Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Anorexia in Romania

Recomandare casca telefon

Recomandare set oale inox 500-100...

Cumparare iPhone 15 din USA.
 Pantofi alergare

Incalzire electrica in adezivul g...

Wahl, Babyliss, Gamma

Naveta zilnica
 Putem avea nași la nunta nec...

Stergere periodica mailuri yahoo

Inlocuire emblema Passat B8 cu di...

video portret in landscape
 Am fost eu plecat multa vreme din...

Laboratoare analize de sange - POLL

Ambrozia - un fenomen in Romania

Modem/router portabil

O parere va rog!

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

GolfOwner

GolfOwner

Junior Member

• Grup: Members
Mi-am inchis balconul cu termopan,implicit am izolat peretii cu placi din astea de zapada artificiala.Acum vreau sa pun un calorifer sub geam,problema fiind ca peretele este alcatuit din:
dinspre camera este asa:un rand de 10 cm de placa de zapada artificiala,dupa aceea niste tigle mari care au gauri mari,si dupa aia o placa  de beton de aprox 5 cm.Problema este ca nu pot fixa in "peretele" asta suruburile de prindere a suportului caloriferului ca nu am in ce.Nu stiu cum sa fac sa prind suruburile,dati-va cu parerea sa vedem ce sa fac?

Bebeluska

Bebeluska

Bebeluºka Reloaded

• Grup: Senior Members

View PostGolfOwner, on Jul 23 2007, 11:36, said:

Mi-am inchis balconul cu termopan,implicit am izolat peretii cu placi din astea de zapada artificiala.Acum vreau sa pun un calorifer sub geam,problema fiind ca peretele este alcatuit din:
dinspre camera este asa:un rand de 10 cm de placa de zapada artificiala,dupa aceea niste tigle mari care au gauri mari,si dupa aia o placa de beton de aprox 5 cm.Problema este ca nu pot fixa in "peretele" asta suruburile de prindere a suportului caloriferului ca nu am in ce.Nu stiu cum sa fac sa prind suruburile,dati-va cu parerea sa vedem ce sa fac?

Cred ca ar fi mai inspirat ca un sm sa mute topicul la 'Casa mea'. Aici e dificil de primit un raspuns avizat ;)

GolfOwner

GolfOwner

Junior Member

View PostBebeluska, on Jul 23 2007, 12:11, said:

Cred ca ar fi mai inspirat ca un sm sa mute topicul la 'Casa mea'. Aici e dificil de primit un raspuns avizat ;)
Rog un moderator sa mute topicul la rubrica "Casa mea"
Multumesc

cr1stache

cr1stache

Junior Member

Ai doua variante: fie folosesti niste cleme cu partea care intra in perete foarte lunga astfel incat sa se infiga in peretele de beton, fie folosesti niste suporti fixati in podea care sa sustina caloriferul si clemele sa mentina doar distanta intre perete si calorifer fara rol de sustinere. Recomand a doua varianta fiind mai sigura :D

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate