru ce iti trebuie tie.

#11
rocknum

rocknum

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 439
  • Înscris: 16.08.2006

View Postcielo, on Jun 14 2008, 07:06, said:

Nici eu nu cred ;) - am citit printre randuri si am omis lucrul esential : este vorba de un user din domeniu.
Revin cu alta idee : creezi un script care sa contina :
start C:\Windows\notepad.exe
in %SystemRoot%\sysvol\sysvol\<domain DNS name>\scripts. Pentru a porni acest script poti sa te folosesti de campul Logon script din MMC-ul de definire a userilor din domeniu -> user -> properties -> profile -> logon script

O sa incerc cu logon script. Batchfileul nu ar trebui sa il pun sintr-un folder care e sharuit? sau merge in orice folder?
Deasemeni ma gandeam sa fac acelasi lucru si la computer startup sa ruleze winlogon.exe ca am o problema cu userii care nu isi mai vad iconitele de pe desktop la prima logare

#12
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,292
  • Înscris: 29.11.2001
folderul ala e sharuit in \\domain.name\Sysvol ;)

Primesc vreo eroare de "temporary profile" atunci cand nu-si mai vad iconitele?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate