Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Tortellini
Last Updated: Dec 07 2007 15:09, Started by
maxy
, Nov 29 2007 09:52
·
0
#1
Posted 29 November 2007 - 09:52
Titlul spune tot. Unde ati mancat tortellini buni in capitala? Cat au costat?
Cred ca cea mai buna portie pe care am mancat-o a fost la Trattoria il Calcio, 23, tortellini serviti cu sunca, ciuperci, multa mozzarella si parmezan, proaspat scosi de la cuptor. |
#2
Posted 01 December 2007 - 23:40
Sunt buni acolo , dar mai bine ii faci acsa si te costa de 2 ori mai putin,si calitatea de 2 ori mai buna ! Daca vrei iti dau reteta.
|
#4
Posted 03 December 2007 - 10:49
Reteta, da, desi nu sunt bucatar prea bun.
Totusi, recomandati si niste locuri. Nimeni nu mai mananca in oras? |
#5
Posted 03 December 2007 - 14:21
Bebeluska, on Dec 3 2007, 10:01, said: golanski, te rog, pune reteta. |
#6
Posted 03 December 2007 - 15:07
maxy, on Dec 3 2007, 10:49, said: Reteta, da, desi nu sunt bucatar prea bun. Totusi, recomandati si niste locuri. Nimeni nu mai mananca in oras? Eu da, insa nu tortellini. :) golanski: acei tortellini pe care ii fierbem, ii preparam noi, sau ii cumparam gata facuti de undeva? Edited by Bebeluska, 03 December 2007 - 15:08. |
#7
Posted 03 December 2007 - 17:28
Bebeluska, on Dec 3 2007, 15:07, said: Eu da, insa nu tortellini. :) golanski: acei tortellini pe care ii fierbem, ii preparam noi, sau ii cumparam gata facuti de undeva? |
#8
Posted 04 December 2007 - 19:39
O sa incerc si eu, cat de curand. Mai exact, saptamana viitoare :).
|
#9
Posted 05 December 2007 - 00:48
Tin minte cand o matusa de-a mea imi facea coltunasi.. erau deliciosi.
Prima oara cand am vazut ca a cumparat mama tortellini m-am bucurat enorm aducandu-mi aminte de mancarea matusii mele care nu am mai gustat-o de cel pun 15 ani. Gustandu-i mi s-a intors stomacul pe dos, sunt oribili! Aluatul e acceptabil, dar ce e in interior are un gust atat de chimic incat ma termina. Eu va sfatuiesc sa cautati o reteta.. desi cred ca se fac cu aluat de taieteti care e foarte usor de facut si in interior puteti pune ce vreti si ce va place, veti vedea diferenta. |
#10
Posted 05 December 2007 - 07:37
Ai dreptate...si eu am intalnit unele sortimente care ori erau cu carne,ori cu ricotta , ori cu branza...erau la fel ! Aia de la barilla au fost cel mai ok ! Dar daca ii faci in casa...mama , mama ! Exact sunt precum coltunasii care se fierbeau !
|
|
#11
Posted 05 December 2007 - 14:38
golanski, on Dec 5 2007, 07:37, said: Ai dreptate...si eu am intalnit unele sortimente care ori erau cu carne,ori cu ricotta , ori cu branza...erau la fel ! Aia de la barilla au fost cel mai ok ! Dar daca ii faci in casa...mama , mama ! Exact sunt precum coltunasii care se fierbeau ! |
#12
Posted 07 December 2007 - 15:09
Daca nu-mi recomandati, macar lansati-mi o invitatie cand mai faceti. Aduc vinul. :D
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users