![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ajutor access dupa mac slackware
Last Updated: Jan 14 2008 08:47, Started by
vl0r3l
, Oct 11 2007 12:11
·
0

Posted 31 October 2007 - 15:42

acelasi lucru l-am facut si eu si scriptul ruleaza rezultatele sunt pentru iptables -L iptables -L Chain INPUT (policy ACCEPT) target prot opt source destination Chain FORWARD (policy ACCEPT) target prot opt source destination ACCEPT all -- IP1 anywhere MAC 00:14:22:AD:D1:50 ACCEPT all -- anywhere IP1 ACCEPT all -- IP2 anywhere MAC 00:1B:FC:71:FF:0B ACCEPT all -- anywhere IP2 ACCEPT all -- IP3 anywhere MAC 00:1B:FC:84:17:E4 si asa mai departe dar am incercat sa imi schimb ip meu cu altu de pe retea si tot imi mai mergea netu ![]() ma intreb daca nu cumva e de vina ce-a de a 2-a linie iptables -A FORWARD -d 192.168.0.6 -j ACCEPT hmm acum am observat cu toate ca imi apare pe partea de forward ce am eu acolo in filtru , dupa reboot la sfarsit dupa ce incarca tot imi apare o eroare si anume iptables: Bad build in chain name , stiti cumva din ce cauza? , poate din cauza asta nici nu are nici un efect scriptul |
Posted 31 October 2007 - 16:30

hmm acum am observat cu toate ca imi apare pe partea de forward ce am eu acolo in filtru , dupa reboot la sfarsit dupa ce incarca tot imi apare o eroare si anume iptables: Bad build in chain name , stiti cumva din ce cauza? , poate din cauza asta nici nu are nici un efect scriptul gata s-a rezolvat , o mica eroare in cod a mai fost , merge perfect, multumesc tuturot care m-a ajutat |
Posted 15 November 2007 - 22:29

Quote gata s-a rezolvat , o mica eroare in cod a mai fost , merge perfect, multumesc tuturot care m-a ajutat |
Posted 30 November 2007 - 23:36

Posted 12 January 2008 - 18:54

Eu nu recomand sa folosesti iptables si sa incarci procesoru aiurea ...
Foloseste arp-ul ... faci un fisier de forma : 192.168.1.1 xx:xx:xx:xx:xx:xx 192.168.1.1 xx:xx:xx:xx:xx:xx <ip> <mac> dupa ce ai pus toate ipurile si macuri clientiilor aici faci un al doilea fisier de forma : <ip> <mac_aiurea> <ip2> <mac_aiurea> aici o sa pui toate ipurile tale ( excluzand gatewayul ) daca ai spre exemplu 192.168.0.0/24 atunci o sa fie 192.168.0.2 00:00:00:1C:00:00 ( sau orice mac vrei ) 192.168.0.3 blablabla si tot asa pana la 255 ( le generezi cu un program in cpp cu un for ... e mai simplu decat sa le scri ) Dupa ce ai ambele fisiere : ai doua placi de retea presupun , eth0 si eth1 ( eth0 - vine netu , eth1 - clientii ) arp -i eth1 -f <fisierul in care este insirata clasa ta cu macuri aiurea> arp -i eth1 -f <fisierul cu ipuri si macuri bune> Ideea este urmatoarea , mai intai introduci in arp toata clasa cu macuri aiurea ( deci nici un client nu o sa functioneze ) , tot ce se rescrie ( din fisierul cu macuri bune ) o sa mearga .. restu raman cu alt mac .. so .. nu functioneaza ![]() bafta . |
Posted 14 January 2008 - 08:47

@dark-m4n mai explica odata ce o sa mearga si ce nu si de ce pt ca mi se pare ca o cam dai in balarii.
@dark-star esti tampit? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users