Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Radio care se incinge

problema -amplificator cu tranzis...

Retragere bani din cont inainte d...

Plata cu cardu si bacsisu
 Primire bani din Danemarca prin N...

Alerta securitate Fedora Linux 40...

Problemuțe sistem audio ma&#...

Renovare balcon
 installation has failed there was...

Montura polara.....

Sfat inchiriere locuinta unei per...

Sursa stereo -> amplif mono
 Dan Blondu vs. Marian Piciu

Side - Antalya

Nume fetita - international dar c...

A fost lansat MX Linux 23.3
 

Ajutor access dupa mac slackware

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#19
vl0r3l

vl0r3l

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 16.03.2007

View Postvl0r3l, on Oct 18 2007, 16:30, said:

acelasi lucru l-am facut si eu si scriptul ruleaza rezultatele sunt pentru iptables -L

iptables -L
Chain INPUT (policy ACCEPT)
target     prot opt source               destination

Chain FORWARD (policy ACCEPT)
target     prot opt source               destination
ACCEPT     all  --  IP1         anywhere            MAC 00:14:22:AD:D1:50
ACCEPT     all  --  anywhere             IP1
ACCEPT     all  --  IP2         anywhere            MAC 00:1B:FC:71:FF:0B
ACCEPT     all  --  anywhere             IP2
ACCEPT     all  --  IP3       anywhere            MAC 00:1B:FC:84:17:E4




si asa mai departe dar am incercat sa imi schimb ip meu cu altu de pe retea si tot imi mai mergea netu :(


ma intreb daca nu cumva e de vina ce-a de a 2-a linie iptables -A FORWARD -d 192.168.0.6 -j ACCEPT



hmm acum am observat cu toate ca imi apare pe partea de forward ce am eu acolo in filtru , dupa reboot la sfarsit dupa ce incarca tot imi apare o eroare si anume   iptables: Bad build in chain name     , stiti cumva din ce cauza? , poate din cauza asta nici nu are nici un efect scriptul

#20
vl0r3l

vl0r3l

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 16.03.2007

View Postvl0r3l, on Oct 31 2007, 16:42, said:

hmm acum am observat cu toate ca imi apare pe partea de forward ce am eu acolo in filtru , dupa reboot la sfarsit dupa ce incarca tot imi apare o eroare si anume   iptables: Bad build in chain name     , stiti cumva din ce cauza? , poate din cauza asta nici nu are nici un efect scriptul




gata s-a rezolvat , o mica eroare in cod a mai fost , merge perfect, multumesc tuturot care m-a ajutat

#21
yuly

yuly

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 558
  • Înscris: 12.04.2002

Quote

gata s-a rezolvat , o mica eroare in cod a mai fost , merge perfect, multumesc tuturot care m-a ajutat
   banuiesc ca stii ca macurile se pot clona

#22
vl0r3l

vl0r3l

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 16.03.2007

View Postyuly, on Nov 15 2007, 23:29, said:

banuiesc ca stii ca macurile se pot clona

stiu ca se pot clona , clienti nu am multi , vre-o 90 momentan si ii aflu repede care fac prostii pe net si le tai macaroana

#23
dark-m4n

dark-m4n

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 19.02.2007
Eu nu recomand sa folosesti iptables si sa incarci procesoru aiurea ...
Foloseste arp-ul ... faci un fisier de forma :

192.168.1.1 xx:xx:xx:xx:xx:xx
192.168.1.1 xx:xx:xx:xx:xx:xx
<ip> <mac>

dupa ce ai pus toate ipurile si macuri clientiilor aici faci un al doilea fisier de forma :

<ip> <mac_aiurea>
<ip2> <mac_aiurea>

aici o sa pui toate ipurile tale ( excluzand gatewayul )
daca ai spre exemplu 192.168.0.0/24 atunci o sa fie

192.168.0.2 00:00:00:1C:00:00 ( sau orice mac vrei )
192.168.0.3 blablabla
si tot asa pana la 255 ( le generezi cu un program in cpp cu un for ... e mai simplu decat sa le scri )

Dupa ce ai ambele fisiere :

ai doua placi de retea presupun , eth0 si eth1 ( eth0 - vine netu , eth1 - clientii )

arp -i eth1 -f <fisierul in care este insirata clasa ta cu macuri aiurea>
arp -i eth1 -f <fisierul cu ipuri si macuri bune>

Ideea este urmatoarea , mai intai introduci in arp toata clasa cu macuri aiurea ( deci nici un client nu o sa functioneze ) , tot ce se rescrie ( din fisierul cu macuri bune ) o sa mearga .. restu raman cu alt mac .. so .. nu functioneaza :)

bafta .

#24
dark-star

dark-star

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 13.01.2008
http://s4.gladiatus....c.php?uid=25237

#25
dassaev

dassaev

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,442
  • Înscris: 06.09.2005
@dark-m4n mai explica odata ce o sa mearga si ce nu si de ce pt ca mi se pare ca o cam dai in balarii.
@dark-star  esti tampit?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate