![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Măgării de la 380 cu AdSENSE?
Last Updated: Jan 20 2010 20:18, Started by
bellairplace
, Mar 07 2008 20:10
·
0

Posted 07 March 2008 - 20:10

Salut.
Nesimtitii de la 380 . ro folosesc iframe dimensionat pentru adsense ? Am dat view source si nu vad decat un div... |
Posted 07 March 2008 - 23:05

Da, ascund logo-ul google si incalca 2 reguli.
1. Ascunderea logo-ului. 2. Modul in care este pus in pagina induce vizitatorul in eroare (mai ales cu titlul "Anunturi Matrimoniale" in header). |
Posted 08 March 2008 - 00:48

Si AdSense ul nu reactioneaza ? ca au trafic la greu aia ...
|
Posted 08 March 2008 - 12:05

ati vazut acum cu tos`ul nou daca faci ceva te judeca nus pe unde
![]() oricum astea de la 380 mari nesimtiti :| |
Posted 09 March 2008 - 19:28

Nu l-au scos, e chiar pe prima pagina, doar ca au modificat inaltimea astfel incat sa nu se observe partea de jos a reclamei unde scrie Anunturi Google.
|
Posted 09 March 2008 - 20:31

dati domne' report si nu mai postati pe forumuri astfel de "magarii", fiecare face ce vrea pe pielea lui, un singur report e de ajuns sa le baneze contul
https://www.google.c...Search=Continue Edited by gumball3000, 09 March 2008 - 20:34. |
Posted 15 March 2008 - 13:32

dadusem si eu acum vreo 7 zile un report, dar vad ca nu se misca nimeni
http://www.google.co...spamreport.html |
Posted 15 March 2008 - 14:55

Citat Vă mulțumim pentru timpul pe care ni l-ați acordat contactându-ne. Raportul dvs. privind o posibilă încălcare a politicii pe un site care afișează anunțuri Google a fost redirecționat către echipa noastră de specialiști pentru investigații suplimentare. Deși este posibil să nu primiți un răspuns la acest raport, în cazul în care ne sunt necesare informații suplimentare vă vom contacta la adresa de e-mail furnizată. Vă mulțumim pentru ajutorul oferit în vederea menținerii calității programului AdSense. |
Posted 15 March 2008 - 18:32

|
Posted 15 March 2008 - 21:41

cred ca au voie, dar textul subliniat in poza de mai jos, induce in eroare
Attached Files |
Posted 15 March 2008 - 22:48

eu nu inteleg ce treaba aveti voi cu ei .. fiecare face ce vrea ... sunteti ofticati sau cum ?
cei care folosesc asa ceva sunt constienti de faptul ca o data si o data vor fi prinsi si li se vor bana conturile .. nu stiu de ce va agitati voi .. va da cineva o bomboana ? |
Posted 16 March 2008 - 12:15

eu nu inteleg ce treaba aveti voi cu ei .. fiecare face ce vrea ... sunteti ofticati sau cum ? cei care folosesc asa ceva sunt constienti de faptul ca o data si o data vor fi prinsi si li se vor bana conturile .. nu stiu de ce va agitati voi .. va da cineva o bomboana ? Daca iti spun ca eu imi fac reclama la website prin AdWords si faptul ca astfel de site-uri folosesc practica de mai sus imi cheltuie mie banii aiurea ce zici ? Tie ti-ar convenii sa platesti aiurea ? |
|
Posted 17 March 2008 - 12:06

Sau ca cei care lucreaza corect pierd, pentru ca astfel se consuma bugetele advertiserilor fara ca acestia sa aiba vreun profit.
|
Posted 18 March 2008 - 20:33

eu nu inteleg ce treaba aveti voi cu ei .. fiecare face ce vrea ... sunteti ofticati sau cum ? cei care folosesc asa ceva sunt constienti de faptul ca o data si o data vor fi prinsi si li se vor bana conturile .. nu stiu de ce va agitati voi .. va da cineva o bomboana ? Invidia e mare. Btw,am vazut cateva situri rusesti de scam cu G ads pe ele, de cel putin 1 an ![]() ![]() ![]() Edited by BabyMaker, 18 March 2008 - 20:44. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users