Fahrenheit 9/11
Last Updated: Nov 30 2004 01:23, Started by
strangelove91
, Jul 13 2004 05:28
·
0

Posted 22 July 2004 - 01:34

Pai tocmai despre asta e vorba...interese!
Ai vazut interesele si combinatiile lui Bush. Nu garanteaza nimeni ca venirea democratilor va insemna un nou inceput, insa sa-l lasi pe macelarul ala sa continue mi se pare o amenintare la adresa umanitatii. Oricum...tot nu inteleg cum ai ajuns la concluzia ca incercarea de a dezvalui adevarul poate face rau ! |
Posted 22 July 2004 - 11:21

Eu am vazut screenaru', am vazut si Canadian Bacon si Wel to Columbine si cateva emisiuni pe Extreme. Tipu e tare , e un documentar argumentat. Stie cineva situ de unde poti downloada gratuit filmul ?
|
Posted 22 July 2004 - 11:50

filmul e o parodie de fapt... conspiratzii.. adevaruri trunchiate... prezentate asgha cum trebuie ca sa "dea bine" in a sustzine ideea lu' Moore.
tipul e roshu cred eu... bowling for columbine a fost la fel de tendentzios... ma distreaza comentariile bucureshtene la adresa societatzii americane... lol strangelove: cred ca te'am mai intrebat acu catziva ani.. daca nu'tzi place in us, ce cautzi aici? de ce nu te duci unde tze bine? |
Posted 27 July 2004 - 20:40

si nu inteleg, acuma daca e in america ar trebuie sa ii pupe in fund indiferent ce se intampla (adica asa cum faci tu de exemplu) ???
sau noi ca suntem in romania ar trebui sa "sarim in sus" de bucurie ce roz sunt lucrurile aici si ca ne dubleaza bombonel salariile si ca am intrat in OTAN si ca o sa intram in .UE etc. etc. ?? |
Posted 28 July 2004 - 21:43

fimul e genial, vorba lui [big_ipaq] la fel si Moore... am vazut si Bowling for Colombine... e in acelasi stil... cum va explicati ca desi a fost lansat si pe net, el a facut incasari de aproape 100 M $?
cea mai tare faza cand s-a dus asta sa inroleze copii de senatori.. acolo se vede cum sta treaba de fapt... strigi susu si tare ca esti patriot si "soldatii trebuie sa lupte bla bla" da nu ti-ai trimite copilul acolo! |
Posted 29 July 2004 - 13:53

Quote Originally posted by galiev Eu am vazut screenaru', am vazut si Canadian Bacon si Wel to Columbine si cateva emisiuni pe Extreme. Tipu e tare , e un documentar argumentat. Stie cineva situ de unde poti downloada gratuit filmul ? Cred ca nu ai dreptate. Daca ala e roshu, tu esti "verde", if u know what I mean. ![]() Chiar cu titlu de inventar, filmul asta spune multe. Nu facem comentarii bucurestene la adresa SUA, ci doar ne dam seama ca n-am inventat noi roata. Ain ostri vor sa fie ca ai vostri. Referitor la film, daca ce spune ala acolo e 25% adevarat e grav. Si asa ne dam seama ca Teoria Conspiratiei nu e chiar o poveste. Cred ca iti aduci aminte ca in Al Doilea Razboi Mondial, tancurile Panzer aveau motoare Sherman, productie SUA. Stii ce a insemnat de fapt Pearl Harbour? De ce a intrat SUA in razboi tirziu? Eu cred ca de filme de astea avem mai multa nevoie decit de Spiderman si restul de porcarii. S-auzim numai de bine! ![]() |
Posted 29 July 2004 - 15:53

Quote Originally posted by add fimul e genial, vorba lui [big_ipaq] la fel si Moore... am vazut si Bowling for Colombine... e in acelasi stil... cum va explicati ca desi a fost lansat si pe net, el a facut incasari de aproape 100 M $? Doar nu-ti imaginezi ca fiecare vrea sa vada un film pe monitor sau asteapta sa-i faca download de pe diferite surse, unele dintre ele potential periculoase. In general daca vrei sa vezi un film (bun) te duci la cinema... experienta este complet diferita fata de ce-ti poti oferi acasa de pe internet. :asthanos: |
Posted 03 August 2004 - 15:20

Fahrenheit 9/11 a fost interzis in Kuwait.
"We have a law that prohibits insulting friendly nations, and ties between Kuwait and Saudi Arabia are special," Abdul-Aziz Bou Dastour, cinema and production supervisor at the Information Ministry tells the AP. He adds that the documentary "insulted the Saudi royal family by saying they had common interests with the Bush family and that those interests contradicted with the interests of the American people." |
Posted 03 August 2004 - 19:00

... in schimb se difuzeaza din greu (public) in CUBA ... politrucii lui Fidel au descoperit America... lol
:asthanos: |
Posted 27 August 2004 - 14:32

Quote Originally posted by strangelove91 ...e demult disponibil pe internet... |
|
Posted 27 August 2004 - 15:35

@Lady
Unde gasesc "cinema"-urile astea de care tot vorbesti? Sau e alta chestie pe care numai voi, norocosilor, o aveti ? |
Posted 27 August 2004 - 17:03

@sepguy: RoMedia film sau cum se numeste... nu plateste sa aduca si sa difuzeze si in Romania la cinema "capodoperele" lui M. Moore?
Faceti o scrisoare deschisa sa aduca si filme bune nu numai Spiderman si alte porcarii. In Bowling for Columbine, M. Moore nu face altceva decat sa bombardeze publicul obsesiv cu o idee: armele sunt un pericol, mai ales daca incap pe mana unor iresponsabili! De parca eu nu stiam asta... ![]() Situatie similara in cazul filmului 9/11. Concluzia mea: toti cei care urmaresc documentarele lui Moore vor dori ca la sfarsit sa traga niste concluzii ce se vor dori mai mult decat personale asupra U.S. ... si eu... eu nu am nimic impotriva; go for it daca vrei! :asthanos: |
Posted 27 August 2004 - 18:18

Cu un pic de cap din partea platitorilor de bilete nu s-ar mai face spidermeni si terminatori. Oricum stai tu linistita ca si la noi aici ajung filme bune; daca te intereseaza gasesti.
PS Eu nu am tras nici o concluzie dupa acest film, doar mi-am intarit parerea. |
Posted 05 September 2004 - 09:55

FAHRENHYPE 9/11
Vazand trailer-ul de la filmul asta, acum vreu si mai mult sa vad filmul lui Moore. PS: Aveti nevoie de QuickTimepentru a vedel trailer-ul. |
Posted 05 September 2004 - 16:46

filmul lui Moore il am deja...l-am vazut... e f interesant... dar in opinia mea e bazat pe speculatii si anumite minciuni...
de abia astept sa il vad si pe FahrenHype 9/11... care se pare e contra-raspunsul la acele speculatii... oare cind o sa apara? |
|
Posted 27 October 2004 - 19:24

Filmul (fahrenheit 9/11) poate fi luat de aici:
http://marc.perkel.c...ves/000468.html (probabil ca va disparea dupa alegeri -- 2 noiembrie) |
Posted 05 November 2004 - 13:41

A ajuns in sfarsit si la noi! Go see it, ppl! See how the americans did the same mistake twice! (Electing Bush that is)
![]() |
Posted 08 November 2004 - 14:35

In cinematografe
Vineri, 05.11.2004 - Joi, 11.11.2004 Bucuresti - Hollywood Multiplex Vineri, Sambata: 15:30 - 20:15 - 23:00 Duminica - Joi: 15:30 - 20:15 - 22:45 Cluj - Arta-Eurimages Sambata - Marti: 12:30 - 15:00 - 17:30 - 20:00 Miercuri: 12:30 - 15:00 - 20:00 Joi: 12:30 - 15:00 - 22:30 Iasi - Republica Vineri - Joi: 10:30 - 13:00 - 15:30 - 18:00 - 20:30 Oradea - Hollywood Multiplex Lotus Sambata, Duminica: 12:45 - 17:30 - 21:45 Luni - Joi: 17:30 - 21:45 |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users