![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
datorie neplatita
Last Updated: Feb 14 2008 10:59, Started by
cripo71
, Feb 13 2008 19:52
·
0

Posted 13 February 2008 - 19:52

Salut tuturor,
As vrea sa expun urmatorul caz:am vandut unui individ un imobil.Tipul nu avea toti banii asa ca am hotarat sa-l imprumut cu 10 mii eur.Am facut un contract de imprumut in fata notarului.Timpul a trecut si evident ca nu am mai vazut banii (doar traim in Romania...),asa ca m-am adresat unui executor judecatoresc.Problema e ca individul caruia i-am imprumutat banii nu are nimic pe numele sau ,dar are vreo 4 societati comerciale care merg f bine.Am reusit de i-am scos ceva date de la camera de comert si de la adm financiara din care rezulta ca societatile lui au spatii,active,etc ,dar el ca si persoana privata nu are nimic.Executorul judecatoresc l-a instiintat ca s-a deschis o actiune impotriva lui,iar acum am un termen la judecata pentru a demara procesul de executare silita.Intrebarea mea e:poate judecatorul sa spuna ca asupra societatilor nu se poate pune sechestru?Ca persoana privata e una si cea juridica alta?Executorul nu prea m-a lamurit cu un raspuns competent.A spus ca vedem dupa primul termen.Are cineva idee ce se poate face?Poate e cineva care a mai trecut prin asa ceva.Multumesc. |
Posted 14 February 2008 - 10:59

Salut tuturor, As vrea sa expun urmatorul caz:am vandut unui individ un imobil.Tipul nu avea toti banii asa ca am hotarat sa-l imprumut cu 10 mii eur.Am facut un contract de imprumut in fata notarului.Timpul a trecut si evident ca nu am mai vazut banii (doar traim in Romania...),asa ca m-am adresat unui executor judecatoresc.Problema e ca individul caruia i-am imprumutat banii nu are nimic pe numele sau ,dar are vreo 4 societati comerciale care merg f bine.Am reusit de i-am scos ceva date de la camera de comert si de la adm financiara din care rezulta ca societatile lui au spatii,active,etc ,dar el ca si persoana privata nu are nimic.Executorul judecatoresc l-a instiintat ca s-a deschis o actiune impotriva lui,iar acum am un termen la judecata pentru a demara procesul de executare silita.Intrebarea mea e:poate judecatorul sa spuna ca asupra societatilor nu se poate pune sechestru?Ca persoana privata e una si cea juridica alta?Executorul nu prea m-a lamurit cu un raspuns competent.A spus ca vedem dupa primul termen.Are cineva idee ce se poate face?Poate e cineva care a mai trecut prin asa ceva.Multumesc. In primul rand, e vorba de doua persoane distincte. Nu poti pune sechestru pe firme, dar persoana fizica primeste dividende de la acste firme deci, realizeaza venituri pe care firmele le declara in contul sau. Pe baza acelor venituri p[oti sa-l pbligi sa-ti achite creanta |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users