![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Mixer!!!
Last Updated: Jul 04 2004 09:24, Started by
Alecsxus
, Jul 03 2004 12:50
·
0

Posted 03 July 2004 - 12:50

Stie careva vreun loc de unde se poate cumpara un mixer bun si cat de cat acceptabil ca pret...ceva detalii are cine...10x ....ciao
|
Posted 03 July 2004 - 13:48

Si ce fel de mixer doresti? Uite unul audio cu doua cai aici . :)
In Bucuresti exista de vinzare la magazinul Muzica. Sau in Ploiesti exista Electro-Vox . |
Posted 03 July 2004 - 16:25

:Peace: merci mult pt informatii....dar era o chestie daca aveam si eu ocazia sa pot compara doua mixere pt ca pe cele de la magazinul muzica le stiu...sunt destul de klumea...dar nu e bine intotdeauna sa te arunci la prima okazie.....sper ca m-am facut inteles..merci oricum....see ya :oK: :Peace:
|
Posted 03 July 2004 - 21:55

Si tot nu ai spus ce fel de mixer audio ai nevoie, la ce vrei sa-l folosesti si ce buget se aloca pentru acest scop. :cool:
|
Posted 04 July 2004 - 02:22

yo ash fi vrut ceva de genu asta http://www.decks.co....ehringer/vmx100
daca exista pe undeva prin romania in afara de magazinul muzica...yo cred ca exista...merci mult oricum !!!! P.S.Cam in jurul a 100 de dolari ca mai mult ce vreau eu nu se merita!!!! |
Posted 04 July 2004 - 09:24

VMX100, de la Behringer este aproximativ 130 USD pe site. Probabil ca la noi cu taxe ajunge la 200-250 USD. Exista la Muzica o firma care este reprezentant Behringer, poti sa intrebi acolo. :)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users