Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Cum dezactivez bara de navigare?

sistem afore aton,eroare citire c...

Renunțam la tot pentru linis...
 BSOD help - Windows 11 22H2

Ford Focus 1.6 benzina

Șuierat scurt Volvo V50 2.0 ...

The Mother (2023)
 The Last Of Us (2023)

Problema masina de spalat Gorenje...

Upgrade Nvidia 1080Ti pentru 4k 1...

Sfaturi curatare incalzire pardos...
 CI AM/FM Sanyo LA1201 ramas fara FM

Montare sau nu vana cu 3 cai!?

Sugestie salariu arhitect

Aftershave care trebuie diluat ca...
 

Ajutor access dupa mac slackware

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#19
vl0r3l

vl0r3l

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 16.03.2007

View Postvl0r3l, on Oct 18 2007, 16:30, said:

acelasi lucru l-am facut si eu si scriptul ruleaza rezultatele sunt pentru iptables -L

iptables -L
Chain INPUT (policy ACCEPT)
target     prot opt source               destination

Chain FORWARD (policy ACCEPT)
target     prot opt source               destination
ACCEPT     all  --  IP1         anywhere            MAC 00:14:22:AD:D1:50
ACCEPT     all  --  anywhere             IP1
ACCEPT     all  --  IP2         anywhere            MAC 00:1B:FC:71:FF:0B
ACCEPT     all  --  anywhere             IP2
ACCEPT     all  --  IP3       anywhere            MAC 00:1B:FC:84:17:E4




si asa mai departe dar am incercat sa imi schimb ip meu cu altu de pe retea si tot imi mai mergea netu :(


ma intreb daca nu cumva e de vina ce-a de a 2-a linie iptables -A FORWARD -d 192.168.0.6 -j ACCEPT



hmm acum am observat cu toate ca imi apare pe partea de forward ce am eu acolo in filtru , dupa reboot la sfarsit dupa ce incarca tot imi apare o eroare si anume   iptables: Bad build in chain name     , stiti cumva din ce cauza? , poate din cauza asta nici nu are nici un efect scriptul

#20
vl0r3l

vl0r3l

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 16.03.2007

View Postvl0r3l, on Oct 31 2007, 16:42, said:

hmm acum am observat cu toate ca imi apare pe partea de forward ce am eu acolo in filtru , dupa reboot la sfarsit dupa ce incarca tot imi apare o eroare si anume   iptables: Bad build in chain name     , stiti cumva din ce cauza? , poate din cauza asta nici nu are nici un efect scriptul




gata s-a rezolvat , o mica eroare in cod a mai fost , merge perfect, multumesc tuturot care m-a ajutat

#21
yuly

yuly

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 558
  • Înscris: 12.04.2002

Quote

gata s-a rezolvat , o mica eroare in cod a mai fost , merge perfect, multumesc tuturot care m-a ajutat
   banuiesc ca stii ca macurile se pot clona

#22
vl0r3l

vl0r3l

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 16.03.2007

View Postyuly, on Nov 15 2007, 23:29, said:

banuiesc ca stii ca macurile se pot clona

stiu ca se pot clona , clienti nu am multi , vre-o 90 momentan si ii aflu repede care fac prostii pe net si le tai macaroana

#23
dark-m4n

dark-m4n

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 19.02.2007
Eu nu recomand sa folosesti iptables si sa incarci procesoru aiurea ...
Foloseste arp-ul ... faci un fisier de forma :

192.168.1.1 xx:xx:xx:xx:xx:xx
192.168.1.1 xx:xx:xx:xx:xx:xx
<ip> <mac>

dupa ce ai pus toate ipurile si macuri clientiilor aici faci un al doilea fisier de forma :

<ip> <mac_aiurea>
<ip2> <mac_aiurea>

aici o sa pui toate ipurile tale ( excluzand gatewayul )
daca ai spre exemplu 192.168.0.0/24 atunci o sa fie

192.168.0.2 00:00:00:1C:00:00 ( sau orice mac vrei )
192.168.0.3 blablabla
si tot asa pana la 255 ( le generezi cu un program in cpp cu un for ... e mai simplu decat sa le scri )

Dupa ce ai ambele fisiere :

ai doua placi de retea presupun , eth0 si eth1 ( eth0 - vine netu , eth1 - clientii )

arp -i eth1 -f <fisierul in care este insirata clasa ta cu macuri aiurea>
arp -i eth1 -f <fisierul cu ipuri si macuri bune>

Ideea este urmatoarea , mai intai introduci in arp toata clasa cu macuri aiurea ( deci nici un client nu o sa functioneze ) , tot ce se rescrie ( din fisierul cu macuri bune ) o sa mearga .. restu raman cu alt mac .. so .. nu functioneaza :)

bafta .

#24
dark-star

dark-star

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 13.01.2008
http://s4.gladiatus....c.php?uid=25237

#25
dassaev

dassaev

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,442
  • Înscris: 06.09.2005
@dark-m4n mai explica odata ce o sa mearga si ce nu si de ce pt ca mi se pare ca o cam dai in balarii.
@dark-star  esti tampit?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate