Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Led RGB alimentat pe 3 fire

De ce apare administrator?

Modele asemanatoare Mercedes Viano
 [Unde] gasesc paie pentru tub spray

Pane crocant

Nu functioneaza functia Sleep

Masina de spalat rufe perfecta (o...
 Ajutor turatie ventilatoare rgb c...

Ce riscuri sunt daca folosesc vop...

Trafo microunde

Tethering Telefon -Xbox series S ...
 Boxa Portabila - buget ~1.500 RON

Laser circular basculant cu glisare

Permis suspendat - intrebare

Care a fost primul film din istor...
 

Samsung S850

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
AdiBadi

AdiBadi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 02.10.2006
Salut!De vreo 2 luni am un Samsung Digimax S850 cumparat din Domo.Am observat ca in poze marginile sunt zimtate mai mult sau mai putin.Acelasi lucru se intampla si la linii drepte(liniile de pe strada sau fire electrice-vezi poza).Este un defect al aparatului sau o setare aiurea ?Mentionez ca imaginea se vede la fel si pe display.Pozele macro ies normal.Multumesc!

Attached Files



#2
Pac_Man

Pac_Man

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,258
  • Înscris: 10.12.2001
Ce zici, e mai bine acum?

Attached File  SS850333_rs.jpg   120.07K   92 downloads

#3
AdiBadi

AdiBadi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 02.10.2006
Da , e oarecum mai bine.Imi poti da cateva explicatii?Multumesc!

#4
AdiBadi

AdiBadi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 02.10.2006
Si inca o poza cu aceeasi problema.Liniile aeriene de curent.

Attached Files


Edited by AdiBadi, 26 August 2007 - 07:17.


#5
GodHammer

GodHammer

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 26.08.2007

View PostAdiBadi, on Aug 26 2007, 08:14, said:

Si inca o poza cu aceeasi problema.Liniile aeriene de curent.
Daca maresto poza iti mai apar asa??
Ca eu unul nu am vazut problema care ai zis-o tu.

Sau se vede doar cand maresti fff mult poza?

Edited by GodHammer, 26 August 2007 - 21:30.


#6
AdiBadi

AdiBadi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 02.10.2006

View PostGodHammer, on Aug 26 2007, 22:30, said:

Daca maresto poza iti mai apar asa??
Ca eu unul nu am vazut problema care ai zis-o tu.

Sau se vede doar cand maresti fff mult poza?
Daca maresc poza liniile de curent se vad normal.Daca nu o maresc si o vad la rezolutia la care e uploadata firele de curent se vad de parca ar fi intrerupte din loc in loc la aceeasi distanta intre intreruperi.Sau de parca ar fi vopsite in alb si negru alternativ.La tine se vede normal?O fi de la monitorul meu????

#7
dreadboy

dreadboy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,585
  • Înscris: 25.05.2005

View PostAdiBadi, on Aug 27 2007, 21:24, said:

Daca maresc poza liniile de curent se vad normal.Daca nu o maresc si o vad la rezolutia la care e uploadata firele de curent se vad de parca ar fi intrerupte din loc in loc la aceeasi distanta intre intreruperi.Sau de parca ar fi vopsite in alb si negru alternativ.La tine se vede normal?O fi de la monitorul meu????

fiindca resize-ul pe care il face browserul e foarte brut . nu e nici o problema la aparat

#8
AdiBadi

AdiBadi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 02.10.2006

View Postdreadboy, on Aug 28 2007, 12:48, said:

fiindca resize-ul pe care il face browserul e foarte brut . nu e nici o problema la aparat
Asa cum am mai spus, la fel arata si poza originala neprelucrata in nici un fel.Si tot asa se vede si pe dispayul aparatului.Oare unde e buba? :huh:

#9
AdiBadi

AdiBadi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 02.10.2006
Si inca o poza.Observati liniile din jurul fantei de introducere a CD-urilor si nu numai.Aceasta problema nu-mi da pace si vreau sa stiu daca e des intalnita la majoritatea aparatelor de fotografiat compacte, am gresit eu undeva sau camera e bolnava.Multumesc tuturor celor ce vor vrea sa ma lumineze.

Attached Files



#10
AdiBadi

AdiBadi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 02.10.2006

View Postdreadboy, on Aug 28 2007, 11:48, said:

fiindca resize-ul pe care il face browserul e foarte brut . nu e nici o problema la aparat
Corect. Ai avut dreptate! Abia acum mi-am dat seama de ce. Folosesc Irfanview care era setat pe ,,Fit image to window'' si de aceea se vedea asa.Multumesc dreadboy.

#11
closetarul

closetarul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 29.11.2007
Salut. Miam luat si eu recent un Samsung S850 si am 2 probleme la el:
1. desi lam reglat pe autofocus la Multi AF, pozele nu ies reglate, ies cam neclare;
2. cand fac poze, marginile unor anumite obiecte ies zimtate;

Pls spunetimi ce sa fac :(

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate