Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
ajutooor!
Last Updated: Dec 18 2007 14:38, Started by
nelu27
, Dec 18 2007 14:21
·
0
#1
Posted 18 December 2007 - 14:21
am cumparat in toamna struguri di soiurile feteasca, riesling si hanburg si am facut vin, insa si la ora actuala este in fierbere(fermentare).Il tin in beci la o temperatura constanta de cca.10 grade celsius.Nu stiu ce sa fac, sa il trag de pe drojdie sau sa-l las sa fermenteze in continuare? Se poate deteriora in cazul cand il las sa fermenteze in continuare? :rolleyes:
|
#2
Posted 18 December 2007 - 14:38
nelu27, on Dec 18 2007, 14:21, said: am cumparat in toamna struguri di soiurile feteasca, riesling si hanburg si am facut vin, insa si la ora actuala este in fierbere(fermentare).Il tin in beci la o temperatura constanta de cca.10 grade celsius.Nu stiu ce sa fac, sa il trag de pe drojdie sau sa-l las sa fermenteze in continuare? Se poate deteriora in cazul cand il las sa fermenteze in continuare? :rolleyes: |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users