![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
camera foto digitala ...AIPTEK
Last Updated: Jul 17 2004 08:53, Started by
iuli_T
, Jul 07 2004 18:54
·
0

Posted 07 July 2004 - 18:54

am dat niste bani aiurea pe o camera AIPTEK stricata ,gandind-u-ma ca o pot repara ,dar m-am pierdut printre SMD-uri ...si am lasat-o balta :( stie careva dintre voi sa repare asa ceva ?? aparent defectul e destul de simplu ... nu se alimenteaza ,nu se aprinde nimic .... o schema ceva se gaseste la asa ceva ?? sau idei sunt ??
|
Posted 17 July 2004 - 08:53

Daca nu se alimenteaza nu inseamna ca e simplu, uite de exemplu poate fi un traseu intrerupt sau poate un microcip bulit, deci nimic nu e simplu chiar daca aparent pare a fi, si apropo cand ai luat-o trebuia sa intrebi ce s-a intamplat cu ea, ca asa ceva nu e lucru in care poti schimba piese ca-n televizor, e chestie de prins urechile si in general treburile astea de microelectronica sunt asa
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users