Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Cum dezactivez bara de navigare?

sistem afore aton,eroare citire c...

Renunțam la tot pentru linis...
 BSOD help - Windows 11 22H2

Ford Focus 1.6 benzina

Șuierat scurt Volvo V50 2.0 ...

The Mother (2023)
 The Last Of Us (2023)

Problema masina de spalat Gorenje...

Upgrade Nvidia 1080Ti pentru 4k 1...

Sfaturi curatare incalzire pardos...
 CI AM/FM Sanyo LA1201 ramas fara FM

Montare sau nu vana cu 3 cai!?

Sugestie salariu arhitect

Aftershave care trebuie diluat ca...
 

Announcing Slackware Linux 10.0!

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#19
cianura

cianura

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,754
  • Înscris: 19.01.2004
Apropos ... ii merge cuiva corect udev-ul ? A venit default in distributie dar mie nu-mi vede unitatea cdrom (combo DVD+writer) plus ca am probleme cu drepturile socket-ului placii de sunet . M-am uitat in /etc/udev... am testat si retestat/modificat  configurile de acolo, par a fi okei dar in ciuda asta nu imi apar device-urile in /dev. Pina una alta am fost nevoit sa revin la devfs si sa mai astept pina se mai limpezesc lucrurile.

#20
Antaris

Antaris

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 04.01.2002
La ei pe site scrie ca suportul pentru udev este numai in 2.6, pe care ei il considera inca experimental.

#21
cianura

cianura

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,754
  • Înscris: 19.01.2004
Sorry... am uitat sa precizez ca folosesc 2.6.7 compilat "in the house". rc.udev-ul vine tzeava chmodat +x deci daca dai drumul la 2.6, udev-ul intra ca default. Am incercat sa dau disable la devfs la compilarea kernelului, cum recomandau unii de pe net si m-am trezit cu consola de recovery. Am sa mai incerc niste experimente, nu am terminat inca optiunile dar ma intereseaza daca are cineva de pe forum un "success story" la problema asta.

[edit] am folosit si kernelul 2.6 cu care venea 10-le si am avut exact aceeasi problema...[/edit]

ahoe

#22
cianura

cianura

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,754
  • Înscris: 19.01.2004

Quote

Originally posted by Antaris
Ultima problema este ca nu am reusit sa gasesc in kernel suport pentru placa de sunet Audigy. Aici s-ar putea sa nu stiu eu ce sa caut.Are cineva idee daca exista suport in ultimele kernele 2.4.x pentru Audigy si daca da cum se numeste modulul corespunzator ?


era valabil pt 2.4.21 dar cred ca e okei link-ul asta.

http://guides.printf.dk/audigy2.htm

#23
Antaris

Antaris

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 04.01.2002
Multumesc Mult !

#24
Antaris

Antaris

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 04.01.2002
Kernelul 2.4.26 cu care vine slack-ul are si modulul emu10k1 care teoretic asa cum am citit pe net are si suport de audigy. Dar nu merge. Mentionez ca am o placa audigy 1.

#25
cianura

cianura

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,754
  • Înscris: 19.01.2004
nu poti sa te uiti putin pe dmesg | grep emu10k1 sa vedem daca ii da drumu' la boot ? si eventual un lsmod si lspci sa vedem ce e pe acolo ? poate ai/nu ai setat corect device-ul un /dev... hai sa vedem... daca altora le-a mers sint sanse sa-ti mearga si tie.

#26
Antaris

Antaris

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 04.01.2002
Nu l-am activat la bootare. Il apelez eu cu modprobe si da un mesaj de eroare.O sa revin cu mesajul de eroare exact pe care il da.Dar peste aprox. o saptamana.Ca plec si eu la mare. Oricum multumesc mult Cianura si o sa revin cu problema asta dupa ce ma intorc.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate