![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
CSS Drop Menu nu este suportat de catre IE6
Last Updated: Sep 28 2007 02:59, Started by
The_recruit
, Sep 27 2007 05:23
·
0

Posted 27 September 2007 - 05:23

Functioneaza in Opera, Firefox, ie7 dar in <ie6 nu vrea ca atunci cand dau hover pe link sa-mi afiseze blocul ascuns.
Ca sa nu mai dau cod aiurea, cei care stiti cum se face un drop menu o sa va dati seama cum arata codul html, dupa codul css de mai jos. Am urmatoarea parte de cod unde sunt sigur ca e problema. div#navbar ul li ul { position:absolute; left:151px; top:81px; width:10em; display: none; z-index:1; } #navbar ul li:hover ul, #navbar ul li a:hover ul{display:block;} /*Asta e hackul care in mod normal trebuia sa-l faca sa functioneze*/ div#navbar ul li ul li { width:100%; text-align: left; margin:0; padding:0 0 0 0; } div#navbar ul li ul li a { width:100%; padding:0 0 0 10px; display:block; } De asemenea vreau sa fac pur css nici gand sa am JS, si vreau sa stiu daca se poate fara. |
Posted 27 September 2007 - 09:00

aruncă un ochi peste http://www.alistapar...cles/dropdowns/
|
Posted 28 September 2007 - 02:59

aruncă un ochi peste http://www.alistapar...cles/dropdowns/ Mda..pe cssplay am fost deja, si am gasit ce e si pe listapart.com. Deci raspunsul la intrebarea mea este: nu se poate creea drop box down menu functional in ie<7 fara javascript. Oricum linkul de la alistapart.com da un exemplu usor de inteles despre cum se face un meniu dropbox. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users