Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Interzis cardiacilor, pardon, pofticiosilor !
Last Updated: May 26 2021 21:49, Started by
MAK
, Nov 04 2007 21:22
·
0
#775
Posted 19 August 2013 - 15:59
Daca puteti sa cumparati vreodata mici de Coniflor (Reghin, MS) recomand cu gura plina .
Am mancat mici in multe locuri din Romania, inclusiv de-aia facuti acasa, de la Dealul Negru pana la Piatra Craiului, de la Cocosatu' pana la Attila de la Satu Mare, unii mai buni, altii ca talpa papucului, insa astia-s de departe cei mai buni pe care i-am mancat in viata mea. A, si ce-i mai important: de cand am mancat prima data in 2011, nu si-au schimbat gustul asa cum fac alti producatori (unii mai incearca o Pasta Combi2 de mici, altii Praf de Fum de la alt producator, unii schimba furnizoruil de texturat de soia, etc.) Astia-s buni, punct. Din pacate, nu se gasesc decat in zona Reghinului, nu-s nici macar sigur ca s-or gasi in Tg.MS, nu mai vorbim de Cluj, Alba sau alte orase mai indepartate. Ideea e ca daca aveti drum prin Reghin, sau daca stiti pe cineva care merge, rugati-l sa va ia macar 2 tavi. Am luat 6 tavi de mici de-alea marisoare, 90 lei. Am mancat de simteam ca ne pleznesc nasturii la pantaloni iar cand am terminat, a fost singura data cand am vazut ca lumea sterge oala une-au fost micii cu o bucata de pita. Am auzit lucruri bune si despre celelalte mezeluri de-ale lor, insa nu stiu nici ce fac, nici ce gust au, ca in afara de mici n-am incercat inca nimic de la ei. Edited by Bwwlan, 19 August 2013 - 16:01. |
#777
Posted 21 August 2013 - 10:42
Nu stiu sigur, insa presupun ca da. Eu am cumparat direct din fabrica. Suna la ei (Google) si intreaba
|
#778
Posted 21 August 2013 - 14:31
OK. Am găsit fabrica, e spre dreapta din Reghin. Am pus locația lor pe iGo la favorite.
|
#779
Posted 21 August 2013 - 15:33
De la Reghin vii pe DJ153C disnpre stanga, cum se vede in fotografie. Acolo unde e "A"-ul, fabrica e pe partea stanga a drumului pe sensul de mers.
untitled.JPG 180.09K 52 downloads |
#780
Posted 24 August 2013 - 18:08
Scoici si sardine .
Nu face parte din categoria grea dar este delicios un asemenea gratar. Attached Files |
#781
Posted 13 October 2013 - 20:48
Marius3k, on 13 octombrie 2013 - 20:22, said:
...Hai cu pozele pentru "cardiaci"! IMG_3063.JPG 375.53K 131 downloads IMG_3064.JPG 426.58K 134 downloads IMG_3065.JPG 428.87K 135 downloads IMG_3069.JPG 388.84K 125 downloads IMG_3100.JPG 346.2K 156 downloads Asta, tot aici ? IMG_3223.JPG 233.71K 154 downloads |
#783
Posted 29 June 2014 - 20:57
De azi
uploadfromtaptalk1404068157721.jpg 65K
77 downloads
uploadfromtaptalk1404068176278.jpg 68.24K
78 downloads
uploadfromtaptalk1404068201429.jpg 63.54K
82 downloads
uploadfromtaptalk1404068226016.jpg 70.19K
80 downloads[IMG][/IMG]
|
#784
Posted 01 July 2014 - 21:31
Weekendul trecut, la Friedrichshafen:
2014-06 15 copy.jpg 220.59K 137 downloads 2014-06 18.jpg 97.33K 139 downloads 2014-06 21.jpg 129.7K 126 downloads 2014-06 29 copy.jpg 164.25K 131 downloads 2014-06 30 copy.jpg 168.8K 126 downloads |
|
#785
Posted 07 December 2014 - 19:49
Ati pregatit materialul pentru gratar ?
Attached FilesEdited by mihai!, 07 December 2014 - 19:50. |
#787
Posted 08 December 2014 - 10:00
A mai spus cineva insa nu consider ca este devreme. Ii bag oricum la congelator. Ce conteaza o saptamana ?
Weedul viitor ( 13-14 decembrie) fac toba, lebarul, sunculita iar in weekendul 20-21 plec linistit la plimbare. Edited by mihai!, 08 December 2014 - 10:01. |
#788
Posted 06 July 2018 - 11:08
#790
Posted 04 August 2018 - 17:47
ce culoare frumoasa au pulpele alea. ai folosit un ingredient mai special?
|
#791
Posted 04 August 2018 - 19:51
Au stat in maglavais de ceva condimente si miere; cumnatul face experimentele astea cu sosuri si baituri, daca te intereseaza in mod deosebit o sa il intreb ce a mai fost in afara de miere.
|
#792
Posted 04 August 2018 - 21:23
as fi interesant, pt ca culoare e foarte interesanta si sunt convins ca gustul o fost pe masura
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users