![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cluj - Arad
Last Updated: Oct 01 2007 14:53, Started by
nano2k
, Sep 28 2007 11:27
·
0

Posted 28 September 2007 - 11:27

Am de facut un drum de la Cluj la Arad.
Stiu ca ruta cea mai ok ar fi pe la Oradea, chiar daca pe harta ocolul e considerabil. Totusi, daca merita, as vrea sa schimb un pic drumul, sa merg prin munti: Cluj - Campia Turzii - Campeni - Stei - Vascau - Chisineu Cris - Arad. Vremea e frumoasa si privelistea ar fi pe masura. Ce ziceti, merita traseul? Stiti cam care e starea drumurilor enumerate mai sus? Mersi. |
Posted 28 September 2007 - 11:35

Da,ruta prin munti se merita cu varf si indesat....soselele asa si asa....ai grija ca melitzia sta in boscheti cu radarul,nu-i vezi la timp si daca nu ai detector o furi.Eu am furat-o cu tot cu detector...Drum bun!
|
Posted 28 September 2007 - 11:43

Da,ruta prin munti se merita cu varf si indesat....soselele asa si asa....ai grija ca melitzia sta in boscheti cu radarul,nu-i vezi la timp si daca nu ai detector o furi.Eu am furat-o cu tot cu detector...Drum bun! Mersi de info si de urare. Ar mai fi o ruta pe la Deva, dar parca m-am saturat de drumuri nationale unde bagi si bagi in nestire si le cunosti deja pe dinafara. Nu ca ar fi un lucru rau, n-am vrut sa zic asa ceva, dar, mai ales acuma cum se intomneaza, mor sa vad muntii si padurea in toate culorile... |
Posted 28 September 2007 - 12:19

Evitati Sibiu>Deva>Arad, drumul e in reconstructie si se circula cu viteza melcului fugarit de testoasa
![]() |
Posted 28 September 2007 - 14:35

Dar pe Brad - Deva - Arad e ok, prinzi doar un semafor la Ilia.
![]() Brad - Campeni e decent. Pe la Arieseni, iarasi, e decent drumul. Ce masina ziceai ca ai? Ca sa stim pe unde te directionam. ![]() |
Posted 28 September 2007 - 15:10

Evita DEVA - ARAD pe Valea Muresului, foarte multe lucrari si vor sa o inchida pe o perioada mai indelungata, vezi aici:
|
Posted 01 October 2007 - 14:43

Chiar asa...ce nemernicie cu inchiderea pe Deva Arad...bashca ca nu au anuntat pe nimeni,s-au trezit bietii soferi facand cate 5 ore intre Santuhalm si Deva....ca sa nu mai punem la socoteala politistii depasiti de situatie,cu ochii dati peste cap din cauza efortului si a neintelegerii...Oare a luat-o vreunul in goarna din cauza celor de la drumuri?Intreb si io...(ce rea sunt!)
![]() Ei,nano2k...ai fost?Pe unde?Cum a fost drumul? |
Posted 01 October 2007 - 14:53

Chiar asa...ce nemernicie cu inchiderea pe Deva Arad...bashca ca nu au anuntat pe nimeni,s-au trezit bietii soferi facand cate 5 ore intre Santuhalm si Deva....ca sa nu mai punem la socoteala politistii depasiti de situatie,cu ochii dati peste cap din cauza efortului si a neintelegerii...Oare a luat-o vreunul in goarna din cauza celor de la drumuri?Intreb si io...(ce rea sunt!) ![]() Ei,nano2k...ai fost?Pe unde?Cum a fost drumul? Salut S-a contramandat plecarea mea, asa ca din pacate nu va pot oferi informatii utile. Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Daca am update-uri, va tin la curent. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users