Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Scurgeri de la etajul superior

Caut splitter semnal satelit

Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...
 Reconditionare cada baie din fonta

Problema imprimanta

Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen
 Visual Studio 2022 instaleaza Epi...

Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950
 Nivel de trai

Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...
 

porturi deschise

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
reallove

reallove

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 488
  • Înscris: 17.02.2006
Salut,
Rulez Slackware 11.0 cu kernel 2.6.17.13.
Recent am modificat scriptul /etc/rc.d/rc.inet1 pentru a putea sa aduc mai multe vlanuri pe eth0 . Acum arata asa :
modprobe 8021q
ifconfig eth0 0.0.0.0 up
###vlan 4
vconfig add eth0 4
ifconfig eth0.4 <ip_vl4> broadcast <bcast_vl4> netmask 255.255.255.0 up
##
route add default gw <gw_vl4> metric 1
###vlan 26
vconfig add eth0 26
ifconfig eth0.26 <ip_vl26> broadcast <bcast_vl26> netmask 255.255.255.0 up
###vlan 3
vconfig add eth0 3
ifconfig eth0.3 <ip_vl3> broadcast <bcast_vl3> netmask 255.255.255.0 up 

Dand un nmap localhost :
Failed to find device eth0 which was referenced in /proc/net/route
Interesting ports on localhost (127.0.0.1):
Not shown: 1690 closed ports
PORT	STATE	SERVICE
22/tcp  filtered ssh
23/tcp  filtered telnet
135/tcp filtered msrpc
136/tcp filtered profile
137/tcp filtered netbios-ns
179/tcp open	 bgp
445/tcp filtered microsoft-ds 

Desi nu am si nu am avut niciodata telnet sau bgp pe acest calculator,ce sa mai vorbim de suita de porturi de la 135 la 137 . Am insa vsftp si sendmail pornite,care insa nici nu apar sa asculte pe vreun port .
In inetd.conf,la o privire,pare totul bine,neschimbat .
Unde sa mai verific ? Ce-s cu acele porturi ce au aparut,ssh-ul filtrat..si cele lipsa ?
Multumesc,

#2
reallove

reallove

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 488
  • Înscris: 17.02.2006
Am gasit problema,interfata de loopback era down. Am ridicat lo si e ok.

#3
A.Faith

A.Faith

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,406
  • Înscris: 09.08.2005
135-137 si 445 sunt ocupate de samba.

#4
gigel de hohențolărn

gigel de hohențolărn

    am merțan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,692
  • Înscris: 07.07.2006
eu n-am înțeles care-i problema ta, nu pricep de ce rulezi nmap pe localhost când poți folosi netstat -lntpu
și vezi ce servere pe ce porturi ascultă, dacă vrei să vezi toate porturile schimbi l cu a, la argumentul de la netstat.
baftă

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate