programator 16f877
Last Updated: Aug 27 2004 14:56, Started by
alicumircea
, Aug 23 2004 20:29
·
0

Posted 23 August 2004 - 20:29

cine ma ajuta cu o schema simpla de programator pt 16F877 pls...
|
Guest_boogie_*
Posted 24 August 2004 - 11:16

daca scrii un bootloader in el cu un programator, apoi poti sa il programezi cu portul serial ori de cate ori ai nevoie!!!
|
Posted 24 August 2004 - 12:12

Da, ce te faci ! cind aplicatia ta foloseste portul serial ? Baga mufa ! Scoate mufa ? Solutia profesionala este ICSP, ca doar de aia a fost inventata
aceasta facilitate. Don Mario |
Posted 25 August 2004 - 21:03

ciombe: deci doua zile am tot citit pe forumul de pe izatech de-am crezut ca-mi sar capacele cu schemele alea corectate si iarasi corectate. Eu pana acum n-am avut habar de PIC si daca nu am o schema clara si care a fost testata cu 16F877 simt ca o sa-mi prind urechile, asa ca te rog si va rog mult aveti mila de mine si dati-mi o schema calumea si daca se poate si ceva documentatie.
Aveti mila!!!! |
Posted 25 August 2004 - 22:29

n u ai treaba cu sosul si bagatul mufei
oui un push button pe MCLR, si atunci cand il scrii pe seriala apesi push buttonul si nu ai nici o treaba!!!!!!!!!!!!!!1 |
Posted 26 August 2004 - 10:27

alicumircea : vezi ca este pe izatech un prog dat de mine,pe paralel,cu schema si cablaj.Nu cea corectata de nenumarate ori !
Schema aia o folosesc de 4 ani cu toate PIC-urile care sau gasit pe la noi si nu am avut nici o problema de programare pina acum. pannther : vad ca ai o mare experianta in PIC-uri ! ? iti doresc mult succes in continuare ! Don Mario |
Posted 26 August 2004 - 20:15

ok. super! mersi ciombe. Zi-mi si mie, ai reusit ceva cu XPORT-ul ala? poti sa pui ceva schema? M-ar interesa si pe mine chestia asta. Zi-mi exact cum se numeste sa caut si eu prin magazine.
|
Posted 27 August 2004 - 10:12

Am reusit, dar trebuie sa recunosc ca nu a fost deloc usor ! Nu cred ca schema este problema ! Cred ca cele aproape 3 mil,cit costa XPort-ul sunt problema.Despre partea tehnica sunt foarte multe de discutat,mai ales despre aplicatiile posibile care sunt nenumarate si "de viitor".
Don Mario |
Posted 27 August 2004 - 14:56

aha.... Cred ca intai ar trebui sa-mi construiesc programatorul, nu?
In cluj la vitacom un 16F877 e 444.538 lei. Cam mult! Mi-ar trebui un display LCD pe 2 randuri 16 caractere. Stie cineva un cod sau o denumire, pt ca vanzatorii astia de la magazine se uita cam de sus la mine cand le cer ceva si nu stiu denumirea.... |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users