Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Alegere aspersoare

Despre Japonia - tara pe care nu ...

ICSee din sursa sigura sau echiva...

Exista vreo metoda sa pasez contu...
 Acumulator 3.7v

Andaluzia sau Tara Bascilor

reparatie camin vizitare put

Pragurile minime de raportare pen...
 Anevrism de aorta ascendenta

Dovada adresei de resedinta

Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...
 Factura platita la Supercom si ne...

Nu mai primesc sms pentru locker ...

Apeluri efectuate dar nu apar in ...

Apa de puț in Berceni-Ilfov
 

XplorerME - Rivalul lui KDPlayer?

- - - - -
  • Please log in to reply
35 replies to this topic

#19
0v1d1u

0v1d1u

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,199
  • Înscris: 10.03.2007
Cum se instaleaza certificatul Halmer pe un Nokia S40? Stie cineva vreun tutorial?

#20
FallenAngel

FallenAngel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,505
  • Înscris: 08.12.2006
Nici la mine nu mergea din cauza fazei cu permisia, dar cat de prost sa fii sa nu stii sa dai options la aplicatie si sa setezi allowed la permissions? :|...
Anyway, eu am o problema mica. Am inteles ca media playerul poate sa arate coverul albumului daca poza este pusa in folderul melodiei pe care o asculti. Este adevarat? sau am gresit ceva, petnru ca nu mi-o arata :)

#21
boriss2oo6

boriss2oo6

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 02.03.2006

View PostRCG, on Oct 13 2007, 11:27, said:

@boriss2oo6: De ce esti idiot? De Halmer certificate ai auzit? Nu e de la XploreME...e de la natangul tau de telefon...
nuh merge cu EQ halmer si am deja alea puse in telefon .... probabil e de la faptul ca e beta nush ... da mie tot imi cere permisiune ... (atentie la limbaj)

#22
RCG

RCG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,386
  • Înscris: 20.09.2006
Merge pe Moto V360, SE K800, W810, K610 si V630. Voua de ce nu v-ar merge certificatele? Bine...ultimele 3 telefoane nu se vad full...

App...Folositi asta pentru a crea alt JAD din JAR: http://se-tuning.net...c.php?f=26&t=16

#23
RCG

RCG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,386
  • Înscris: 20.09.2006
4.0 Beta 2
General
- some string fixes

Xgui (all xploreME's screen except MediaPlayer)
- Added: When pressing and holding Soft2, XploreME! will save settings
and quit instantly.
- Added: When pressing and holding Soft1, Soft3 button will be pressed,
meaning if you hold Soft1 button its the same as pressing Soft3 button,
its good for Nokia Phones that doent have a Soft3 button.
- On Motorola phones: When XploreME's is on wait mode ("Please Wait...") pressing any
button will put the light back on.

Note: MediaPlayer will have Xgui interface on later versions.

MediaPlayer
- Added file support *.acc for phones that can play acc files.

Sleeper
- Set alarm form now have a cancel button.

Download: http://filebeam.com/...5c6b34173e5896d

Thanks to: http://se-tuning.net

Attached Files



#24
sebastian98

sebastian98

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,931
  • Înscris: 04.09.2006
Am un Nokia 6234 si nu imi merge. Intru in aplicatie aleg Nokia S40 si apoi cand dau la Muzica sau la Poze imi da eroare...imi merge doar icoana de setari....

#25
RCG

RCG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,386
  • Înscris: 20.09.2006
SE-Tuning (http://se-tuning.net) proudly presents: XploreME Beta 3!

Changes

General
- XploreME! now has a partial support on other resolutions (like 176*220)
more support will be in the future.
PictureViewer is still dont fit on other resolution.
in MediaPlayer there is a need for special sized skins for diffrent resolutions.
no offical small skin has made yet.
- MainMenu engine reconstacted now it support multi-screen resolutions, and more than
12 items on the main screen, has a new scroll bar.
- fixed a bug with changing a language. (not all string has changed when switched language)
Xgui
- Lists can show more items now and according to the screen resolution.
phones with 320*240 resolutions, can see 9 item per page(was Cool.
Stopper
- removed graphical lines.

Download: http://filebeam.com/...a08381c99de2c9c

Stay tunned on http://se-tuning.net for other betas

#26
maxer_25

maxer_25

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 24.01.2007

View PostSterus, on Oct 13 2007, 08:00, said:

am si eu o problema cu xploreme
cand dau la audio sau la oircare dintre ele imi da o eroare de genu:

No access!
Cannot access file system, Make sure XploreME! has the right java premmisions, and the right file system is selected from the Options menu.

Exact la fel imi face si mie... am un Nokia 6288, cand intru il setez pe s40 dr degeaba. Nu-mi da acces nicaieri.
Help

#27
csgenius929292

csgenius929292

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 04.11.2007
Care imi da si mie un player pentru motorola v360??

#28
csgenius929292

csgenius929292

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 04.11.2007
Un digital audio player 5.00.14

#29
csgenius929292

csgenius929292

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 04.11.2007
DAca imi da cineva sa bage id-ul de mes ::   eugen_juniorul92

#30
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
macar de ar stii sa citeasca aac+ ....

#31
Alexutzu_1991

Alexutzu_1991

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 01.02.2007
Stie careva cum se instaleaza halmer certificates alea pe un nokia s40?

#32
elf11

elf11

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 24.07.2008
De unde as putea sa iau si eu Halmer Certificate?:-/

#33
RCG

RCG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,386
  • Înscris: 20.09.2006
De aici: http://se-tuning.net...ficate-t23.html

#34
djalinutz

djalinutz

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 03.02.2009
Nu merge imi da eroare de genu:No access!
Cannot access file system, Make sure XploreME! has the right java premmisions, and the right file system is selected from the Options menu. Imi poate zice cineva de ce nu merge si un tutorial pentru a il face sa mearga.?

#35
nimph

nimph

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 03.03.2009
testat pe SE k750i. aceeasi problema cu read/write user data :( si am mai observat ca nu imi ia cardu de memorie, cand dau la video de ex sa selectez de unde sa citeasca fisierele la card zice 0, si am 2gb din care vreo 3/4 plin ... si da...am si video-uri :)

#36
iuli_iuly10

iuli_iuly10

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 245
  • Înscris: 27.03.2009
pentr explore me trebuie sa ai netu` pe tel????[necesitha conectare la internet]?

pe samsung j700 ar merge???

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate