![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cine imi poate monta si mie geamurile termopan la casa ?
Last Updated: Oct 05 2007 23:12, Started by
mentol
, Oct 05 2007 10:52
·
0

Posted 05 October 2007 - 10:52

Salutare,
firma lu unkimiu din Timisoara imi aduce tamplaria PVC (pentru ca sunt facut la pret de productie, fara adaos - deci ieftin) si eu trebuie doar sa mai cumpar sticla (LOW-E am inteles ca e buna) si sa gasesc montatori. Ma puteti ajuta si pe mine cu un numar de telefon pentru montatori. Majoritatea societatilor care fac PVC nu vor pentru ca nu e produsul lor. Caut, deci, montatori de termopane. Casa este in comuna Calugareni (25-30km de Bucuresti) si am undeva la vreo 20mp (17 geamuri) in total. Multumesc. Alex Ion |
Posted 05 October 2007 - 23:05

cand vezi unii ca monteaza termopane.....mergi si vorbeste direct cu ei.....ca toti sunt nerabdatori pentru un ciubuc
![]() |
Posted 05 October 2007 - 23:12

Crede-ma ca e foarte simplu.
Nu-ti trebuie decat o nivela (boloboc) o bormasina, capete de surubelnita, eurosuruburi (sau hotlzsuruburi cu dibluri), spirale si spume poliuretanica. In doi insi, cu ceva simt de raspundere, montezi de urla firmele de termopane. O sa fie un picut mai dificil cand asezi geamurile pe profil, ca tre sa le jonglezi un pic ca sa ramana profilul nedeformat. Edited by Bean, 05 October 2007 - 23:25. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users