![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Distributii Linux Live Cd
Last Updated: Sep 06 2012 10:26, Started by
Alucard
, Sep 14 2004 09:07
·
0

Posted 14 September 2004 - 09:07

http://distrowatch.c...php?resource=cd
merita vazut, eu unu am ramas cam incurcat ... sa le iau toate odata, sau pe rand ![]() |
Posted 14 September 2004 - 09:12

Posted 14 September 2004 - 10:12

Bun link-ul. Am facut postul sticky si pt alti doritori. Bravo!
Edited by cianura, 14 September 2004 - 10:13. |
Posted 14 September 2004 - 11:16

1sn.
Cred ca in curand o sa se dezvolte puternic si un segment de utilizatori/fani Live CD. Eu deja ma consider unul dintre ei. Am dat edit ca sa nu mai fac un post. Am gasit ceva interesant despre unul din autorii Hakin9 LIve. http://www.haking.pl...hp?page=authors Konstantin Klyagin, short is Konst, is a software engineer who has been working for 6 years in software development. At his 23 he has about 15 years of overall computers experience. Originally from Kharkov, Ukraine, currently Konst lives in Bucharest, the capital of Romania. He is the author of the popular multi-IM client called centericq distributed under the terms of GPL and a bunch of other useful software. Apart from hacking around he enjoys traveling and discovering new places, photography, reading, writing and updating his own web site at xxxxxxxxxxx. Konst holds MS in Applied Mathematics and speaks Russian, English, Romanian and Ukrainian. ![]() Edited by Alucard, 14 September 2004 - 11:29. |
Posted 20 September 2004 - 11:56

Posted 02 December 2004 - 14:15

![]() Pai ai linux gata instalat si care ruleaza direct de pe cd. Faci economie de timp, spatiu si beneficiezi de aproape toate facilitatile unui linux instalat pe hdd. |
Posted 08 December 2004 - 16:25

Alucard, on Sep 14 2004, 11:16, said: ... Am gasit ceva interesant despre unul din autorii Hakin9 LIve. http://www.haking.pl...hp?page=authors Konstantin Klyagin, short is Konst, is a software engineer who has been working for 6 years in software development. At his 23 he has about 15 years of overall computers experience. Originally from Kharkov, Ukraine, currently Konst lives in Bucharest, the capital of Romania. He is the author of the popular multi-IM client called centericq distributed under the terms of GPL and a bunch of other useful software. Apart from hacking around he enjoys traveling and discovering new places, photography, reading, writing and updating his own web site at xxxxxxxxxxx. Konst holds MS in Applied Mathematics and speaks Russian, English, Romanian and Ukrainian. Se spunea acolo, daca mai tin bine minte, ca a absolvit facultatea pe la 19 ani si ca lucreaza la o firma de soft din Iasi (nu stiu daca intre timp s-a mutat in Bucuresti); parca a realizat, pe langa centericq si un mediu IDE pentru linux, foarte popular (motor cred ca-i zice!?) ![]() |
Posted 13 December 2004 - 13:42

Intrebare ...deshi poate szuna cam aiurea ......pe distributiile de CD poti sa ....cum sa zic ...sa rulezi un server de net., mail ..etc ??? adika merge el direct asha sau ar trebui sa faci un CD customizat in care sa-ti pui ceea ce ai nevoie ???
Sper sa se inteleaga ce-am intrebat ..... ![]() |
Posted 15 December 2004 - 15:26

warrior, on Dec 13 2004, 13:42, said: Intrebare ...deshi poate szuna cam aiurea ......pe distributiile de CD poti sa ....cum sa zic ...sa rulezi un server de net., mail ..etc ??? adika merge el direct asha sau ar trebui sa faci un CD customizat in care sa-ti pui ceea ce ai nevoie ??? Sper sa se inteleaga ce-am intrebat ..... ![]() |
|
Posted 24 January 2005 - 13:13

ba care e gentoo linux ultimu.
eu am gasit 2004.3 asta o fi? |
Posted 14 March 2005 - 15:54

s-a uitat cineva pe mepis?!? mioe mi se pare cel mai tare
![]() ![]() |
Posted 19 March 2005 - 22:38

kurt_12003, on Mar 14 2005, 15:54, said: s-a uitat cineva pe mepis?!? mioe mi se pare cel mai tare ![]() ![]() Din pacate (sau din fericire) apt-get nu iti ia patchuri de securitate, el ia ultima versiune a programului disponibil exemplu: #apt-get update && apt-get upgrade in loc sa faca update cu patch-uri, va face upgrade-uri la toate programene si librariile din so. traficul fiind foarte mare ( ![]() Pana acum mi-se pare cel mai fain linux. Cel mai usor. Si ma bucur ca am scapat de rpm-uri ![]() Edited by fish_b0oy, 19 March 2005 - 22:41. |
Posted 29 March 2005 - 07:03

Posted 29 March 2005 - 07:18

dav|d, on Mar 29 2005, 07:03, said: Da, m-am uitat eu pt ca voiam sa testez niste hardware. Cam complicat procesul de bootare, nu m-am uitat sa vad cum sint aranjate si cit de curate sint scripturile acolo, versiunea live nu are suport pt mp3, nici mplayer, nici xmms (aveam nevoie de ele pt un test rapid la placa de sunet). Window manager bazat pe Gnome, aranjat mai bine decit la alte distributii. Ximian, ceea ce bine. Faza cretina, initializare network prin dhcp (e ok la o adica) si apoi un ntp scurt la ei pt setarea ceasului. Intrucit cu internetul eram in plop la momentul respectiv, mi-a mincat 2 minute ca sa dea failure si sa continue cu celelalte servicii. La ce naiba mi-o fi trebuind mie ntp sa-mi setez ceasul, asta nu stiu. |
Posted 29 March 2005 - 13:49

culmea mie mi-a mers umbutu live cd foarte bine....
intradevar e adevarat ce zici cu filmele si muzica...dar oricum mi-a vazut placa de sunet...din prima....bine...nu se compara cu suse...dar merge |
|
Posted 22 July 2005 - 16:06

toni.p, on Nov 2 2004, 22:39, said: O alta distributie live-cd populara este Gentoo. Hopa ! Nu e chiar asa cu Gentoo. Este adevarat ca este o distributie populara dar chiar nu se considera a fi live-cd. Sa nu inducem in eroare auditoriul ![]() Ea intra in categoria source-based distributions . Cu totul altceva ![]() Pt. eye-candy recomand PC Linux OS -- o distributie derivata din Mandrake(driva) si intretinuta de Texstar - omul care a adus un foarte mare plus de valoare la Mandarke&Co. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users