Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Nelamurire instalare internet

Cheie licenta Windows11

Sfat plantare arbori pentru o mic...
 rachiu din gemuri si dulceturi

Bara de cautare sa o mut jos?

Accesorii multitool Black and Dec...

Suma maxima.
 Pilonul II - date de piata, tendi...

Geam la baie: va place sau nu va ...

izolație balcon exterior

Izolatie balcon inchis
 Device atasat instalatie PV

Greseala mp - 1/2 - in actul de v...

[CUM] SPV ANAF - Gestionare cont ...

Presiune gaz scazuta
 

canon MP140

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
covidiualin

covidiualin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 06.01.2008
acum cateva saptamani am cumparat o multifunctionala canon MP140 din carrefour pentru ca era la promotie si mi s-a parut un pret bun. problemele au aparut dupa ce am listat cateva proiecte si s-a terminat cartusul negru care este PG-37 si cel color CL-38. cartusul negru i-am facut refil la o firma pentru ca era prima incarcare la acest cartus si am zis sa nu il stric eu din prima. la intrebarea celor de la firma cum sa resetez cartusul negru la imprimanta acestia mi-au zis sa tin 30 de secunde pe butonul on/offf dar degeaba ca nu a mers. dupa cautari intense pe net si forum am incercat mai tot ce se putea incerca de la alte modele de la canon. resetarea de la canon MP180 se potriveste perfect cu cea la MP140, cel putin la mine a mers. ca sa nu mai cautati pana inebuniti pe net o sa adaug in continuare exact ce trebuie sa faceti pt resetarea cartuselor la acest model de multifunctionala.

Metoda prin care se reseteaza EPROM-ul si Ink Counter-ul la MP 180 este urmatoarea:

1. Tineti apasat CANCEL/RESUME (butonul rosu) cand imprimanta e stinsa si apoi apasati ON/OFF continuand sa tineti apasat CANCEL.
2. Dati dumu' la CANCEL dar tineti in continuare ON/OFF apasat
3. Apasati CANCEL de doua ori si apoi eliberati ON/OFF.
4. Imprimanta va intra in meniul EPROM si va aparea pe display Canon idle (adica va aparea 0).
5. Butonul ON/OFF trebuie sa fie aprins.
6. Apasati CANCEL astfel:
- o data pentru a printa o pagina de service EPROM
- de doua ori pentru a printa informatii despre EPROM
- de trei ori pentru a reseta EPROM
- de patru ori pentru a reseta cartusele

Dupa ce alegeti una din optiuni apasati o data ON/OFF. Asteptati sa lucreze imprimanta. Cand s-a oprit din lucru puteti inchide apasand ON/OFF o data sau de doua ori.
Daca ati optat pentru resetarea cartuselor (CANCEL de 4 ori) ridicati capacul si scoateti cartusele.
Porniti imprimanta iar la mesajul de eroare cartuse dati OK. (daca o sa apara, in cazul meu nu a aparut asa ceva)
Puneti cartusele la loc si ar trebui sa fie totul OK.



acum sunt foarte multumit de multifunctionala.
mult suces la resetarea cartuselor.  ;)

#2
stefan_jr

stefan_jr

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 27.02.2007
Mersi de sfaturi...am si eu, inca nu s-au terminat cartusele, dar e bine de stiut !!!

#3
vulcaneanul

vulcaneanul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 411
  • Înscris: 26.08.2005
multam de ceea ce ai facut, chestia e ca si eu am tot un mp140 , am incercat sa fac exact ceea ce ai spus mai sus, am facut
pasul 1 si 2 mi-au reusit, 3 nu cred, iar 4 nici cum. totusi ce ma intereseaza
"Daca ati optat pentru resetarea cartuselor (CANCEL de 4 ori) ridicati capacul si scoateti cartusele."
intru in service mode fara cartuse? sau...... am incercat credema dar nimic. am mai auzitg un zvon ca cica sa tin butonul reset apasat 5 secunde, dar in care mod?

#4
dezertorul_nike_2

dezertorul_nike_2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 373
  • Înscris: 11.06.2007
eu nu reusesc de nici o culoare, tot la punctul 4 ma blochez si eu.........

#5
dezertorul_nike_2

dezertorul_nike_2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 373
  • Înscris: 11.06.2007
Cand vreau sa scot ceva la imprimanta imi zice:

The printer is offline.
Check that the printer cable is connected and the printer power is on.

Si cum sta treaba cu refilu, se gaseste un aparat micut care sa poata face refill la cartuse?

Edited by dezertorul_nike_2, 30 August 2008 - 13:48.


#6
Campers

Campers

    Just ..tired of this shit ..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,409
  • Înscris: 24.04.2006
io am un mp210 si merge pana la pasul 4
apoi , am incercat de 2 ori cancel(sa fiu sigur ca e acelasi meniu) si printeaza informatii despre ala.
dar daca apas de 4 ori , ce fac ? apas de 4 ori , dupa care inchid imprimanta , scot cartusele ,o deschid , si cand zice k n are i le bag inapoi ? sau apas doar o data pe on off fara sa se inchida , dupa care scot cartusele , inchid clapa , zie k n are cartuse , deschid clapa , le bag inapoi ? :-/

#7
coty_b0g

coty_b0g

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 14.05.2007

 Campers, on Sep 2 2008, 01:25, said:

io am un mp210 si merge pana la pasul 4
apoi , am incercat de 2 ori cancel(sa fiu sigur ca e acelasi meniu) si printeaza informatii despre ala.
dar daca apas de 4 ori , ce fac ? apas de 4 ori , dupa care inchid imprimanta , scot cartusele ,o deschid , si cand zice k n are i le bag inapoi ? sau apas doar o data pe on off fara sa se inchida , dupa care scot cartusele , inchid clapa , zie k n are cartuse , deschid clapa , le bag inapoi ? :-/
  Voi cum scoateti cartusele cand e inchisa?

#8
kriss2005

kriss2005

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 12.08.2006
pasii 1-3 merg perfect, insa dupa ce il fac pe al 4-lea, ridic capacul, dar cartusele nu vin in pozitia in care sa le pot scoate ... in concluzie, nu stiu ce le pot face ... MPTool nu functioneaza cu Mp140 ...  :mellow:

#9
_NiCKo_

_NiCKo_

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 24.03.2008
Sfatul meu: lăsați deoparte MPTool dacă nu vă pricepeți. Riscați să ștergeți EEPROM-ul, ceea ce cred că s-a întâmplat la dezertorul_nike. Uneori MPTool merge, alteori nu.

La MP210, MPTool nu merge!

Nu știu sigur dacă se aplică și pt. MP140, dar puteți aplica metoda de resetare valabilă la MP210 fără a risca nimic. Când se afișează atenționarea ink out, apăsați butonul stop/reset timp de câteva secunde până când imprimanta începe să încarce. După aceea counterul cartușului se dezactivează, adică nu va mai arâta câtă cerneală se află în cartuș.

#10
kriss2005

kriss2005

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 12.08.2006
update: metoda functioneaza (oarecum) daca la pasul 4 apasati de 2 ori pe on/off rapid, apoi ridicati capacul. Dupa reboot, softul de intretinere recunoaste cartusele ca fiind noi introduse, insa nivelul aratat este la fel ... tind sa cred ca este ceva legat de model, de vreme ce MPTool nu o suporta.

asta este, sa clipeasca cat o vrea, numai sa ma tina cartusele :)

#11
puyshor

puyshor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 20.12.2006

 dezertorul_nike_2, on 30th August 2008, 14:43, said:

Cand vreau sa scot ceva la imprimanta imi zice:

The printer is offline.
Check that the printer cable is connected and the printer power is on.

Si cum sta treaba cu refilu, se gaseste un aparat micut care sa poata face refill la cartuse?

Din "Printer and Faxes" sterge imprimanta canon, apoi se va reinstala driverul si va merge.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate