Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Taxa pe soare

Durere os sacru / coccis

Riscul de a sta in preajma unui o...
 Boxe

Xiaomi Smart Speaker IR Control

Probleme instalare Windows 11

Campina PH singurul oras din jude...
 Gareth Emery - Welcome To Your Life

Vanzare teren extravilan-se const...

Imparatul Sponsian (de pe moneda ...

Cum e relatia voastra cu batranii?
 Ieri s-au implinit 30 de ani de l...

Papuc electric sau prindere direc...

La mare, pe vremuri

Broadcast Romania
 

remote desktop mac & windows ?

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
costica

costica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 15.03.2003
Sal'tare iubitorilor de mac-uri. Am descoprit de curand la servici un G3 trimis de patronii nostrii de afara. Sta nefolosit pentru ca omu care ar trebui sa lucreze pe el nu-i place cum se misca (apropo el face numai design pe un XP1800+ cu 512 si un ati 9200PRO pe platforma win 98), si nici nu prea stie si nu vrea sa invete sa lucreze pe el. Azi am luat monitorul MAC-ului (un lcd philips de 17) si l-am pus pe pc. Celalalt monitor (un Belinea de 19) omul de la design vrea sa-l foloseasca pt. a arata clientilor cum lucreaza el. Adica ce lucreaza pe pc sa se vada la ambele monitoare. Acum excluzand din start o investitie de genul unei placi video cu 2 iesiri sau a altor dispozitive similare, eu ma gandeam sa fac o retea intre mac si pc si sa instalez un program de genul remote admin (parca sa se numeste).
Aici am nevoie de ajutorul vostru. Pot sa fac o retea intre cele 2 si mai mult exista un soft de genul remote admin pt. mac?
Ca os macul are parca os 6.0 sau 8.0 nu mai stiu sigur si acum nu pot sa ma uit ca omul de la design a plecat.
ps. macul se misca super in Photoshop, are 320 ram si un hdd de 6G, presupun ca procesorul il stiti ca e de 350 :D
Merci in avans pentru raspunsuri si sa auzim numai de bine!

#2
nihilsineMac

nihilsineMac

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 134
  • Înscris: 03.03.2004
Ambigua prezentare. Daca vrei sa pui ambele monitoare pe pc, mai pui o placa video in pc pe PCI, instalezi winxp, si-i dai sa sune. Mac-ul ramine sub masa.
Daca vrei sa activezi Mac-ul, il burdusesti in RAM, SD-RAM PC-100, maxim 4x256, pui un hard rezobanil pe el si MacOS X, ii cumperi omului un mouse optic cu scroll pe USB. Ajunge pc-ul sub masa.
Suporta si Mac-ul 2 placi video, dar numai de Mac.
Daca totusi insisti cu remote admin, acelasi vnc care e pe pc e si pe mac.
Chip in taci

#3
WebMan

WebMan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 16.01.2002
Ce OS ai pe macul ala? Exista Remote Desktop , dar merge numai pe Panther sau Jaguar...

Nu te chinui cu X pe el, o sa mearga rau...

#4
dacuburebista

dacuburebista

    Still Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,450
  • Înscris: 30.09.2003
cauta Timbuktu - te ajuta mult

#5
costica

costica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 15.03.2003
ok, merci tuturor care ati raspuns. partea frumoasa vine abia acum (sa nu ma injurati). s-a dovedit pana la urma ca placa video are tv-out (lol) deci problema se pare ca e rezolvata. se pare ca saracul mac va ramane nefolosit pana la urma, deci daca sunteti interesati s-ar putea sa-l scoatem la vanzare (nu sunt sigur dar va tin la curent).

#6
nihilsineMac

nihilsineMac

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 134
  • Înscris: 03.03.2004
bine maestre ca ne storci creierii. si speri ca pe tv care merge in rezolutie PAL 578x habarnam, sa se vada aceeasi lacrima de pe pc? cauta o placa video pe PCI, care sa scoata aceeasi rezolutie ca si placa AGP, chiar daca nu in aceeasi adincime de culoare. cu exceptia lui powerpoint, slideshow-uri si video digital, orice altceva va arata execrabil pe tv.

#7
alex_tutty

alex_tutty

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 21.02.2007
sal all,

am si eu o intrebare: am un pc si un mac si as dori ca de pe pc sa intru remote pe mac. desi cred ca am facut setarile necesare mie tot nu imi merge. Poate ma ajuta cineva si m indruma cum sa fac..adica ce trebuie sa setez pe mac ca sa pot sa intru pe mac de pe pc, asta bineinteles daca se poate. Merci frumos.

aaaa si apropo, conexiunea mea la internet de la mac este printr-un AirPort care are un ip si macul meu are alt ip. Nu situ daca afecteaza insa am zis sa explic si chestia asta.

Inca o data multumesc frumos pt raspunsurile voastre.

BFT all

#8
Centris

Centris

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,527
  • Înscris: 19.05.2004
ai nevoie sa activezi (in Sharing) Remote Desktop pe Mac, si un client compatibil

gasesti mai multe la Apple. ai acolo si manuale

pe PC incearca solutii VNC standard, cum ar fi RealVNC

#9
alex_tutty

alex_tutty

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 21.02.2007
Merci frumos. M-am dus in Sharing si acolo am asa: Apple Remote Desktop si Remote Login...trebuie bifate amandoua sau doar una din ele? si care anume?
Programul asta de care imi zici tu trebuie instalat pe PC? si pe Mac nu mai trebuie instalat nimic?

Merci frumos pentru raspuns

#10
Centris

Centris

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,527
  • Înscris: 19.05.2004
remote login nu iti trebuie. activeaza insa in access privileges VNC viewers...

pe PC ai nevoie de un viewer care sa fie compatibil VNC afaik

Edited by Centris, 21 January 2008 - 15:48.


#11
alex_tutty

alex_tutty

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 21.02.2007
a mers!!!!! merci merci merci..:)
Acum mai am inca o mica intrebare: de pe mac pe pc cum fac? adica sa ma conectez remote pe un pc de pe mac?

Merci mult de tot

BFT

#12
Centris

Centris

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,527
  • Înscris: 19.05.2004
Chicken of the VNC sau Apple Remote Desktop (aplicatia)

#13
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,069
  • Înscris: 13.01.2005
Să înțeleg că există remote desktop (client) pentru mac și mă pot lega la un xp fără probleme? (adică știe rdp) :)

#14
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007

 mufă, on Mar 7 2008, 23:24, said:

Să înțeleg că există remote desktop (client) pentru mac și mă pot lega la un xp fără probleme? (adică știe rdp) :)

http://www.microsoft...op/default.mspx

http://www.macupdate.com/info.php/id/8431

" Microsoft Remote Desktop Connection enables you to connect from your Macintosh computer to a Windows-based computer and work with programs and files on that computer."

simplu si usor ;)

Edited by crysty2k5, 07 March 2008 - 23:39.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate