![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
O parere va rog!
Last Updated: Jul 23 2007 19:26, Started by
GolfOwner
, Jul 23 2007 10:36
·
0

Posted 23 July 2007 - 10:36

Mi-am inchis balconul cu termopan,implicit am izolat peretii cu placi din astea de zapada artificiala.Acum vreau sa pun un calorifer sub geam,problema fiind ca peretele este alcatuit din:
dinspre camera este asa:un rand de 10 cm de placa de zapada artificiala,dupa aceea niste tigle mari care au gauri mari,si dupa aia o placa de beton de aprox 5 cm.Problema este ca nu pot fixa in "peretele" asta suruburile de prindere a suportului caloriferului ca nu am in ce.Nu stiu cum sa fac sa prind suruburile,dati-va cu parerea sa vedem ce sa fac? |
Posted 23 July 2007 - 11:11

Mi-am inchis balconul cu termopan,implicit am izolat peretii cu placi din astea de zapada artificiala.Acum vreau sa pun un calorifer sub geam,problema fiind ca peretele este alcatuit din: dinspre camera este asa:un rand de 10 cm de placa de zapada artificiala,dupa aceea niste tigle mari care au gauri mari,si dupa aia o placa de beton de aprox 5 cm.Problema este ca nu pot fixa in "peretele" asta suruburile de prindere a suportului caloriferului ca nu am in ce.Nu stiu cum sa fac sa prind suruburile,dati-va cu parerea sa vedem ce sa fac? Cred ca ar fi mai inspirat ca un sm sa mute topicul la 'Casa mea'. Aici e dificil de primit un raspuns avizat ![]() |
Posted 23 July 2007 - 12:38

Posted 23 July 2007 - 19:26

Ai doua variante: fie folosesti niste cleme cu partea care intra in perete foarte lunga astfel incat sa se infiga in peretele de beton, fie folosesti niste suporti fixati in podea care sa sustina caloriferul si clemele sa mentina doar distanta intre perete si calorifer fara rol de sustinere. Recomand a doua varianta fiind mai sigura
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users