Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Premier Energy se listeaza la bursa

Unde recomandati un CT cu Casa de...

Adaptare masina pentru o persoana...

Bios laptop Myria MY8315
 Folie display laptop in Bucuresti?

Pagina Wikipedia

Incalzire cu Boiler cu PDC + IPAT...

Salariu de șofer Uber 8000 l...
 Problema token semnatura electron...

Incarcator diy China

Unde au disparut tancurile federa...

RMN Decontat
 Jgheab clasic forma "U"- ...

Reparatie plafoniera LED

Problema PC - se blocheaza sau re...

Notebook HP 840G2 - Upgrade RAM, ...
 

Service Automobile Dacia 2 Cluj - Napoca

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
loghii

loghii

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 13.10.2007
Am un Logan nou de o luna si am avut ghinionul sa fiu frecat pe o parte si frontal sa intr-u intr-un dobitoc care opreste in mijlocul drumului european sa dea prioritate la badea ion care vine cu caruta de la sapa !

Cea ce urmeaza parca ar fi rupt dintr-o comedie , am sa va spun pe larg de la ducerea masinii in servici pana la ridicarea ei (asta inca nu sa intamplat)
- Prima parte "ducerea masinii intr-un sercice autorizat si anume la SERVICE AUTOMOBILE Dacia 2" :
        - Am fost la receptie un am fost intrebat "Ce doresti" spunandu-mi necazul m-i s-a spus exact asa : "Dapoi eu nu ma ocup cu deastea dute prin servici si cautal pe maistru si te va ajuta el" ,am cautat zadarnic cam 1 ora ca sa aflu ca numele mi-a fost dat gresit.In fine il gasesc si imi zice "Asteapta ma nu vezi ca sunt ocupat" , am asteptat cam 40 de minute a venit sa uitat la masina si a spus ca va revenii , cand a revenit a strigat la mine defata cu toti cei 20 sau 30 de persoane care se aflau acolo ca cum imi permit sa ii aduc masina murdara in servici si mi-a zis sa ma duc sa o spal....dar asta mi-a spus dupa ce s-a uitat de 2 ori la masina,dar pana atunci nu vazuze ca e murdara.O aduc inapoi si imi spune ca e gata in 3 zile.
       -"Primele 3 zile" :  "Nu prea am avut timp de ea , da astia de la Pitesti nu ne-or trimis usa...hai maine sa iti spun cand sa vi dupa ea" (tin sa spun ca service-ul era gol....
       -"A 4-a zi" : "Da numai acuma am vazut ca e lovita traversa....astazi fac comanda...hai cam in 4 zile" (oameni pregatiti nu isi pot da seama ca daca e lovita frontal e lovita si traversa sau macar sa se uite la preluare la ea)
       -"A 8-ta zi" : "Masina e aproape gata hai sa o vezi" , fericit insfarsit imi recapat febletea...dar primesc un soc....capota aripa oglinda ce a fost vopsita....pline de gaurele (ceva in genul clabuci la vopsea) pe oglinda laterala o forma mare de deget , parbrizul stropit cu vopsea , jantele picurate , bancheta spate cu o dara albastra , chederul de la geam stropit  si cel mai rau , erau valuri de posea la terminatia aripilor si spoiler-ului ca si cand pui prea multa vopsea si ea curge....
Maistrul cand a vazut a zis " Vezi ba ti-am zis sa nu ne grabesti ca uite cum iese amu mai tre sa astepti cateva zile pana o reface".....eu nu mai am cuvinte
       -  "A 10-zi" : Masina tot ne - revopsita este , dar mai observ ceva ornamentul de la geamul stanga spate arata ca un sarpe....numai valuri si duluri era...vorbesc din nou cu maistrul care spune ca acuma el ce sa faca o sa ma puna sa platesc unu daca vreau sa mi-l schimbe dar imi mai spune ceva si anume : "Ieri dupa ce am montat bara fata am vazut ca furtunul de la servo este rupt , azi (nr. vineri) facem comanda si daca vine maine pe luni poti sa o iei"


deci pe scurt nu sunt competenti sa vopseasca o masina,nu vad defectiuniile de sub capota numai dupa ce pun toate inapoi pe ea, parbrizul,bancheta,capacele de roti,chederul toate sunt stropite cu vopsea....nu mai am cuvinte plus ca nu stiu vb cu tine numai cu ba si "ma"...

#2
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005

Quote

and a revenit a strigat la mine defata cu toti cei 20 sau 30 de persoane care se aflau acolo ca cum imi permit sa ii aduc masina murdara in servici si mi-a zis sa ma duc sa o spal

muhahaha.. priceless, cata nesimtire, adica vii cu o masina lovita si pe el il deranjeaza ca masina nu e spalata? ce nesimtit. Vad ca nici aia 7 ani de acasa nu ii avea, incearca sa faci reclamatie la vocea clientului la Dacia. Poate, poate ajungi la o solutie care sa te multumeasca.

Ai idee daca service automobile 2 cluj are ceva de a face cu service automobile bistrita? ca si eu am facut o masina acolo si tot asa.. cu unele chestii facute de carpaci l-am avut dupa reparare

#3
loghii

loghii

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 13.10.2007

View Postromaximusro, on Oct 14 2007, 17:53, said:

muhahaha.. priceless, cata nesimtire, adica vii cu o masina lovita si pe el il deranjeaza ca masina nu e spalata? ce nesimtit. Vad ca nici aia 7 ani de acasa nu ii avea, incearca sa faci reclamatie la vocea clientului la Dacia. Poate, poate ajungi la o solutie care sa te multumeasca.

Ai idee daca service automobile 2 cluj are ceva de a face cu service automobile bistrita? ca si eu am facut o masina acolo si tot asa.. cu unele chestii facute de carpaci l-am avut dupa reparare


pai sincer nu am nici o idee daca are vreo legatura dar cred ca ar putea sa aiba....apropo la faza cu spalatul...ideea este ca ei au spalatorie auto in incinta service-ului....pt ca atunci cand cumperi o masina noua ti-o spala si ti-o aspira si dupa unele reparatii masina are nevoie sa fie spalata deci o puteau spala si acolo...da noah..

#4
lvg

lvg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 07.06.2005
La serviceul respectiv a mers cineva cu un BMW seria 3, i-a fost vopsita capota si o laterala (integral), dupa 2 zile parca a mers, a platit totul pe sub mana la "domnu maistru", si a plecat multumit; pai in conditiile astea, in care o mare parte din lucrari sunt la negru (si treaba e arhicunoscuta), cum sa te miri ca esti tratat ca un gunoi si ca primesti termene de executie penibile?? Stiu ca n-au cum sa dispara din piata, dar asta nu ma impiedica sa le doresc un faliment usor!!!

#5
Bwwlan

Bwwlan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,563
  • Înscris: 13.11.2006
Care-s astia? Aia de pe Calea Turzii? Cu Rino si Nisan? Daca da, nu ma mir, iar daca nu, si aia-s de evitat. Io am asteptat la aia 2 luni de zile dupa butucu' de contact de la un Megane 1. Bon, masina cu numere se SB, o aduce platforma in service (ca nu mai pornea) si zic: n-am pretentia sa o reparati, numa' sa-mi ziceti ce are, atata tot, ca sa stiu daca sa plec catre Sibiu sau daca sa mai stau prin preajma. Bun, veniti dupa ora 1 (era 10 si ceva). Vin pe la 1:15, sa le las o mica marja, masina neatinsa (nu avea urme de degete pe capota, ceea ce insemna ca nu o ridicasera). Nah, ii intreb io pe aia de ce nu s-or ocupat de ea, pai ca cica cum s-o deschida, ca nu le-am lasat cheile. Bah baieti, zic, glumiti sau ce? ca v-am lasat talonu si cheia, ce naiba. Pai talonu' este, da' cheia nu-i. Am crezut ca vad negru. In cutia aia de pun ei cheile in ea erau tot soiu de chei, si niste chei fara etichete, etichetele fiind cazute unele peste altele... Zice bou' ala: recunoasteti cheia printre astea? Noroc ca avea telecomanda de la alarma aftermarket si asa am recunoscut-o. In fine, sa macane aia, ca acuma n-au timp, ca sa revin pe la 4, zic bah, voi nu sunteti bash in centru, asa ca nu ma mai tot puneti pe drumuri, puneti dreq mana pe ea si vedeti ce are junghiu' de masina. In fine se indura aia si se uita la ea, si cand mi-or zis ce are si cat dureaza, am crezut ca omor pe cineva. Pai zic, da'l aduc io din Germania si mai ieftin si mai repede. A, nununu, nu se poate, ca tre sa fie din Franta dela ma-sa de acasa, blabla, ca altfel nu ne asumam, ca nu garantam... DOUA LUNI!!! A, si cand sa iau masina, am descoperit ca de data asta ratacisera talonul. Il dadusera altuia din greseala, si ramasese talonu' aluia langa cheia mea. Asta, dupa ce s-or tot koit ca poate e la ala, ba poate e la alalalt, etc. Freca-i-as sa-i frec cu peria de sarma. Aia te-ar pupa si-n talpa sa le cumperi ciurucurile de masini, dupa care de-alea, faceti-va programare din timp, ca la noi benzinarele trebe verificate la fiecare 10.000 km, daca aveti ceva patzanie, e posibil sa v-o vopsim prost si sa mai si asteptati 2 luni, a, da, si vedeti ca o sa fie si nitel cam scump.
S-o manance furnicile pe Doamna Turcu. Si pe Domnu Turcu, la fel. Hotii dreq.

#6
mihi78

mihi78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 31.01.2008
strigator la cer!!!!nu i-ai rupt aluia capul?daca nu f rau pt ca in tara asta saraciile astea bashinoase nu stiu decat de frica pana nu intri un pic in ei nu te servesc corespunzator iar daca faci reclamatie ma gandesc ca nu esti primul....sa nu spui ca ai dat si spaga!daca da cat?

#7
Bwwlan

Bwwlan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,563
  • Înscris: 13.11.2006
@mihi78
A, nununu, spaga n-am dat in viata mea. Niciodata, nici un leu. Nu glumesc. Le-am zis doar ca-s prieten cu Doamna Turcu, si ca n-am chef sa o deranjez de fiecare data cand am ceva problema la ea la service, insa i-am avertizat ca daca continua cu atitudinea aia, le fac reclamatie scrisa, si ei stiu foarte bine ca la firma lu' madam Turcu mana de lucru e privita drept dispensabila. Parca au revenit la viata cand au auzit de asta. Oricum, io-s genu' mai pashnic, nu ma dedau la amentintari si la "stii pe cine stiu?" fiindca desi stiu destui in diverse posturi, n-am chef sa le raman dator decat daca chiar e extrema urgenta si nu extista alternative.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate