Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme sistem audio mașina

Radio care se incinge

problema -amplificator cu tranzis...

Retragere bani din cont inainte d...
 Plata cu cardul si bacsisul

Primire bani din Danemarca prin N...

Alerta securitate Fedora Linux 40...

Problemuțe sistem audio ma&#...
 Renovare balcon

installation has failed there was...

Montura polara.....

Sfat inchiriere locuinta unei per...
 Sursa stereo -> amplif mono

Dan Blondu vs. Marian Piciu

Side - Antalya

Nume fetita - international dar c...
 

Inca O Intrebare Despre Isa Server.

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
muntos

muntos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 03.08.2002
Stiu ca printre altele se afla si ISA la nou deschisa sectiune,dar sincer cred ca acolo ar trebui sa posteze numai oameni cu cunostinte temeinice si intrebari serioase. Cea ce nu-i cazul meu... :(

Am un calculator pe care ruleaza Windows98 care va intra in curand in retea (domeniu) cu noi  si vrea acces la Internet.
ISA 2004 este configurat sa accepte doar clientii autentificatii si doar pe cei de firewall (Firewall clients).
De asemenea exista reguli in ISA care permit numai unor anumiti useri (luati din ActiveDirectory) sa acceseze Internetul.
Acum nu stiu ce se va intampla cu acest Win98,din moment ce el nu poate da join la domeniu.Clientul de Firewall ISA poate fi instalat pe Win98 ,dar eu nu inteleg cu ce/cum se va autentifica el si daca va putea accesa Internetul in aceasta configuratie?
N-am mai incercat niciodata pe Win98,si maine n-as vrea sa ma trezesc in fata unei situatii jenante cand ma duc sa-l configurez .
Multumesc mult !

#2
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
l-am mutat pentru ca nu a pus nimeni aici restrictii pe baza nivelului de cunostinte .. este vorba doar de ce environment ai ...

ok, pentru ceea ce vrei tu recomand sa instalezi Directory Services Client  (pentru o mai buna integrare cu Active Directory) ... dsclient.exe, il gasesti pe CD-ul de W2k server. Altminteri, nu este nici o problema sa te autentifici la domeniu de pe un calc cu 98 (hmm, exceptand cazurile in care ai niste setari de securitate mai restrictive pe DC, e.g. SMG signing).

http://yellowbugcomp...ndomain.html#98

de ce spui ca nu poate face join domain ?

#3
muntos

muntos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 03.08.2002
Eh,din vasta mea experinta in domeniul retelelor,adica din vara asta,traiam eu cu impresia ca doar sistemele cu Windows 2000 si Windows XP Pro pot sa se autentifice la un domeniu.
Si nici acum nu inteleg,cum Windows 98 ar putea si Windows XP Home nu ?
"Domain membership - Home Edition cannot be used to logon to an Active Directory domain. For obvious reasons, the Domain Wizard is also missing in Home Edition. "

Eu am Win2k3.Exista si pe acest CD dsclient.exe ?

#4
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
nu, pe w2k3 nu exista ... da un search pe net, ca trebuie sa il gasesti la download ...

later: uite ca l-am gasit
http://www.iss.soton...bs/dsclient.exe

XP Home Edition e altceva, mai precis e un produs de marketing ... practic e un XP fortat sa mearga in carje ;)

ai grija cu w2k3, ca este mai restrictiv la securitate ... vezi mai jos ca sa nu ai surprize:
http://support.micro...kb;en-us;555038

.... pe tine te intereseaza partea cu SMB signing si autentificare pe NTLM v2.

spor!

Edited by PreTXT, 10 September 2004 - 16:17.


#5
muntos

muntos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 03.08.2002
Multumesc mult de tot ! Va spun maine daca a mers sau daca am avut probleme !

#6
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,397
  • Înscris: 29.11.2001
si totusi ... clientii 98 AU acces la unele resurse ale unui domeniu CHIAR daca nu fac parte din acel domeniu, atata timp cat userii sunt identici cu cei de pe domeniu ... Nu e valabila si la ISA Client (nu shtiu, nu incercat).

#7
muntos

muntos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 03.08.2002
M-am chinuit azi 5 ore si pana la urma am renuntat :(
Am instalat WinXp pe calc respectiv,desi e un P3 550 cu 64MB Ram.Surprinzator se misca acceptabil pentru browsing and stuff...
Am incercat tot,am instalat  Directory Services Client ,am facut tot ce scria pentru NTLM v2 si SMB,dar n-a vrut sa mearga.Nu stiu unde greseam dar imi dadea ori "The domain password you supplied is not correct or acces to your logon server has been denied" ori ceva de genul ca parola n-a putut fi verificata de un domain controller.
Multumesc inca o data tuturor !
Pe data viitoare :) !

#8
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
hmm ... regret ptr. asta ... sa inteleg ca nu reuseai autentificarea  la DC ? probabil ar fi ajutat daca urmareai exact pe security log de pe DC ce inregistra in momentul in care incercai sa te autentifici ...

pot sa iti confirm ca mi-a mers de pe un Win95 .. cu aat mai mult ar fi trebuit sa mearga pe W98 ...

anyway, spor ! :oK:

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate