![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Usa metalica antiefractie
Last Updated: Aug 06 2007 19:33, Started by
Goethe
, Jul 13 2007 14:56
·
0

Posted 13 July 2007 - 14:56

M-am gandit sa iau o usa metalica antiefractie la apartamentul pe care tocmai l-am cumparat.
Nu am gasit pe net decat o firma care se arata a fi mai serioasa (http://www.waldeck.ro/usimetalice.html). Stiti ceva despre ea, sau ati putea sa imi recomandati altceva. In plus, credeti ca se merita o usa metalica antiefractie in detrimentul uneia metalice clasice? Astept sfaturile voastre. Va multumesc anticipat. |
Posted 06 August 2007 - 19:33

SA VA SPUN CEVA SI DIN EXPERIENTA MEA. TOCMAI MI-AM MONTAT O USA MACO CU SISTEM URBIS; M-AM BLOCAT DEJA DE DOUA ORI PE INTERIOR..................FERITI-VA DE SISTEMUL CU BUTON LA BROASCA DE SUS; SUNT DEZASTRU. PENTRU CEI DIN BACAU CARE CUMPARA O USA DE LA DEDEMAN BACAU VA RECOMAND SA EVITATI FIRMA EUROCONTRUST CARE SE OCUPA DE MONTAJE .DUPA CE AU MONTAT USA AM CHEMAT NISTE PRIETENI SPECIALIZATI IN CONSTRUCTII CARE SI-AU PUS MAINILE IN CAP IN MOMENTUL IN CARE AU VAZUT CA UNA DIN MARGINILE RAMELOR USII ERA LA 8 MM DISTANTA DE PERETE IAR CEALALTA LA 2 MM.................... NICI UNUL N-A MAI PUTUT PUNE ORNAMENTELE EXTERIOARE. DACA AVETI PRIETENI IN ZONA ATENTIONATI-I IN LEGATURA CU FIRMA EUROCONTRUST !!!!!!!!!!!!!!!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users