Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Anulare contract vanzare cumparar...

scoala postliceala sanitara si hi...

Copiere 2 sau mai multe valuri cu...
 La multi ani @AlexFCSB4!

La multi ani @silcar!

La multi ani @Cipry7!

Intretinere F30 vs Audi A4 vs Mer...
 drept de autor pentru o poezie

Inlocuire lichid cooler procesor ...

Baterie atv

Proroblema cu centre de greutate
 Gasire cheie in iarba

Contract nou cablu/internet fix

aparat auditiv

Casa marcat pentru PFA
 

Cum fac sa mearga un executabil fara sa am vb instalat pe calc

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
ammmedeo

ammmedeo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 27.02.2007
Cum fac sa mearga un executabil fara sa am vb instalat pe calc?

#2
jonae

jonae

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 680
  • Înscris: 27.04.2004

View Postammmedeo, on Feb 27 2007, 09:05, said:

Cum fac sa mearga un executabil fara sa am vb instalat pe calc?


In primul rand ar trebui sa ne spui si noua ce eroare da executabilul cand in pornesti. Poate iti cere niste fisiere DLL pe care le poti gasi cu google. Daca stii exact ca aplicatia este in VB atunci cauta tot pe google ca sunt kituri care contin DLL-uri folosite de programele facute in VB.


bafta si asteptam mai multe detalii

#3
ammmedeo

ammmedeo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 27.02.2007
Sunt in visual basic 6 si am facut un programel foarte simplu.
I-l fac executabil si apoi i-l iau pe disketa pe o alta statie pe care nu am vb6?
Ce trebuie sa mai adaug la fisierul exe pentru a rula fara vb6 instalat pe statie...????

#4
teddycarebears

teddycarebears

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 18.02.2003

View Postammmedeo, on Feb 27 2007, 09:56, said:

Sunt in visual basic 6 si am facut un programel foarte simplu.
I-l fac executabil si apoi i-l iau pe disketa pe o alta statie pe care nu am vb6?
Ce trebuie sa mai adaug la fisierul exe pentru a rula fara vb6 instalat pe statie...????

in primul rand : "Il fac executabil si il iau pe discheta ..."

in al doilea rand, verifica in VB 6.0, in meniul Project --> References ... ce "referinte" folosesti ... in cazul in care pe calculatorul celalalt nu ai una din ele atunci e normal sa iti dea eroare ...

#5
ammmedeo

ammmedeo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 27.02.2007

View Postteddycarebears, on Feb 27 2007, 10:37, said:

in primul rand : "Il fac executabil si il iau pe discheta ..."

in al doilea rand, verifica in VB 6.0, in meniul Project --> References ... ce "referinte" folosesti ... in cazul in care pe calculatorul celalalt nu ai una din ele atunci e normal sa iti dea eroare ...


#6
ammmedeo

ammmedeo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 27.02.2007
Am primele 3 bifate din lista

#7
teddycarebears

teddycarebears

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 18.02.2003

View Postammmedeo, on Feb 27 2007, 11:08, said:

Am primele 3 bifate din lista

:o si asta ne spune multe ...   <_< ... nu ne-ai dat nicio informatie ... noi de unde sa stim care sunt primele 3 la tine?

verifica in felul urmator ... cand tu te afli pe prima referinta, in acea fereastra mai jos iti scrie Location ... tu trebuie sa compari ca acea referinta se gaseste si pe calculatorul celalalt la aceeasi locatie ...

cred insa ca ar trebui sa scrii si tu ce eroare iti da pentru ca se poate sa nu fie de la referinte si atunci pierzi timpul de pomana ....

#8
ammmedeo

ammmedeo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 27.02.2007
Am gasit..Este de acolo
Clar lipseste msvbvm60.dll din system32
Dar eu vreau acum sa fac un fisier exe care sa contina o arhiva de fisiere , cand utilizatorul da click pe exe
sa se extraga fisierul direct in system32, ceva de tip install

#9
greenbaret

greenbaret

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 27.03.2007
de ce nu faci un kit de instalare cu Package & Deployment Wizard?, e mai simplu.

#10
ionut_y

ionut_y

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 21.06.2005

View Postgreenbaret, on Apr 12 2007, 13:19, said:

de ce nu faci un kit de instalare cu Package & Deployment Wizard?, e mai simplu.

sau ...NSIS    http://nsis.sourceforge.net/Main_Page
                    despre VB runtimes        http://nsis.sourcefo...he_VB6_runtimes
                    forum :           http://forums.winamp...p?s=&forumid=65

Candva am incercat cu Package & Deployment Wizard sa fac shorcut automat aplicatie dar nu am reusit.
NSIS e uimitor cate poate sa faca, e FREE.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate